• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
ewson - współczuję brania lutki podjęzykowo - mnie cofało po 2 min trzymania jej pod językiem i zaczęłam ją dowcipnie stosować :tak:

futrzaczku - masz już odpowiedź :-D Mam nadzieję że nie przeraziłam :-p

marcepanku - miło widzieć jak ktoś się z nudności cieszy :-D

No i się rozwiązała sprawa jutra - moja mama jednak nie jedzie bo moja babcia się źle poczuła i zabierze rano Karolę na cały dzień :-D Mam tylko nadzieję że babcia się lepiej poczuje bo aż mi jej szkoda w taką pogodę :-(

Sol - dzięki; nie przestraszyłaś:-) ale muszę sobie porównać to z moim jadłospisem :-) bo najważniejsza jest fasolka ... i tak sobie pomyślałam że chyba za mało wędlin/mięska jem... ale jak taka pogoda to mi nie w głowie mięsa ...

jeeeeeeeeeeny dziewczyny ... jak dzisiaj ginek wszystko potwierdzi to ja nie wytrzymam żeby nikomu nie mówić ... chyba zamknę się w pokoju, wyłączę telefon i tak posiedzę ze 2-3tyg ...choć z drugiej strony z tego co obserwuję dziewczyny z podobną fasolką to ginkowie nic ciekawego im nie mówia i każą przyjść za 2-3 tyg... ahhhhhhhhh... niecierpliwa jestem :-D jeszcze 8h do wizyty u ginka :-D

Ostatnia edycja:
Witam Babeczki :*

Maran
- nie ma to jak zachcianki ;-)

Jaewa- dziękuję Słonko :* dzięki Wam już jestem spokojna:tak:
Co do pytania Ewelinki o kartve, to się dołączam:-p
Co do kangura, nawet nie sądziłam, że te zwierzątka można jeść:szok:

Nagapalma- dziwne z tymi tabletkami, do niczego nie pasują:dry:

Ewson- witaj i tak jak napisały dziewczyny 1 tabletka dwa razy dziennie:tak:

Ewelinka, Mama- witam Słoneczka :*

Sol- no faktycznie, marzenie ściętej głowy ważyć 72 przy porodzie:-D:-D
Co do luteiny, to chyba kwestia przyzwyczajenia, ja nie miałam innej opcji niż pod język i po jakimś czasie wchodziło bez niczego:-p czego się nie robi dla Dziecka...

Sergeevna- masz usprawiedliwienie;-) wybaczone:-D:-D

Monia- nie ważne na ile jedziesz, ale ważne, że nad morze :*

A ja właśnie piję kawusię, zaraz ogarnę chatkę i wybiorę się ostatni raz na solarium, bo dawno nie byłam, a jak by nam się udało, to wiadomo, że już nie pójdę i zresztą będę unikać słonka... Po słonku na obiadek coś kupić...
A po południu jadę po buty do kiecki:-p

Ostatnia edycja:
jestem!
MARCEPANEK - my byliśmy kupic taczke nie teczke;-):-D
a do 20 lipca juz coraz blizej i czekam niecierpliwie:tak:

NAGAPALMA- ja bym cos pomyslala z tym duphastonem-a mowilas gin ,ze sie staracie??bo jak wezmiesz to faktycznie jeszcze Ci owulke zatrzyma bo jak np.jestes w ciazy to nie zaszkodzi ale jak masz miec owulke to juz gorzej choc w sumie to bedzie 1 cykl "stracony" a wyleczyc sie musisz:tak:

MAGGY- dziekuje Ci ,ze o mnie myslisz-mam nadzieje ,ze teraz sie uda-mam dzis @ 3 dzien i pewnie dzis sie skonczy bo ja mam góra 3 dni a mąż juz za mną chodzi od wczraj kiedy i kiedy pojdziemy do sypialni a ja Mu mowie,ze moge naczynia pozmywac jak dzieci pojda spac bo tak mi sie dzis śnilo,ze urzedowalismy przy zlewie -no i podchwycil i ciagle mowi o zmywaniu:-D:-D:-D:-D:-Dze zmywarke wymontuje i nie ma ze boli;-):rofl2::rofl2:

KALAMANDYA- no musisz przywyknąć,ze tu ruch jak na Marszalkowskiej

JUSTYNKA- jesteś?????

MARYLKA- Tomi zrobil przelew mam nadzieje,ze dzis kaske dostaniesz na konto a ja licze ,ze dzis dostane przesylke;-)duuuzego utargu życze!!

brykam robic kawke:tak:
FUTRZAKOWA- rogaliki z karmelem mogą być???

EWCIA -witaj kochana!
SERGEEVNA- buziaki i powodzenia w nowej pracy ,fajnie,ze teraz masz na rano!!

kalamandyta zależy z której strony patrzeć czy długo...zaczęliśmy w lutym przeszłam ciąże biochemiczną potem następny cykl udało się ale 22.05.2010r6tc
[*] odeszła moja gwiazdeczka i teraz po miesiącu przerwy od 20.06.2010r się staramy. Po poronieniu jednak owu mi się przestawiła chyba i wyszło by na to ,że miałam ją już 20.06.2010r stąd ten pozytywny test już mam.

sol wszystkie znaki wskazujące że fasolka tam jest cieszą bardzo.

mama dobra ha ha nieźle normalnie sama z siebie się uśmiałam :-D

Ostatnia edycja:
Marcepanek- współczuje straty ciąży i życze żeby tym razem się udało

mama05 - czy Ty masz zakład kosmetyczny w Pniu?

Marze o drugim dziecku, ale są momenty kiedy się waham-po prostu boję się, czy damy radę finansowo, wychowawczo...jednk to pragnienie jest tak silne, że zaczyna przesłaniać mi cały świat..ech...:happy:

reklama
Witaj marylko tzn że masz dziś dobry utarg? :-)
kalamandyta staram się nie myśleć o TYM dla każdej kobiety jest to po prostu tragedią ,teraz nasza Wisieńka to przechodzi:-(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry