• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kochane, apropo tych wróżek - postawiłam sobie na Onet.pl tarota i wiecie, co mi wyszło??? Szykuja się zmiany - król kijów - osoba, która właśnie wkracza w moje zycie i jest spod znaku barana - przeciez baran jest w kwietniu:szok: i Świat- zmiany w zyciu, osiagniecie celu, narodziny potomka:szok::-D:szok: dobre, nie????
BUNIULEK - przykro mi z powodu tej wrednej @.....ehhh....tulam Kochanienka!!!!!

reklama
Właśnie sobie postawiłam :-) dobre to jest, u mnie też spełnienie marzeń.
Oby nam się obydwu spełniło:-) fajna zabawa, ale wiadomo dystans trzeba mieć do takich spraw. Ja kiedyś skorzystałam z usług wróżki, a właściwie z wróżb dziewczyny, która z kart wiele mi przepowiedziała. To był jedyny raz, spełniły się niektóre fakty, choć się tym nie sugerowałam. Może coś w tym jest jednak...

jestem na chwilke bo wlasnie zjedlismy obiadek:tak:

SORBUŚ- Dziekuje Ci za CLO -wlaśnie dostalam przesylke:tak:;-)i ogromne podziekowania za tyyyyyyyyyyyyyyyle fluidków-aż mi sie cieplo na sercu zrobilo:tak::-D:-Ddziękuje Ci slonko!!!

kalamandyna pogodzona, pogodzona. ja się nigdy długo nie gniewam. taki mój feler, że za szybko wybaczam

futrzakowa no ciekawe karty, ciekawe

ja to już nawet w tarota nie wierzę. w nic nie wierzę. jedynie w to, że sama mam wpływ na swój los. nikt inny.

Bunius tulam mocno!
I życze żeby ta wredna @ się wreszcie od ciebie odczepiła!!

Tarotka też sobie postawilam a jak! I też same dobre rzeczy mi wyszly:) Ale o potomku niestety nie było nic:(((

bunia - to prawda, wbrew temu co mogą nam powiedzieć karty, wróżki, jasnowidze tylko my sami decydujemy o swoim życiu i mamy na niego wpływ. To my podejmujemy decyzje i jesteśmy odpowiedzialni za swoje życie. A do wróżb trzeba mieć dystans ;-)

reklama
buniuś - ja w takie rzeczy tez nie wierzę ...a że na pracy skupic się nie mogę to sobie klikam tu i tam :-D ale za takie gadanie to powinnaś dostac ogromnego kopa! w karty to możesz nie wierzyć ...ale nie możesz mówić że nie wierzysz w nic... wiem że jest ciężko ale tak jak kiedyś pisałaś przyda się troszkę wyluzowania - wierzę że to pomoże i ściskam za to kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& przytulam i wierzę że się Tobie uda!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry