• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Maryla, daj mi namiary do tej wróżki...tez chce takie wiadomości :-D:-D:-D Nie...nie...żartuję...jakos sceptycznie do tego podchodzę, ale najwazniejsze, że Ci humorek poprawiła taka wiadomość. I wiesz...tu nie trzeba wróżki, by to wiedzieć, że WAM sie uda!!!! :tak::tak::tak::tak: Już niedługo....tylko bądźcie cierpliwi ;-)

reklama
maryla86 - jeśli ta wróżka przepowiedziała Ci prawdę to ja poproszę do niej namiary;-)Ale wiesz nie dziwię Ci się, bo czasem też bym po prostu chciała wiedzieć czy i jak szybko zajdę w ciąże, jestem taka niecierpliwa:tak:
50 brzuszków?:szok: niezle, mi by się nie chciało w taką pogodę;-)A Ty się odchudzasz? Bo tak z Twojego postu wynika.

Monisia - trzymam kciuki w takim razie żeby żołnierzyki dotarły do jajeczka w odpowiednim momencie i żebyś była kwietniówką :-D Albo jeszcze marcówką :-p

agnieszka - ja się mogę zamienić bo mam skwar że się żyć nie da :dry: Wczoraj w większej części polski były burze tylko nie u nas :dry:

maryla - super utargu dzisiaj :-D i dwóch szejków :tak:

Jeny jak mi się nie chce nic robić :-( Udało mi się ziemniaczki nastawić i zaraz spadamy po ogórka na mizerię. Zaraz będę musiała rozłączyć neta i kompa :-( Nie chce :-(

Maryla, daj mi namiary do tej wróżki...tez chce takie wiadomości :-D:-D:-D Nie...nie...żartuję...jakos sceptycznie do tego podchodzę, ale najwazniejsze, że Ci humorek poprawiła taka wiadomość. I wiesz...tu nie trzeba wróżki, by to wiedzieć, że WAM sie uda!!!! :tak::tak::tak::tak: Już niedługo....tylko bądźcie cierpliwi ;-)

maryla86 - jeśli ta wróżka przepowiedziała Ci prawdę to ja poproszę do niej namiary;-)Ale wiesz nie dziwię Ci się, bo czasem też bym po prostu chciała wiedzieć czy i jak szybko zajdę w ciąże, jestem taka niecierpliwa:tak:
50 brzuszków?:szok: niezle, mi by się nie chciało w taką pogodę;-)A Ty się odchudzasz? Bo tak z Twojego postu wynika.

nie no ja też w to za bardzo generalnie nie wieże to tak chyba bardziej terapeutyczne było na poprawe humoru z tą wróżką :):) wiem że w końcu nam sie uda :) ale jakoś mnie coś tak podkusiło spać nie mogłam i wysłałam smsa :)
no czy sie odchudzam??? próbuje :) ale nie stosuje żadnych diet tylko poprostu staram sie nie jeść wieczorem i zrezygnować z chipsów :) i więcej sie ruszać - bardziej bym to nazwała próbą zdrowszego sie odżywiania i wplecenie więcej ruchu w moje życie - a co będzie zajęcie jakieś :) i myśli zejda na inny tor:) no i zaszalałam i zamówiłam wczoraj steper :) o taki: STEPPER SKRETNY STEPER MARKI TS GWAR NIEBIESKI SP3 (1128857498) - Aukcje internetowe Allegro

słuchajcie tego mieżyłam dziś małżowi długość stopy bo mażą mu sie płetwy a że zbliżają sie jego imieniny to mu chciałam zamówić i źle złapałam miarke bo przyłoyłam od 100 w dół zamiast od zera i on mówi i ile mi wyszło a ja na to 71 cm :):):) !!! a on co pokaż jak ty mieżyłaś ?????? no a wyszło 29 :):):):):) i mówi ty to zawsze zrobisz z moich nóg kajaki :) kiedyś kupowalismy buty i on ma 46 rozmiar a marylka mówi panu w sklepie że 48 i pół :) a facet sie na mnie patrzy i mówi a może wiosła odrazu do kajaków :) ale był wściekły a ja sie chichrac nie mogłam przestać :)

marylka86- no to wytrwałości w zdrowym odżywianiu się :-) jak już masz stepter to pójdzie jak z górki :-)
mój mąż ma 48 num;-)er buta, często ma problem żeby dostać buty które mu się podobają, a nr buta co niektórych wprawia w szok, hehe;-)ja się już przyzwyczaiłam

witam się dzisiaj z wami.

na dziś wymyśliłam sobie mnóstwo zajęć, więc mało zaglądać będę.

już rozmroziłam zamrażarkę i ją umyłam, została mi do umycia góra. trzeba wszystko wyjąć, pomyć półki i wogóle. no a potem zrobię porządki z pościelą, bo babcia dała nam całą torbę. może znajdę tam coś dla nas, a jak nie, to popakuję w worki i wystawię przed bramę jak będą zbierać rzeczy dla ubogich.

dziś 2dc- w sumie dopiero dzis się rozkręca @, ale już wczoraj wieczorem się zaczynała, więc liczę od wczoraj. zresztą, dla mnie to już nie ma żadnego znaczenia, który to dc, bo i tak nie zajdę i tak, nawet nie próbuję. ale suwaczek mam, żeby wiedzieć, kiedy bedzie @, bo ja nie lubię tak z zaskoczenia- zwłaszcza w lato.

miłego dnia wam życzę i owocnych staranek

marylka ja osobiście mam stopę 27,5cm więc niewiele mniejszą od twojego małża.

ja to dopiero butów kupić nie umiem- no ale ostatnio kupiłam sandały. tyle że męskie, bo damskich 42 nie robią. jakoś przywykłam, że nigdy nie mam butów, które mi sie podobają. nie dość, że mam dłuuuuuuuugą stopę, to jeszcze podbicie wysokie. i łydę jak pniak. taka godzilla ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
kalamandyna i ewelina dzięki za wsparcie a steper pewno jutro dopiero dojdzie no ależ już zamówiony :)

buniu szkoda że głupia przyszła :(:(:(:(
ja ide dalej pracowac bożem sie rozleniwiła przed kompem :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry