Witam Kochane:-) jaki dzisiaj śliczny słoneczny dzień u nas:-):-) Emi śpi ale jak się przebudzi to zjemy zupkę i na spacerek

Marylka no to super!! Już nie grudzień tylko listopad. Może jeszcze się miesiąc urwie z czasem...???Asiu mysle że tak ale ręki sobie obciąć nie damjak chcesz to moge go pomierzyć
:-)
Pysia no myśle że jakby cos - mam nadzieje ze jak najszybciej to cos wymyślimy
Przyszła znajoma o rok młodsza i mówi że w ciązyi fajnie super ale jakoś tak mi sie smutno zrobiło i cos w stylu ja też chcem, a tu jeszcze 9 miesięcy do starań
, choc wczoraj skróciłam o miesiąc bo było 10 miesięcy ponad
juz miesiąc bliżej, mam nadzieje że szybko zleci te 9 m-cy i potem przyjemnie i bez komplikacji kolejne 9
![]()
Dziewczyny nikt nie usuwa naszych postów. Zauważyłam że jak napisze się posta jednego po drugim bez przerwy (no wiecie nie na przemian z kimś innym) to po prostu posty się scalają ze sobą. Nie wiem czy to program czy ktoś ręcznie ale na pewno nie są usuwane. Zauważyłam po swoich postach:-):-)Maryla jak widze to Twoje posty tez sa edytowane. Niekoniecznie mi sie to podoba, bo nie obrazam nikogo ani nie pisze nie wiadomo jakich slow, by je kasowac brr
A no tak.... faktycznie... niech sie troszke rozkreci interes w sklepiku i wtedy juz postaracie sie o bobasa![]()
.teraz mała przysnęła,ale pewnie zaraz kaszel ją obudzi ...

a frytki maluchy niech wcinaja-im sie przyda a my z Tomem kawka i ewentualnie loda