reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ja tez czuje sie wyspana. co prawda leze w lozku jeszcze ale zaraz wstaje, bo szkoda dnia

Ja tez czuje sie wyspana. co prawda leze w lozku jeszcze ale zaraz wstaje, bo szkoda dnia

Wstawaj wstawaj bo na pewno szkoda dnia:)
Ja czekam aż mąż wstanie i zjemy śniadanko,potem mam troszkę roboty w domu pranie,sprzątanie itd.więc mam co robić do południa.
Chciałam iść dziś na spacer ale nie pójdziemy bo małe choróbsko mnie wzięło,mam katar i jakoś tak dziwnie się czuję,chyba wczoraj w pracy mnie przewiało:( a poza tym jest strasznie zimnoooo :confused2:

a pogoda u mnie jakaś okropna brrrr, zimno i pada deszczysko , więc szok za oknem , jak nie zima . więc dziś tylko kawusia i domek , może po południu do teściówki sie wybierzemy , na kolacyjkę .

Ja osobiście mam dość już zimy:(
Chcę wiosnę !!!

A nie orientujecie się jak długo ma utrzymać się śnieg w Pl?

Ja wlasnie niedawno zwleklam sie z lozka. podobnie jak Wy ja rowniez mam dosc tej zimy. W nocy padal okropnie deszcz... teraz nic tylko czekac jak w tv beda mowic o powodziach...
A nie wiem ile ten snieg ma zamiar sie utrzymac ale mam nadzieje, ze zniknie i juz sie wiecej nie pojawi.
Ja pije kawusie i pewnie jak wypije to bedzie trzeba zabrac sie za sprzatanie, po poludniu Moj przyjedzie i wybywam z domu do jutra mrr

kurcze zaczełam was nadrabiać ale jakoś mi sie nie udało bo przyszło mi łużeczko skręcać :):):) mogła bym tak cały dzień dziś skręcać i wózki sprzedawać ale zobaczyny w sumie dopiero początek dnia :):)
mnie dziś mój Kamil wkurzył samolub jeden ale już mi troche przeszło:sorry:

Maryla, oj jest kilka tych stron do nadrobienia hi hi.
Fajny masz ten sklepik. Patrzylam w koncu. Wiele fajnych rzeczy. Jakby kiedys cos to mysle, ze bede miec jakies znizki, to tak po znajomosci ? :)

halo witam :) ale wczoraj sie wyzalilyscie na mamusie :) na szczescie ja tak nie mam uff ale kloce sie z mama nie powiem :)marylupowiedz a ten nocnik bedzie dobry dla takiego sporego 2latka

Asiu mysle że tak ale ręki sobie obciąć nie dam :) jak chcesz to moge go pomierzyć :):-)

Pysia no myśle że jakby cos - mam nadzieje ze jak najszybciej to cos wymyślimy :):):)

Przyszła znajoma o rok młodsza i mówi że w ciązy :) i fajnie super ale jakoś tak mi sie smutno zrobiło i cos w stylu ja też chcem, a tu jeszcze 9 miesięcy do starań :( , choc wczoraj skróciłam o miesiąc bo było 10 miesięcy ponad :) juz miesiąc bliżej, mam nadzieje że szybko zleci te 9 m-cy i potem przyjemnie i bez komplikacji kolejne 9 :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Czemu mi usuwa posty moje? czy to ktoras z Was czy co?
nie czaje o co chodzi

Pysia no myśle że jakby cos - mam nadzieje ze jak najszybciej to cos wymyślimy :):):)

Przyszła znajoma o rok młodsza i mówi że w ciązy :) i fajnie super ale jakoś tak mi sie smutno zrobiło i cos w stylu ja też chcem, a tu jeszcze 9 miesięcy do starań :( , choc wczoraj skróciłam o miesiąc bo było 10 miesięcy ponad :) juz miesiąc bliżej, mam nadzieje że szybko zleci te 9 m-cy i potem przyjemnie i bez komplikacji kolejne 9 :)

Maryla, to czemu dziewiec miesiecy do staran? Ty chcesz juz, a Twoj pewnie jeszcze nie? Czy jednak to wspolna decyzja? no ja jeszcze jakies cztery miesiace i mam nadzieje,ze szybko sie uda

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry