• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
sol zajefajny!!! jaki praktyczny. nie dość, że nocniczek, to i nakładka na wuceta i jeszcze podstawka. no eleganckie

Tylko wściekła jestem bo na allegro są same różowe :-D A małż nie lubi różu :-p Ale mam go w nosie i tak zamówię tylko musi go jutro zobaczyć bo jest odcięty od netu niestety. Ale mi też się strasznie spodobał i na dodatek ma wyjmowany pojemniczek i nie trzeba całego nocnika targać do mycia za każdym razem :tak:

Dobra spadam spać bo mi się oczy kleją :-D

Dziękuję dziewczyny za kciuki i proszę nie puszczajcie jeszcze - trzymajcie :D
Boje sie cieszyć, mam ochote jeszcze z 5 testów zrobic i zobaczyc hehe ale nie no aż taka szalona nie jestem :P zrobię jeszcze sikańca i potem jak wyjdzie to na betę :) i w czwartek do lekarza - ciekawe co on powie :D

sol agnieszka ja też mam taki sam <niebieski kolor> i póki co to Ala na nim staje do zlewu by rece myć bo jak chce ją posadzić na siku to nie wysiedzi nawet 15sekund a muzyczki sama sobie puszcza bo zdejmuje ten wkład i naciska te dwa przyciski i jej zagra... no to pobije sobie brawo i idzie dale, ale siku nie robi na nocnik... w sumie ma jeszcze czas bo ona nawet 18 miesiecy nie ma wiec jej nie przymuszam... nadejdzie jej czas to sie nauczy a tak na siłe to tylko sie zniecheci... ale nocnik polecam bo fajny :)

Tak ma wyjmowany pojemniczek co daje możliwość aby dziecko same mogło wynieść bynajmniej tak jest u nas.Nocnik stoi w łazience i jak Alan załatwi potrzebę to sam po sobie posprząta i spłucze no co innego gdy od razu załatwia się do kibelka :)
...a i ma melodyjkę :-D

Hej!
Jestem nowa/początkujaca i chciałam się przywitać :-) Chcemy się mężem starać o drugie dziecko, najlepiej dziewczynkę :-) za jakieś 2 mce.
Pozdrawiam wszystkie dziewczyny :-)

jestem juz-kolor odswiezony i refleksy zrobilam-wygladam jak na avatarku tylko mam troche dluższe wlosy-czyli uszy zakryte:tak:

kupilam po drodze pierogi z truskawkami i wlasnie bedziemy jedli ze śmietaną:tak:

LOVELY- gratuluje!!!!!!!!!

MARYLKA- dzieki za info;-)

prosze niech juz bedzie zimno...jak sobie pomyśle ,ze Zuza rodzilam w sierpniu a Dominika w lipcu to samej siebie mi szkoda:-D:-D

KALAMANDYNA- witam Cie-ja tez Poznań:))))i powodzenia Ci zycze:)))

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry