• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ewson - witaj - to znaczy dwa razy po jednej :-p mam nadzieję że szybko wam pójdzie na clo :-D Ja mam córcię z clo :-p

jaewa - to musi być ohydne to mięsko :no: Ja przez długi czas byłam semiweganką bo mi przez 4 tygodnie obozu koledzy obrzydzili życie :-p Chyba znowu wrócę do tego :-p A wymioty miną jak pogoda zrobi się normalna :tak: A co do tych 4 godzin to muszę je przeznaczyć na sprzątanie bo przecież nie będzie się dało do pokoju wejść jak oni będą przez kilka godzin docinać każdy kawałeczek do ściany :no: bo to meble na wymiar czyli mają idealnie przylegać do ściany - już mi jedną szafę robili - cały pokój w drewnianym pyle, a że to pokój przechodni to muszę go zaraz po ich wyjściu posprzątać chociaż z tego pyły żeby Karola mogła normalnie po domu chodzić :dry: Czyli jutro znowu odkurzacz się zamęczy a mop będzie w użyciu :-p a potem wywalanie niepotrzebnych rzeczy i układanie wszystkiego i przenoszenie wyrka a no i muszę dywan przyciąć bo nie może go być pod meblami jak będą robić. Ehh ... ja jutro się zaje... ale spoko :-p Dzisiaj muszę rozpiąć kompa i go wynieść z pokoju razem z biurkiem, powynosić meble z sypialni Karoli albo chociaż tak je ustawić żeby mogli ponawiercać jutro panowie pod dyble na jej półki :-p

monia - a mi źle się z nią nie śpi w jednym pokoju :-p

A w ogóle to się nie pochwaliłam :-p W kwietniu jak się ważyłam miałam na wadze wstyd ale 74 kg. W 9 tygodniu 72 a teraz mam 71 :-p Mój gin się śmiał do mnie "właź na wagę zobaczymy ile ci dodało kg" I jego mina jak zobaczył że mi waga dalej w dół idzie :-D W sumie zapasów to ja mam sporo, nie głodzę się, wręcz jem ciut więcej jak to w ciąży a spadam na wadze :-D Tyle że się człowiek mądrze i w małych porcjach odżywia co przyspiesza spalanie, a maluch niech sobie zabiera rezerwy co nagromadziłam przez zimę :-p A w ogóle to mam ambitnego plana przy porodzie ważyć 72 kg więc jeszcze ciut muszę spaść żeby później niewiele przytyć :-p Marzenie ściętej głowy - bo w Święta przytyję 5 kg na babcinej Wigilii :-D Domowe pierożki, barszczyk, krokieciki, śledziki, domowy chlebek :-D

reklama
ja też chcę :-D

a ja dziś do ginka idę i się doczekać nie mogę :-D ...w pracy to już na bank nic nie zrobię .... że projekty same się nie robią i nie rysują :-(

JAEWA- papa kchana-to sie napisalysmy,ze hoho-:-D:-Dno ale jak masz chlopczyka w domu to jasne rozumiem:tak::-)leć i do jutra-smacznego obiadku:tak:

EWELINA- myśle,ze Ewa Ci wysle jak doczyta:tak:

a ja dziś do ginka idę i się doczekać nie mogę :-D ...w pracy to już na bank nic nie zrobię .... że projekty same się nie robią i nie rysują :-(
aaa :D trzymam &&&&&&&&&&&&&&&& mocno zacisniete :D wszystko musi byc OK :D
wiesz co? tak sobie mysle... a keidy Ty mialas owulke? bo ja jakos 19 czerwca.. i chyba jestesmy prawie w tym samym czasie w ciazy z tego co widze :)

Mama, no nie przywieźli pierony jedne! Będę pamiętać o pomocy Toma :-D w razie co...łapię za telefon i niech się dzieje wola nieba! Nerwy bardziej zganiam chyba na braki...hahaha...wczoraj mówię do mojego P "kochanie, nie uważasz że ostatnio jakoś rzadziej się przytulamy?"......P wstał na równe nogi..oczy jak pięć złotych i mówi "kotuś, ja juz wymiękam przy tobie...jak dla ciebie to rzadko...to ja nie wiem...mamy problem"..a ja "kotuś...przestań nie masz 50 lat żeby narzekać że nie dajesz rady"...P " rybaaaaaaaaaaaaaaa ale tez nie mam 20 żeby bzykać na okrągło tam gdzie stoję"...no i zabił mnie tym tekstem :-D:-D:-D
EWELINA- no to sie usmialam:-D:-D:-D:-D:-Doch Wy kotki:rofl2:

FUTRZAKOWA- no to &&&&&&&& zaciśniete za wizyte i szybko daj znać:tak:

Mama05, no zależało mi na tym, by Cię ubawić..tak na miły początek dnia!! Trzymaj się Mamuśka...ja mykam do papierów, bo szef mi łeb ukręci jak nie zrobię projektu!!!

reklama
dziękuje za odpowiedzi i za miłe przyjęcie mam nadzieje, że się uda tylko strasznie się boję.
Luteine mam podjęzykowo.

Witaj :*
Nic sie nie bój, wszystko będzie dobrze...tylko wrzuccie na luz i wsio na spokojnie, a juz niedługo będziesz tulić swoje maleństwo...trzeba wierzyć :tak:

No idę...no...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry