• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mama05, no zależało mi na tym, by Cię ubawić..tak na miły początek dnia!! Trzymaj się Mamuśka...ja mykam do papierów, bo szef mi łeb ukręci jak nie zrobię projektu!!!
EWELINA- no dziekuje Ci slodziaku:tak::-D
niech Ci szef nie urywa bo sie zaplacze-no nie przeszkadzam-milej i szybkiej pracy:tak:

Mój mąż wlaśnie wymyślil:crazy:jedziemy kupic...taczke:dry::dry:stwierdzil ,ze jest nam dzis niezbedna:tak:

wracam za jakies pol godziny bo jeszcze o piekarenke zahacze:-D:-D
któraś coś chce??

reklama
mama- [FONT=&quot]witaj :) jak tam idzie malowanie? skonczylas juz? :) no i jak samopoczucie? bo wiesz.. ja tu caly czas mysle o tym kwietniu ;)
[/FONT]

A wiec , zapomnialam wziac portfela do pracy i nie moge kupic recepty. Mam wrazenie, ze zaraz dostane okres, a to dopiero 13-14 dzien cyklu, plamienie sie zwiekszyło ... nic mnie nie boli, tylko mam mdłości, nie wiem co jest grane, boje sie brac tego dupka ....

kurczaczek nie mam czasu czekac na odpowiedz jakąkolwiek, bo jestem w pracy i musze zmykac. Zerkne tu po południu
pa

Ostatnia edycja:
Hej hej Dziewczynki ! :laugh2: Ja tylko na chwile, na "jednego posta"...
Chcialam Was przeprosic, ze sie nie odzywam, ale mam urwanie glowy teraz... Do pracy na rano, o 18:30 jestem w domu dopiero, a tam obiadokolacja, sprzatanie, rozpakowywanie toreb, odswierzanie mieszkania... Wszystko naraz! :sorry: Do tego nie mamy jeszcze neta w domku, wiec nie mam jak sie odzywac w sumie do Was, a o nadrobieniu to juz wogole nie ma mowy... Internet powinnam miec w przyszlym tygodniu wiec, juz powinno byc normalnie...

A tymczasem zegnam sie i zmykam do pracki... Milego dnia, Kochane! Myslami jestem przy Was! :*

Witajcie nagapalma ,ewson ,mama,ewelina,maggy.

Dziś 1:0 dla moich mdłości normalnie masakra ,ale żeby nie było ,że narzekam jestem z tego powodu happy :-D
Pseudo cycki też dają o sobie znać ;-)bolą od 5rano ,że nie mogłam na nich leżeć a ja uwielbiam na brzuchu :wściekła/y:

palma mi się wydaję że coś ten teges jest chyba nie tak i te mdłości. A robiłaś test ciążowy?
mama teczka jest baaaaaardzo potrzebna w każdym domu najlepiej dwie jedna na męża druga dla męża na Ciebie i dowody tylko do nich zbierać :-D
ewson witam nową staraczkę :-)

aaa :D trzymam &&&&&&&&&&&&&&&& mocno zacisniete :D wszystko musi byc OK :D
wiesz co? tak sobie mysle... a keidy Ty mialas owulke? bo ja jakos 19 czerwca.. i chyba jestesmy prawie w tym samym czasie w ciazy z tego co widze :)

no ja miałam owulke jakoś 19-20 czerwca :-D w dziale "marzec2011" są jeszcze dwie dziewczyny z praktycznie tego samego dnia :-D

sergi -
miłego dnia ! :-D

mama - ja poproszę coś z duża ilością karmelu :-D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry