reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
A może chcecie zobaczyć moją kiecę na weselicho? :zawstydzona/y:
I napiszecie wtedy czy "pikna" :-D
pokarz :tak:
ehh,szkoda gadać.byłam u ginka,dał mi namiary na lekarza,ktory robi laparo.od razu dryndnęłam i umówiłam się na wizytę.dzwonię do męża cała happy,a on: "przeciez ja wtedy mam ....coś tam "-nic aż tak ważnego.taka obojętność mnie dobija,albo chcemy obydwoje,albo nie.no i od tego się zaczęło i inne pierdoły poleciały przy okazji...no i się boczymy,oczywiście o staraniach nie ma mowy,a właśnie okres płodny mam.powiedzmy płodny,bo te moje jajka zatorbielonei pewnie niec się nie dzieje;(((

Tak mi przykro,na pewno się pogodzicie ale teraz jest Ci ciężko wiem i rozumiem Cię doskonale...:-(
Głowa do góry kochana

reklama
I ta kieca jest cała tak pięknie świecąca :-) i już kupiłam biżuterię do niej z kryształów :tak:
Jeszcze tylko butki, welon i chyba tyle odnośnie ubioru :-)

bibinka, dziękuję KOCHANA
a Ty już nie smutaj więcej tylko główka do góry. Jutro bedzie lepszy dzień
Tego życzę :tak:

agnieszka.kk dzięki i bibinka też ;-)

bibinka i nic a nic się nie udaje? :-( oj

Ostatnio edytowane przez moderatora:
najfajniesze jest to czekanie na ślub,wesele i całą tą oprawę,a to tak szybko mija,że szok!my naprawdę ubawiliśmy się na swoim weselu,pierwsi goście wyszli dopiero po 5 rano;).do tej pory wspominają,jak fajnie było;).
co do starań,to mam zatorbielone jajniki i tylko laparoskopia mnie ratuje;(

Od czerwca...i na razie nic?
Boże tak mi przykro,na pewno już nie długo wam się uda ale musicie tego chcieć obydwoje.

Co prawda ja jeszcze przed starankami ale się domyslam co musisz Bidulko czuć skoro jeszcze z tych staranek babinko nic nie wyszlo :-(

reklama
ehh,szkoda gadać.byłam u ginka,dał mi namiary na lekarza,ktory robi laparo.od razu dryndnęłam i umówiłam się na wizytę.dzwonię do męża cała happy,a on: "przeciez ja wtedy mam ....coś tam "-nic aż tak ważnego.taka obojętność mnie dobija,albo chcemy obydwoje,albo nie.no i od tego się zaczęło i inne pierdoły poleciały przy okazji...no i się boczymy,oczywiście o staraniach nie ma mowy,a właśnie okres płodny mam.powiedzmy płodny,bo te moje jajka zatorbielonei pewnie niec się nie dzieje;(((
Mnie też mocno wkurzyłoby takie olewcze zachowanie ale może ma coś na głowie i to dlatego. My rzadko się spieramy ale jak już coś wybuchnie to wypominki jak najbardziej chociaż walczę z tym jak mogę bo do niczego to ni prowadzi no ale ulgę przynosi za to:-)
Oto i kieca :zawstydzona/y:
Suknie ślubne - Madonna: kolekcja Tres Chic

Co prawda na zdjeciu od pasa wygląda bardzo skromnie ale w rzeczywistości jest taka wielka, ze szok :-D
Suknia śliczna:-D:-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry