Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
najfajniesze jest to czekanie na ślub,wesele i całą tą oprawę,a to tak szybko mija,że szok!my naprawdę ubawiliśmy się na swoim weselu,pierwsi goście wyszli dopiero po 5 rano.do tej pory wspominają,jak fajnie było
.
co do starań,to mam zatorbielone jajniki i tylko laparoskopia mnie ratuje;(
ale wiem sama po sobie, że jak już będziemy przed weselem to się będę bać
i pewnie będę ryczeć jak głupia na blogosławieństwie i na podziękowaniach rodzicom. Tych podziękowań już nie powinno być w trakcie wesela, bo ja jestem płaczka w takich sprawach 
Oto i kieca
Suknie ślubne - Madonna: kolekcja Tres Chic
Co prawda na zdjeciu od pasa wygląda bardzo skromnie ale w rzeczywistości jest taka wielka, ze szok![]()
Też już "mam na oku" swoją wymarzoną ;-)
Pomieszkujemy z moimi rodzicami od niedzieli, bo w walentynki nam poszło autko do naprawy i dopiero jutro odbieramy od mechanika i wracamy już do do siebie mieszkać, bo normalnie nie wytrzymuję już tutaj chwilami... 
a za pierwszym raze tak gładko poszło...mam już swoje latka,ale mam nadzieję,że się uda![]()
;-)a za pierwszym raze tak gładko poszło...mam już swoje latka,ale mam nadzieję,że się uda![]()

Później już się to cyklicznie powtarzało 2-3 razy do roku. Miała ataki astmy, duże trudności z oddychaniem, kiedy się denerwowała... :-( Ale jak poszła do zerówki wszystko się wyklarowało i po dawnych problemach nie ma już śladu
Teraz to całkiem pyskata trzynastolatka

myslę, że jak nie będziemy wychodzić z łóżka to się może uda 
Nie będzie tak źle zobaczysz:-):-) Nawet nie poczujesz hihiMam nadzieję, że wszystko się ułoży pozytywnie i że będziecie mieć drugiego dzieciaczka równie wspaniałego jak córcia ;-)
Masakra. Ja się doczekać nie mogę własnego weselicha, a jeszcze bardziej staranek jak już bedziemy poale wiem sama po sobie, że jak już będziemy przed weselem to się będę bać
i pewnie będę ryczeć jak głupia na blogosławieństwie i na podziękowaniach rodzicom. Tych podziękowań już nie powinno być w trakcie wesela, bo ja jestem płaczka w takich sprawach
![]()

Mam nadzieje że wszystko będzie po Twojej myśli i że pozbędziesz się tych paskudztwnajfajniesze jest to czekanie na ślub,wesele i całą tą oprawę,a to tak szybko mija,że szok!my naprawdę ubawiliśmy się na swoim weselu,pierwsi goście wyszli dopiero po 5 rano.do tej pory wspominają,jak fajnie było
.
co do starań,to mam zatorbielone jajniki i tylko laparoskopia mnie ratuje;(

Trzymam kciuki za dzidziusiem