reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
No tak mąż na kanapie ogląda skoki a Ty na bb:)

No nic idę myć młodego,zjemy kolacyjke,mąż idzie za chwilę do sklepu po piwko :-D będzie oglądał film a ja posiedzę na bb z wami:)także do zobaczenia niedługo:)

reklama
dobrze,ze mam to BB bo tak to nie wiem co bym robila w te sportowe wieczory-pewnie ksiazka...idz,szykuj synka do spania ja troch polatam po watkach i zobacze jak dam rade bo dzis wymiotowalam i caly dzien tak mnie muli...:crazy:

Witajcie,

Znów po przerwie ale nie mam siły w tygodniu po pracy tu zaglądać. Najczęściej padam zmęczona ...

Na szczęście wakacje już blisko. Jak wszystko pójdzie zgodnie z planem to w przyszły poniedziałek lecimy :-)
A w przyszłym tygodniu mamy montaż mebli do kuchni, podłogi w całym mieszkanku i odbieramy zamówione meble do sypialni i salonu ... będzie się działo.
Nie wyobrażacie sobie jak się cieszę!!!!
Bo to oznacza, że zostanie nam "kosmetyka" w wykończeniu i będzie można się wprowadzać!

A co u Was słychać? Mam nadzieję, ze wszystko ok a ja później może troszkę poczytam i dowiem się szczegółów :-)

W tym tygodniu widziałam sie z moim skarbem ... już na 100% córcia!!!!
Tak więc waży 400 gram i jest cała zdrowiutka ;). Byliśmy na USG połówkowym i wszystko ma na miejscu i w porządku. Bardzo się cieszę ... Uświadomiłam sobie też że juz coraz blizej ... do końca. Dziś zaczęłam już 6 miesiąc ....

MIłego weekendu życzę wszystkim ;)
kpi23 USG to świetna sprawa... widzisz jak małe bryka i jak serduszko bije... po prostu ekstra już nie mogę się doczekać kiedy znów będę mogła podglądać mojego malucha:-D:-D:-D No to dobrze że z Niunią jest wszystko OK:-) Teraz to już masz z górki zleci szybciutko:-D:-D
A co do kończenia mieszkania to wiem jak bardzo musisz się cieszyć:-) Mam tak samo:-D:-D Na każdą nawet małą rzecz cieszę się jak głupia:-D:-D Teraz z zniecierpliwieniem czekam na trochę cieplejsze dni żeby zamontować okna:-):-) Na samą myśl o tym mi się buzia śmieje...
Emi ślicznie śpi a mama ma czas dla siebie:-D:-D

witam wieczornie!nie wiem na jak długo bo ta moja mała...:-(.normalnie załamka,w południe gorączka 38,5,przed spaniem 39:szok:.to chyba wirus jakiś,skoro antybiotyk nie pomógł.dziś dzwoniłam do mojego pediatry,żeby wpadł prywatnie,ale nie ma go na miejscu i będzie dopiero jutro rano.także po 9 dzwonię i mam nadzieję,że coś poradzi,bo ja to się już dziś uryczałam:-(:-(.boję się czy to nie coś poważniejszego,ehh:-(
mama,agnieszka widzę,że dziś dzień wycieczek:-).fajnie,że się udały:tak:
kpi23 gratuluję dziewczynki,najważniejsze,że wszystko ok:tak:.co prawda to prawda,ale usg to naprawdę cud techniki.super przeżycie,kiedy można oglądać swojego maluszka co tam w brzuszku porabia:tak:
mama myślałam,że laparoskopia aż tyle nie kosztuje:szok::szok:.moja koleżanka robiła z 5 lat temu i chyba łącznie 500 zł dała.ja i tak to muszę zrobić,bo przeciez jajniki jakoś pracowac muszą przez resztę mojego życia,nie wspominając o dzidziusiu...

Jestem, ale martwię się, bo Karolowi nie przechodzi ból brzucha. Nie wiem co robić, jutro wezwę lekarza NPL bo po niczym nie jest lepiej. Nifuroksazyd, Esputicon, Orsalit, Dicoflor, Enterol nic nie pomaga:wściekła/y:
Najgorsze, że na noc nasilają się boleści brzuszka. Pręży się, popłakuje. Dziennie po 6-8 rzadkich kup. Jutro już trzeci pediatra nas czeka. Co to za cholerstwo.???

BIBINKA-WIEM ,ZE LAPARO.MUSISZ ZROBIC,PROPONUJE JEDYNIE,ZEBYS SIE DOWIEDZIELA ile zaplacisz bo dziewczyny na innym watku pisaly,ze niedawno jakies laski robily i tyle musialy zaplacic:no::sorry: a jesli chodzi o Ale-to jesli antyb.nie pomogl to moze jest zle dobrany-ja tak mialam przy Dominisiu-dostal 1 goraczka nadal(40stopni!!!!!)po 3 dniach zadzwonilam bo nie chcialam z Nim wychodzic to bylo rok temu wiec zima i pani przepisala recepte na inny-maz odebral,wykupil,podawalam i nadal zero poprawy i skonczylo sie na zastrzykach 2 razy dzienni przez 7 dni bo juz robil czarne jak smola kupki(mial wtedy 1,5 roku)i pediarta stwierdzila,ze sie na maxa wyjalowil i zostaly tylko zastrzyki,po 3 dniach byla maga poprawa-goraczka zeszla i kaszel prawie ustapil,ale dostal do konsa przez 7 dni-chwilke poplakal przy zastrzyku ,ale potem szybko sie uspokoil a poprawa byla znaczna. duzo zdrowka zycze dla Malej:tak:

Jestem, ale martwię się, bo Karolowi nie przechodzi ból brzucha. Nie wiem co robić, jutro wezwę lekarza NPL bo po niczym nie jest lepiej. Nifuroksazyd, Esputicon, Orsalit, Dicoflor, Enterol nic nie pomaga:wściekła/y:
Najgorsze, że na noc nasilają się boleści brzuszka. Pręży się, popłakuje. Dziennie po 6-8 rzadkich kup. Jutro już trzeci pediatra nas czeka. Co to za cholerstwo.???
ZAPMARTA-oj to bardzo niewesolo masz-jak tyle kupek robi i nadal biegunka to moze sie odwodnic:-(jajku co z tymi dzieciaczkami:zawstydzona/y:tak cierpia maluszki nasze kochane-wspolczuje Wam BABINKA i ZAPMARTA:-( ja ogolnie cala zime przeszlam bez wiekszych chorob-tyle co Domino 3 tyg.tymu mial zapal.oskrzeli,ale dal rade bez antybiotyku i po 5 dniach bylo po chorobie mnie dluzej trzymalo,a Zuza to wogole prawie nic nie lapie. nie wiem ZAPMARTA co jeszcze mozna poradzic,mi przychodzi do glowy ta smekta o ktorej Ci pisalam,ale jak nifuroksazyd nie pomogl to raczej smekta nie pomoze-idz do lekarza i daj znac.kochany krasnalek tak sie meczy,pewnie tyleczek Go szczypie:-(ukochaj Go od cioci i TY BIBINKA tez ukochaj Alunie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mama, tak mi szkoda tego mojego słonka. Nie może być tak że kolejną noc dziecko mi się tak męczy. Najgorsze, że na noc mu się nasila i skurcze go łapią, bo się pręży. Kupy nie są wodniste, ale rzadkie.
smekte już wypróbowałam. Jutro musi go lekarz zobaczyć koniecznie !!!
bibinka, działaj, jak w nocy będzie gorzej dzwoń do nocnej pomocy lekarskiej.

Maryla jak widze to Twoje posty tez sa edytowane. Niekoniecznie mi sie to podoba, bo nie obrazam nikogo ani nie pisze nie wiadomo jakich slow, by je kasowac brr

ja nie wiem o co chodzi z tymi postami jak sie coś komuś nie podoba to przeciez ja moge nie pisać, no chyba że to jakiś dziwny błąd - ale to chyba za dziwne na błąd

swietowalyscie 300strone a tu znowu 2 z przodu-to nie ja:no:nie wiem co jest z tymi postami-moze to zemsta "naciagaczki"z tamtego watka...

Moje drogie, Wasze posty wcale nie sa kasowane tylko laczone przez moderatorki (pkt 3 regulaminu forum: Jeśli użytkownik chce coś dodać do wcześniej wysłanej wypowiedzi powinien użyć opcji EDYTUJ a nie pisać kolejnego posta pod swoim wcześniejszym. Wyjątkiem od reguły jest sytuacja gdy od poprzedniego wysłania posta minęło co najmniej 60 minut i nikt nie odpisał w międzyczasie.)

Moje drogie, Wasze posty wcale nie sa kasowane tylko laczone przez moderatorki (pkt 3 regulaminu forum: Jeśli użytkownik chce coś dodać do wcześniej wysłanej wypowiedzi powinien użyć opcji EDYTUJ a nie pisać kolejnego posta pod swoim wcześniejszym. Wyjątkiem od reguły jest sytuacja gdy od poprzedniego wysłania posta minęło co najmniej 60 minut i nikt nie odpisał w międzyczasie.)
tak, potwierdzam:tak: już się z tym spotkałam na tym forum nie raz a jestem tu od ponad 3 lat. Regulamin taki jest i tyle, ale wiadomo że mało kto go czyta.
Tak więc bez oburzeń moje drogie bo to na forum normalne z tymi postami.
Pozdrawiam:)

reklama

Tak właśnie jest...Ja o tym wiedziałam już od samego początku i cieszę się że moderatorzy tego pilnują bo faktycznie czytanie czyiś postów pod rząd jest nudne i mnie osobiście męczy:)
Namawiam do używania tego plusika w prawym dolnym rogu lub do opcji edytuj:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry