reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam Kochane:-) jaki dzisiaj śliczny słoneczny dzień u nas:-):-) Emi śpi ale jak się przebudzi to zjemy zupkę i na spacerek:-D:-D
Asiu mysle że tak ale ręki sobie obciąć nie dam :) jak chcesz to moge go pomierzyć :):-)

Pysia no myśle że jakby cos - mam nadzieje ze jak najszybciej to cos wymyślimy :):):)

Przyszła znajoma o rok młodsza i mówi że w ciązy :) i fajnie super ale jakoś tak mi sie smutno zrobiło i cos w stylu ja też chcem, a tu jeszcze 9 miesięcy do starań :( , choc wczoraj skróciłam o miesiąc bo było 10 miesięcy ponad :) juz miesiąc bliżej, mam nadzieje że szybko zleci te 9 m-cy i potem przyjemnie i bez komplikacji kolejne 9 :)
Marylka no to super!! Już nie grudzień tylko listopad. Może jeszcze się miesiąc urwie z czasem...???
Maryla jak widze to Twoje posty tez sa edytowane. Niekoniecznie mi sie to podoba, bo nie obrazam nikogo ani nie pisze nie wiadomo jakich slow, by je kasowac brr
A no tak.... faktycznie... niech sie troszke rozkreci interes w sklepiku i wtedy juz postaracie sie o bobasa :)
Dziewczyny nikt nie usuwa naszych postów. Zauważyłam że jak napisze się posta jednego po drugim bez przerwy (no wiecie nie na przemian z kimś innym) to po prostu posty się scalają ze sobą. Nie wiem czy to program czy ktoś ręcznie ale na pewno nie są usuwane. Zauważyłam po swoich postach:-):-)

reklama
AGUS KULA- Ty nasz Szerloku:-Du nas tez slonko,choc rano sie nie zapowiadalo.milego spacerku,ja za chwile tez szykuje rodzinke i lecimy do Poznania-mam jedna sprawe a i do Mc Donalda wlecimy z maluchami

dzien doberek!oj umęczona znów jestem,a moje dziecko jeszcze bardziej:-(.rano pojechaliśmy z małą na pogotowie,bo gorączka już 5 dzień i kaszel coraz gorszy:-(.trafiliśmy na młodego lekarza,który szukał nazw leków w książeczkach i w sumie nic konkretnego nie powiedział.ja nie mam do niego pretensji,bo młody jest i uczy się,ale do tych co go na izbę przyjęc posłali.moim zdaniem na izbie powinien być doświadczony lekarz i kropka:angry:.teraz mała przysnęła,ale pewnie zaraz kaszel ją obudzi ...
a z tymi znikającymi postami to rzeczywiście dziwna sprawa
Oj biedulka mała najgorzej jak trzeba patrzeć jak się dziecko męczy a ty nie możesz pomóc mu:-(:-( 5 dni o matko!! Straszne!! Póki co mi Emi miała tylko przeziębienie bez gorączki a i tak wkurzało mnie to że nie mogę jej pomóc z katarem:no::no: A gorączkę tylko raz po szczepieniu z czwartku i tyle... No tak na pogotowiu powinien być ktoś doświadczony żeby szybko udzielać pomocy....
mama05 ja też mam parę minutek czasu a tu cisza:crazy:

AGUS-na wlasnie,wczoraj jak padlam wieczorem bo zle sie czulam to laski dawaly czadu za stronami,ze hoho a dzis pewnie odsypiaja te nocne pogaduchy;-):tak:

AGUS KULA- Ty nasz Szerloku:-Du nas tez slonko,choc rano sie nie zapowiadalo.milego spacerku,ja za chwile tez szykuje rodzinke i lecimy do Poznania-mam jedna sprawe a i do Mc Donalda wlecimy z maluchami
Proszę bardzo hehe jakby ktoś chciał śledzić męża albo kogoś to pisać... żartuje:rofl2::rofl2: Do McDonalda mmmm dzieciakom się rozerwie i frajdę będą mieć:tak::tak::tak: Ale pamiętaj frytki tuczą:szok::szok::szok::szok: hihi

AGUS- no raz na jakis czas zabieramy Ich na to niezdrowe jedzonko:laugh2:a frytki maluchy niech wcinaja-im sie przyda a my z Tomem kawka i ewentualnie loda:tak:

AGUS-na wlasnie,wczoraj jak padlam wieczorem bo zle sie czulam to laski dawaly czadu za stronami,ze hoho a dzis pewnie odsypiaja te nocne pogaduchy;-):tak:
No w sumie widziałam że się już po budziły bo rano się zameldowały:laugh2: Ale szczerze to ja też więcej czasu mam wieczorem i w nocy jak czekam na mężulka a Emi śpi. A w dzień to tylko jak mała ma drzemkę, a ona raczej krótko sypia za dnia....:eek::eek:

ja mowie PA-PA ,zamelduje sie wieczorem.zaczynam ubierac te moje maluch bo przed 15 musimy wyjechac a jeszcze musze zatankowac-takze do wieczorka:tak::-D

AGUS- no raz na jakis czas zabieramy Ich na to niezdrowe jedzonko:laugh2:a frytki maluchy niech wcinaja-im sie przyda a my z Tomem kawka i ewentualnie loda:tak:
Ej Krasnale spalą kalorie szybko wystarczy że zrobią sobie rundkę po domku:-):-) O lody mmmm sama bym zjadła ale narazie jestem na etapie nie jedzenia słodyczy i przegryzaczy typu cipsy... ewentualnie jakiś owoc między posiłkami no i zakaz zbliżania się wieczorem do lodówki.. ciekawe ile wytrzymam:-D:-D:-D:-D
mama05 udanego wypadu pa pa

reklama
Witajcie,

Znów po przerwie ale nie mam siły w tygodniu po pracy tu zaglądać. Najczęściej padam zmęczona ...

Na szczęście wakacje już blisko. Jak wszystko pójdzie zgodnie z planem to w przyszły poniedziałek lecimy :-)
A w przyszłym tygodniu mamy montaż mebli do kuchni, podłogi w całym mieszkanku i odbieramy zamówione meble do sypialni i salonu ... będzie się działo.
Nie wyobrażacie sobie jak się cieszę!!!!
Bo to oznacza, że zostanie nam "kosmetyka" w wykończeniu i będzie można się wprowadzać!

A co u Was słychać? Mam nadzieję, ze wszystko ok a ja później może troszkę poczytam i dowiem się szczegółów :-)

W tym tygodniu widziałam sie z moim skarbem ... już na 100% córcia!!!!
Tak więc waży 400 gram i jest cała zdrowiutka ;). Byliśmy na USG połówkowym i wszystko ma na miejscu i w porządku. Bardzo się cieszę ... Uświadomiłam sobie też że juz coraz blizej ... do końca. Dziś zaczęłam już 6 miesiąc ....

MIłego weekendu życzę wszystkim ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry