reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam się jako pierwsza dzisiaj:-) No normalnie szok:-):-) Jakie plany na dzisiaj?? My pewnie po obiadku wyjdziemy na spacerek, jak na razie pogoda ładna ale na samochodach troszkę jeszcze śniegu widać (wczoraj po północy trochę spadło) Po prostu niesamowite o tej porze:tak::tak:
Udanego dnia pa pa

reklama
Witam się i Ja:)
U mnie spoko,mąż nie długo idzie do pracy,więc będę siedziała sama z synkiem.
Zima u nas dziewczyny się pojawiła.W nocy napadało dużo śniegu ale do środy ma wszystko zniknąć:)

A poza tym wczoraj z mężem chyba zaliczyliśmy wpadkę,dziś dużo o tym rozmawialiśmy i nie pozostaje mi nic innego jak czekać na @ nie wiem co to będzie.Mąż zadowolony a ja lekko zestresowana.
Idę zjeść śniadanie,zajrzę do was za godzinkę:)
Buźka

Ostatnia edycja:
Witam się i Ja:)
U mnie spoko,mąż nie długo idzie do pracy,więc będę siedziała sama z synkiem.
Zima u nas dziewczyny się pojawiła.W nocy napadało dużo śniegu ale do środy ma wszystko zniknąć:)

A poza tym wczoraj z mężem chyba zaliczyliśmy wpadnę,dziś dużo o tym rozmawialiśmy i nie pozostaje mi nic innego jak czekać na @ nie wiem co to będzie.Mąż zadowolony a ja lekko zestresowana.
Idę zjeść śniadanie,zajrzę do was za godzinkę:)
Buźka
Cześć Aga:-) To u nas tylko tak delikatnie że tylko po samochodach było i jeszcze jest widać. Bo jak po 12 w nocy patrzyłam przez okno to już na ulicy nie było śniegu...
Kochana nie ma się co stresować bo znamy wiele takich przypadków że ma się przeczucia czy też objawy a fasolki nie widać. Poczekasz 2 tygodnie i się dowiesz. No a może będzie wcześniej:-)
lovely a u Ciebie co słychać?? Testowałaś już?? Chyba że już pisałaś a ja nie przeczytałam...

No zobaczymy co to będzie...muszę spojrzeć w notesik i obliczyć kiedy powinna przyjść @
Mąż się bardzo cieszy...no nic czekamy:)

A gdzie reszta babeczek?halo laski odzywać się?

Witam dziewczyny już wiem o co chodzi z tymi postami :):) dzięki za wytłumaczenie;-) choć ja jestem strasznie ślepa i żadnego "-" nie widze:-) no ale może jeszcze przejże na oczy:-)
zapmarta: biedactow mam nadzieje że Karolowi szybko przejdzie
bibinka: za Twoje maleństwo też trzymam kciuki, mam nadzieje że już lepiej

agnieszka.kk: będzxiemy czekać razem z Toba w takim razie :)

ja wczoraj zrobiłam pizze a moja mama sernik na zimno i nie było szans żeby sie nie skusić:no: tak więc postanowiłam sobie troszke pofolgować przez weekend ale od poniedziałku spowrotem wracam na dietke i jak sie uda to planuję troszke poćwiczyć :) ale jakoś tak mi poziom curkru spadł i musiałam nadrobić :):);-)

a co do naszych dzisiejszych planów to planuje odpoczywac :):):) i spacerek żeby sie kości nie zastały;-)

Jestem po kolejnej nocy do bani !!! Byliśmy z małym w szpitalu, bo nie ma poprawy. Biegunka się utrzymuje 4 dobę i doszły skurcze brzucha, które go bardzo bolą. Płakał w nocy i prężył się. Dostaliśmy jeszcze debridat i przy biegunce wirusowej może to utrzymywać się do 7 dni. Jutro do pracy, a teraz zmykam robić obiadek, choć przyznam szczerze wolałabym się położyć. Lekko nie ma.

agnieszka, wpadka powiadasz...:rofl2::-D;-)

miłego dnia :)))

zapmarta: współczuje tych przeżyć z Karolkiem , szkoda takiego maluszka a na dodatek nie można mu pomuc i Ty sama sie przy tym męczysz , biedactwo

acha i znalazłam ten "-" "+" i juz wiem o co chodzi :):)

dobra ja zmykam dziewczyny bo mój K zrobił mi małego drinka (żóbrówka z sokiem jabułkowym) chyba chce mnie upić i wykorzystać :):):):)

mama05 a co u Ciebie pewno z dziećmi i mężulkiem się wygłupiacie i dobrze w końcu to niedziela

pozdrawiam wszystkich

dzięki za wytłumaczenie;-) choć ja jestem strasznie ślepa i żadnego "-" nie widze:-) no ale może jeszcze przejże na oczy:-)

W prawym dolnym rogu są ikony i między innymi znajduje się tam ikona z plusem(+) i jak na niego klikniesz aby zapamiętaj post na który chcesz odpowiedzieć zmieni się na minus(-) :tak::-)
agnieszka, wpadka powiadasz...:rofl2::-D;-)

Oj chyba tak...ale nie wiem co z tego będzie,może akurat nic się tam nie stało ale co ma być to będzie,czekam na @ :)

reklama
CZESC DZIEWCZYNY :)
oj dawno mnie tu nie bylo, a ile do nadrobienia :)
szok :)))))) dokladnie nie czytalam, z tego co zostalo w glowie :
kpi : gratuluje corci, agnieszka: no niezle z ta wpadka, zycze zeby byla owocna, co ?
bo chyba bys sie ucieszyla, nie???? :)

ufff... u mnie bieg, dzis byl chrzest leopoldka :) dziadkowie pojechali pol godziny temu, zeby dojechac do siebie na wieczor
bylo bardzo fajnie, a chrzest super... az sie wzruszylam
zupelnie inna atmosfera niz u nas w polsce
dzieci tancza, bawia sie, biegaja po schodach i tylach oltarza tuz przy ksiedzu
normalnie imprezka rodzinna :)
pozniej obiadek ciasto kawa no i juz ejstesmy sami, wszystko powoli wroci do normy :)
moje dwa niedzwiedzie spia wymeczone emocjami a ja korzystam i was nadrabiam :)
milego konca niedzieli !!!!! i jak przegapilam jakas wazna wiadomosc, to uprzejmie prosze o przymonienie sie :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry