• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
EWCIA- nie ma sprawy! a galwan na pewno Ci nie zaszkodzi i nie bedzie po nim wiecej bo on zasusza:tak:ale jak schodza to poczekaj kilka dni,moze nie bedzie trzeba isc a poza tym idziesz na solarke to tez dobrze zrobi na pryszcze;-)

MONISIA- to dzialajcie jak jest owulka,oj dzialajcie a jeszcze jak masz pomoc do Zuni to juz w ogole:tak::-D

reklama
futrzakowa- to nick jest przyrośnięty do Ciebie na stałe:-) no i ten avatar, hehe.

mama05- to może skorzystam kiedyś z Twoich usług, poszukuje właśnie dobrej kosmetyczki, bo mam problemy z cerą:wściekła/y:

mama - chyba w ta sobotę ma być n-gine party czy coś w tym stylu :-D ale jeszcze nie wiem czy jedziemy... :-) a i tez nie chcę ci się ładować do domu w weekendowy dzionek :-D

FUTRZAKOWA- jak w ten weekend to pech:-(bo od piatku do ndz mamy zajete do wieczora a w poniedzialek jedziemy na Pomorze do rodzinki i wracamy w sobote...

Monisia- super, że ma się kto Małą zająć, troszkę odetchniesz :*

Mama- to nie będzie Cię z nami prawie tydzień??:szok::szok:
Nie dam Ci odpocząć ode mnie i będę dzwonić:-p

A mi śniło się małe Dziecko (dziewczynka) i karmiłam Ją cycolkiem, a była tak nienajedzona, że cały czas jadła :)))
A w dodatku taka ŚLICZNA.....

Ciekawe czy nam się uda... Chciałabym, ale tak bardzo nie myślę, czasami tylko się zastanawiam...

Mama to ja masażyk twarzy poproszem:)))
I czemu to tak dalekooo:baffled:

Ewcia też czasem mam takie sny:) Bardzo je lubię:) Chociaz czasami cięzko jak sobie uświadomię że to tylko sen...

Monisia to super z tą kuzynką:)

EWCIA- no wlasnie,nie bedzie mnie prawie tydzien ,ale masz racje-bedziemy do siebie dzwonic to mi opowiesz co u dziewczyn:tak::tak:
a sen piekny!!i oby proroczy!;-):-)wiesz ,ze baaaardzo Ci kibicuje!:tak:

AGNIESZKA- witam i jak tam dzis -praca czy wolne??

ja brykam na ogrod do dzieci bo Tomi walczy z fundamentami i z nimi:dry:nie moge przeginac.bede pozniej!!:tak:

Mama- ja wiem Słonko :* i ja Tobie!!!
Zresztą mamy być kwietniówkami :)))

No sen mógłby być proroczy... :))))

Ja też się zbieram, później zajrzę. Pa Babeczki :*

reklama
ewcia,mama wita:)
mama a nie wiem jeszcze bo czekam na telefon:-/
przydałoby się troszkę popracować bo od wtorku i tak i tak mam tydzień urlopu z tym że płatnego.

Od jakiegoś czasu kaszel mnie męczy i dziś lekki katar doszedł,chyba będę musiała wybrać się do lekarza:-/

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry