• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama mam być między 11:15 a 11:30 pytanie czy się nie przeciągnie. ostatnio był poślizg.
co do pozwolenia to napewno poczekamy bo przeciez jeszcze sezon urlopowy:crazy:

reklama
Dokładnie Kochane - wczoraj ją wykapała i razem poszły spać do Zuzi pokoju, a my z małżem do sypialni i pracowalismy na całego:-D:-D:-Djak zasneły oczywiście i w milczeniu:-D:szok:

Agnieszko witaj! Czym się zajmujesz w pracy? Sorry, że tak wypytuje ale chciałabym Was wszystkie bliżej poznać:-)

Dużo zdrówka życze.

Witaj kalamandyna:)
Dziękuję zdrówko się na pewno przyda:)
Ja pracuję w firmie która produkuje różne pierdołki z plastiku.Czasami obsługuję maszynę a czasami siedzę na taśmie i obcinam różne flesze i takie tam...łatwa robota ale jak widać nie na wszystkie dni.Takie są uroki pracy przez agencje ale nie narzekam bo są ludzie którzy mają gorzej więc cieszę się z tego co mam:)

monisia zaciśnięte &&& i oby wam się udało ;-)

no ja miałam owulke jakoś 19-20 czerwca :-D w dziale "marzec2011" są jeszcze dwie dziewczyny z praktycznie tego samego dnia :-D
aaa no to niezle :D to wszystkie jestesmy z tego samego, prawie, dnia :) rewelka :D

wlasnie wrocilam z apteki... zadnego kremu dla obolalych nog nie maja dla kobiet w ciazy..za to kupilam cisnieniomierz :)

hahaaah no to mnie rozwalilas :D nie no to wesolo tam macie :D hahaha dobre dobre :D
pewnie, ze mysle, bo wiesz... ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Agnieszko - ważne, że jest praca i tak jak napisałaś ważne żeby się cieszyć z tego co się ma:-) fajnie jest wykonywać pracę którą się lubi i która satysfkakcjonuje

Maggy77- Ty też ciężaróweczka?:-D I rocznik 77?

Dziewczyny, powiedzcie mi, jak to jest z tym zapłodnieniem? Wiem, że to głupie pytanie, ale jakos nie mogę sobie wyobrazic, że te zołnierzyki tam czekają na owu...tzn.,że np. jak mam owu dziś - podobno i śluz tak wskazuje, a działalismy wczoraj to jak dzisiaj pecherzyk peknie to one tam są i moga zapłodnić, tak??? A jak owu np bedzie jutro? Jeszcze raz sorki za tak infantylne pytanie!!!!

http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=12&p={7E3D6560-72EE-11DF-A78E-00235A861540}

reklama
Maggy77 - to mój rocznik :-) no to życze, żebyś usłyszała serduszko Bąbelka:-)

monisia2506- mi też jest trudno sobie to wyobrazić, a niby to taki proste...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry