• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
czesc Kobitki :-) witam się w środowo :-)
mama zapomniałam wczoraj napisać o budowie, więc czekamy na pozwolenie na budowę, wniosek złożony, ostatnio ogrodziliśmy działkę więc mały kolejny kroczek do przodu.
Agnieszka no własnie nic mi do głowy nie przychodzi a na to o czym marzy to mnie nie stac:szok: że niejaki motor :-D:-D:-D Więc bardziej przyziemnego cosik potrzebuję.
jutro wizytka, zaczynam o niej coraz intensywniej myśleć...

reklama
KALAMANDYNA- nie mam zakladu-w Poznaniu konczylam studium.a mieszkam 15 km pod Poznaniem w str.Szamotul;-)robie domowo woskowanie,paznokcie ,henne i masarz twarzy ,szyi i dekoldu,pedicure,makijaż-takie rzeczy ktore moge robic w domku:tak:

EWCIA- odpisalam Ci wczoraj odnośnie pryszczy-czytalaś??

MARCEPANEK- TO SIE POSMIALYSMY OD RANA:-D:-D
A Tom juz rozrabia beton i zalewa fundamenty pod schody terasowe

SOL- dobrze,ze sie sprawa wyjasnila i zdrowka dla babci

marylka - miłego dnia! i dużego utargu :-D

mama - co prawda nie pije kawy ale na te rogaliki i herbatkę chetnie do ciebie bym wpadła :-D ooo :-)

właśnie doczytałam wyżej: to jak będziemy jechać na Kubicę do Poznania to wpadniemy ;-)

kalamandyś
- ja uważam że jeśli masz taką potrzebę i pragnienie to na pewno dasz radę :-) no i Adaś też już pewnie troszkę pomocny będzie :-D

MLODAM- hejka,no to fajnie,ze dzialka ogrodzona:tak:a na pozwolenie czeka sie troche ,ale jak juz wniosek macie zlozony to nic nie pozostaje jak tylko czekać!!
daj znac jutro po wizycie-o ktorej trzymać &&&&&&&&&&???

ewcia - no nie ma bata - jak mam termin ma styczeń a Święta spędzamy u mojej babci która robi same pyszności - coś mi się widzi ze przez same święta to z 5 kg mnie przybędzie :-p A jak ja teraz wazę 71 to niech jeszcze 2 mi zejdzie to będzie cud to bym musiała nie więcej niż 3kg przybrać do grudnia :-p Nie wykonalne - chociaż cuda się zdarzają :-D

futrzakowa - fasolka strasznie wzdyma i może powodować skurcze jelit uciskając fasolka więc może lepiej sobie ograniczyć takie rarytasy jak fasolka, groch czy kapusta kiszona? Po za tym działają kwasotwórczo i mogą pogarszać nudności i nadkwasotę która je wywołuje :sorry:

mama - dziękuję :-)

Spadam coś podjeść i zaczynam zbierać rzeczy z biurka :-p

mama05- fajny masz zawód, sama zastanawiam się czy sie nie przekwalifikować na kosmetyczkę, druga sprawa nawet nie wiem czy mam predyspozycje, w moim zawodzie pracy nie moge jakoś znalezć:-(

futrzakowa- masz racje, pewnie wszelkie obawy odejdą kiedy pragnienie zrealizuje, a wątpliwośći zawsze pewnie jakieś będą. Fajny nick wymyśliłaś sobie:-)

Mama- Słonko zapomniałam Ci podziękować :((( tak czytałam wczoraj i może dlatego zapomniałam... :((
bardzo dziękuję :*
Myślę nad tym czy pójść, bo mam jakieś obawy, że wyjdzie mi tego mnóóóóóóóstwo
Teraz mi trochę poschodziło... sama nie wiem :(

Sol- no fakt, cuda się zdarzają... :-D:-D ale raczej nie w tym przypadku:-D:-D

Ostatnia edycja:
Witam Kochane!!!!
U mnie jak zwykle skwar....ufff...........
Wczoraj przyjechała do Zuzi kuzynka na wakacje, więc mam trochę luzu, bo ona ma 11lat i jest bardzo pomocna;-):-D
Własnie idę zrobić sobie kawkę....
U mnie dzisiaj owu:)

FUTRZAKOWA- nie ma sprawy-zapraszam -MLODAM z mezem juz u mnie byla bo przejezdzali przez Poznań:tak:
a kiedy Kubica ma byc w Poznaniu bo nic o tym nie slyszalam??

reklama
futrzakowa- masz racje, pewnie wszelkie obawy odejdą kiedy pragnienie zrealizuje, a wątpliwośći zawsze pewnie jakieś będą. Fajny nick wymyśliłaś sobie:-)

hehe...ten nick to mam już chyba od 15tu lat:-) niektórzy nawet nie wiedzą jak mam na imię bo mówią do mnie futrzak/futrzaczek/futrzakowa :-) hehe...nawet ostatnio jak szłam na wesele do kumpeli to na winietce napisała : fooczaczek :-D

mama - chyba w ta sobotę ma być n-gine party czy coś w tym stylu :-D ale jeszcze nie wiem czy jedziemy... :-) a i tez nie chcę ci się ładować do domu w weekendowy dzionek :-D

monisia
- trzymam kciuki za starania :-DD

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry