• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Się tylko przywitam.....życzą miłego dnia...:happy:

Maggy, a może to brak magnezu i potasu powoduje skurcze nóg...zwróć uwagę ginowi, może witaminki wystarczą :tak:

reklama
dzien dobry :)

wczoraj padlam jak kawka, nawet nie wiem kiedy.. usypialam przy kolacji..
w nocy obudzil mnie okropny skurcz w obu nogach.. siedzialam i masowalam az obudzilam mojego.. do pomocy :)
dzisiaj ide do apteki po jakis krem.. podobno sa specjalne dla kobiet w ciazy... i jeszcze musze kupic cisnieniomierz.. bo przed ciaza mialam raczej niskie (100-70) i cos mi sie wydaje, ze teraz mam jeszcze nizsze.. juz kilka razy mi sie slabo zrobilo...

za tydzien mam urlop :D i sie doczekac nie moge :)

nagapalma- wez z taka lekarka... masakra to taki lekarz na sile.. lepiej dodac troche wiecej kasy i miec fajna i przyjemna wizyte.. a nie takie cos..

jaewa- mieso z kangura takie jest?? to chyba na pewno by mi nie podeszlo :)

Sol - twarda babka jestes to sobie dasz z robotnikami rade :D

ok, wracam do pracy....milego dnia :)

Maggy witaj ciezarowko! :)

Moge Ci mieso podeslac :-D Tanie jest wiec nie problem :) Sama sprobujesz :)
Mam nadzieje ze poza nogami nic nie dolega i dobrze sie czujesz?:-D

Maggy, a może to brak magnezu i potasu powoduje skurcze nóg...zwróć uwagę ginowi, może witaminki wystarczą :tak:
czesc Ewelinko :) hmm... ja wlasnie biore folik z zestawem witamin i jest tam magnez i zelazo.. wiec nie wiem, ale na pewno jej wspomne.. :)
czytalam w necie, ze takie bole moga byc jak sie za dlugo stoi.. ja wczoraj spedzilam 10h w pracy, ale mam prace siedzaca.. wiec pewnie na jedno wychodzi.. za dlugo siedzialam :( dzisiaj postaram sie czesciej wstawac i nawet wychodzic z biura.. moze to cos pomoze.. no i ten krem na nogi.. zobaczymy

Maggy witaj ciezarowko! :)
Moge Ci mieso podeslac :-D Tanie jest wiec nie problem :) Sama sprobujesz :)
Mam nadzieje ze poza nogami nic nie dolega i dobrze sie czujesz?:-D
czesc przyszla ciezaroweczko :)
za mieso dziekuje, ale nie :) poza nogami mam bole podbrzusza, plecow, piersi :) no i mnie mdli.. to tyle.. ale moge miec nawet zdwojona moc wszystkich boli.. oby bylo wszystko ok z dzieciatkiem..
aha! i oczywiscie spiaca jestem :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hmm... ja wlasnie biore folik z zestawem witamin i jest tam magnez i zelazo.. wiec nie wiem, ale na pewno jej wspomne.. :)
czytalam w necie, ze takie bole moga byc jak sie za dlugo stoi.. ja wczoraj spedzilam 10h w pracy, ale mam prace siedzaca.. wiec pewnie na jedno wychodzi.. za dlugo siedzialam :( dzisiaj postaram sie czesciej wstawac i nawet wychodzic z biura.. moze to cos pomoze.. no i ten krem na nogi.. zobaczymy

Wiesz...kobiety w ciąży zazwyczaj przyjmują większe dawki magnezu...ale byc może jak piszesz to od stania/siedzenia...staraj się ruszać jak najwięcej...może to chwilowe..;-)

Jaewa, ja jem śniadanie, a Ty mnie tu o kangurzym mięchu!!!!!! No uduszę Pipko Grochowiana :-p

witam sie rowniez na posterunku-niedawno wstalam bo mąż zszedl z dziecmi na dol jak wstali a zae komp.juz byl odpalony to skrobie:tak:

ewson- to znaczy ,ze masz brac luteine 2 razy dziennie po 1 tabletce-a masz dopochwowo czy podjezykowo?? bierz rano i popoludniu:tak:i rozgość sie u nas

JAEWA- cześć ,ja mam nadzieje,ze dzis dostane kartke od Ciebie i pozostale przesylki na ktore czekam:tak:
EWELINA- witaj moja Ty ulubiona:tak::-D
MONIA,PRALINKA,NAGAPALMA,MAGGY i pozostale ktorych nie wymienilam kobietki witajcie

Mama05, witaj Dziubasku Kochany :-D:-D:-D Wiesz jak się wnerwiwszy wczoraj? Pisałam Ci że sofy miały przyjechać nie??? Nie przyjechały, a w sobotę goście sie zjeżdżają....dzwoniłam...opr..ponoć dzisiaj mają przywieźć...zobaczymy...bo jak nie, jak wpadnę do nich to spier****e im dzień jak nic...:zawstydzona/y: jakaś po @ bojowa się zrobiłam....albo seksu mało :-D:-D:-D:-D:-D

Mama skoro doszla do Moni do Ciebie tez powinna:tak:

Ewelinko smacznego sniadanka :-D

Bede sie zegnac :) jak zawsze o tej porze.
S w domu to trzeba wykorzystac :)
Do jutra gadulki:-D

ewelina- JAK TO NIE PRZYWIEZLI?? wiesz co -juz Tomi jedzie Ci z pomocą -On ma reka jak ta lala to przywali kmu trzeba Ty tylko palcem pokarzesz:tak::-Dmam nadzieje ,ze dzis dowioza bo faktycznie nerwy niepotrzebne masz:sorry2:
a jak pokoje skonczone;-)
FUTRZAKOWA- helooo:-D

Mama skoro doszla do Moni do Ciebie tez powinna:tak:

Ewelinko smacznego sniadanka :-D

Niedobrota....już mi się nie chce jeść :-D:-D:-D;-)
A czemu ja kartki od Cię nie dostanę, pytam grzecznie???? :angry::angry::angry::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Mama, no nie przywieźli pierony jedne! Będę pamiętać o pomocy Toma :-D w razie co...łapię za telefon i niech się dzieje wola nieba! Nerwy bardziej zganiam chyba na braki...hahaha...wczoraj mówię do mojego P "kochanie, nie uważasz że ostatnio jakoś rzadziej się przytulamy?"......P wstał na równe nogi..oczy jak pięć złotych i mówi "kotuś, ja juz wymiękam przy tobie...jak dla ciebie to rzadko...to ja nie wiem...mamy problem"..a ja "kotuś...przestań nie masz 50 lat żeby narzekać że nie dajesz rady"...P " rybaaaaaaaaaaaaaaa ale tez nie mam 20 żeby bzykać na okrągło tam gdzie stoję"...no i zabił mnie tym tekstem :-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry