reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Asiu mysle że tak ale ręki sobie obciąć nie dam :) jak chcesz to moge go pomierzyć :):-)

Pysia no myśle że jakby cos - mam nadzieje ze jak najszybciej to cos wymyślimy :):):)

Przyszła znajoma o rok młodsza i mówi że w ciązy :) i fajnie super ale jakoś tak mi sie smutno zrobiło i cos w stylu ja też chcem, a tu jeszcze 9 miesięcy do starań :( , choc wczoraj skróciłam o miesiąc bo było 10 miesięcy ponad :) juz miesiąc bliżej, mam nadzieje że szybko zleci te 9 m-cy i potem przyjemnie i bez komplikacji kolejne 9 :)

hehe wyprobuj mowilam ci juz wczesniej hihi a tak powaznie to on naprawde dosc spory chlop a zobaczymy jak bedziemy juz wysylac narazie to tak sie zastanawiam a zreszta to nie duze pieniadze jak cos bedzie dla mojej dzidzi hihi

reklama
Asiu no nie wiem nie widziałm dziecka nie chcem obiecywać że sie zmieści bo jak nien to będziesz zła, ja chcę sprzedawać ale nie za wszelką cene :)

pysia: nie wiem o co chodzi zTwoimi postami ałaśnie zauważyłam że sie cofneło o 5 stron i nie wiedziałam o co chodzi
to nasza wspólna decyzja bo musze "odchować" sklepik musi mieć minimum rok :( bo inaczej byśmy sobie nie poradzili :(

Asiu no nie wiem nie widziałm dziecka nie chcem obiecywać że sie zmieści bo jak nien to będziesz zła, ja chcę sprzedawać ale nie za wszelką cene :)

pysia: nie wiem o co chodzi zTwoimi postami ałaśnie zauważyłam że sie cofneło o 5 stron i nie wiedziałam o co chodzi
to nasza wspólna decyzja bo musze "odchować" sklepik musi mieć minimum rok :( bo inaczej byśmy sobie nie poradzili :(

Maryla jak widze to Twoje posty tez sa edytowane. Niekoniecznie mi sie to podoba, bo nie obrazam nikogo ani nie pisze nie wiadomo jakich slow, by je kasowac brr
A no tak.... faktycznie... niech sie troszke rozkreci interes w sklepiku i wtedy juz postaracie sie o bobasa :)

ja nie wiem o co chodzi z tymi postami jak sie coś komuś nie podoba to przeciez ja moge nie pisać, no chyba że to jakiś dziwny błąd - ale to chyba za dziwne na błąd

no w sumie to była moja decyzja bo jak bym dziś przyszła i powiedziała że od dzis zaczynamy to mój by powiedział ok i do dzieła :) ale wole poczekać troszke i być spokojna ale wiem że choćby sie paliło to i tak nie wydłuze czasu na staranka

Maryla, no masakra co sie dzieje. tyle steon usunietych, bo co?
Bo sobie dyskutujemy na rozne tematy? bo nie wyklinamy? eh
Pewnie. Odczekasz swoje i sie postaracie o dzidzie :) a kto wtedy bedzie Cie zastepowal w sklepiku?

Pysia jeszcze nie wiem jak to rozwiąże na pewno jak najdłużej będe chciała sama sprzedawać a puźniej najprawdopodobniej zatrudnie koleżanke, myśle że wyjdzie w praniu :):)

dzien doberek!oj umęczona znów jestem,a moje dziecko jeszcze bardziej:-(.rano pojechaliśmy z małą na pogotowie,bo gorączka już 5 dzień i kaszel coraz gorszy:-(.trafiliśmy na młodego lekarza,który szukał nazw leków w książeczkach i w sumie nic konkretnego nie powiedział.ja nie mam do niego pretensji,bo młody jest i uczy się,ale do tych co go na izbę przyjęc posłali.moim zdaniem na izbie powinien być doświadczony lekarz i kropka:angry:.teraz mała przysnęła,ale pewnie zaraz kaszel ją obudzi ...
a z tymi znikającymi postami to rzeczywiście dziwna sprawa

reklama
CZESC I CZOLEM CIOTKI KLOTKI-swietowalyscie 300strone a tu znowu 2 z przodu-to nie ja:no:nie wiem co jest z tymi postami-moze to zemsta "naciagaczki"z tamtego watka...MARYKLA-piekny Twoj nowy suwaczek o staraniach;-):tak::laugh2:gratuluje decyzji!!! BIBINKA-z chlopami to tak jest-jeszcz przyjdzie i bedzie prosil;-)ale faktycznie,dni plodne uciekaja a tu fochy:sorry:

bibinka-to Wam Mala na dobre rozlozylo:-( pytalas wczesniej czy ktoras nie wie ile kosztuje laparoskopia-ja miala skierowanie do szpitala i nic nie placilam,ale na innym forum troche czytalam to dziewczyny pisza,ze jak idziesz do lekarza prywatnie i on Ci nie da skierowania to w zaleznosci od szpitala 2500 do 3000-wiedz dowiedz sie kochana bo to kawal kasy:sorry:

BYLAM RANO Z SASIADKA odladac mieszkanie do wynajecia bo po rozwodzie jest i za tydzien sie wyprowadza-ladne mieszkanie i ma kawalek ogrodka,ale 1400zl + oplaty:sorry:

halo ja sie poawilam a tu cisza:confused2:nie widzicie moich postow:sorry:za 1,5godz .jedziemy z dziecmi do Poznania i chcialam z Wam popisac,ale widze,ze puuuuuuuuusto:-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry