reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
witam sie wieczorkim.nadrobilam i jestem-MARYLA- pizza,sernik-no widze,ze u Ciebie sie dzieje:tak::-Dmysle,ze jesli chodzi o sernik to tez bym sie nie opierala za dlugo,wiec wcale Ci sie nie dziwie ,ze nie wytrzymalas:no::-)AGNIESZKA-......:-DNO TO CZEKAMY......:rofl2::rolleyes: ZAPMARTA a jak dzis synek?????????:sorry:pospaliscie w nocy???witam pozostale kobietki i nowa mamuske-ja tez 30 a w lipcu skoncze 31:eek::unsure: my od rana rodzinnie a po poludniu pojechalam z sasiadka ,Jej 7-letnia corka i moja Zuzia do Ikea-dziewczyny byly 2 godz.na placu zabaw a super atrakcje tam maja bo u nas w Poznaniu Ikea jest od prwie roku pietrowa i plac pod dachem jest swietny:laugh2:my rozgladalysmy sie za meblami bo Hania za tydz.ma przeprowadzke.potem kawa ,ciacho(no dobra,dwa ciacha:zawstydzona/y:)a potem odebralysmy dziewczyny i na hot-dogi i na zakupy spozywcze.wrocilam godz.temu,Zuza zjadla mala kolacyjke,juz jest wykapana,oglada hello kitti i idzie spac.a ja kozystajac z chwili skrobie do Was:tak:

...hmmm dobrze że nospa pomogła:)

Ja się przygotowuję do kąpania synka,kolację mam już przygotowaną i nie długo spać bo o 3.30 pobudka :rofl2:
trochę ci współczuję , pamiętam jak ja wstawałam o 5 tej , i do pracy 1,5 godzinę dojeżdzałaam . żeby zdążyć na 8 smą . szok i tak co dnia ,ale ją lubiłam i nie załowałam

MAMA99-witam,za zakupach pamietalam o sliwkach suszonych i teraz jak bede z Wami pisala to bede przegryzala sliwki a nie slodkosci:tak:

witaj :)
bardzo fajnie ze nasza grupa sie powieksza :) a propos imienia synka : ja mialam byc blazejkiem :) o ile bylby chlopiec, a ponoc mama nosem wyczuwala syna :) mama mi wyznala to dopiero jak mialam 23 lata i oczekiwalam mojego syna :) hahaahahahhahaa

[/QUOTE]

mama05 widzę dzień bardzo aktywny miałaś:)
Josephine piękne miałabyś imię gdybyś była chłopcem:)
mama09masakra z tym wstawaniem:(dla mnie to jest najgorsze ale gdy się kończy pracę o 14 to banan na buzi jest do końca dnia,bynajmniej u mnie:)A do pracy dojeżdżam pół godziny ale i pój godziny idę pod agencje także daje mi to godzinę,lecz co drugi tydzień jeżdżę z kolegą,odbiera mnie spod domu i pod dom zawozi także nie jest jeszcze aż tak źle:)

Wpadlam poczytac co u Was
Maryla, ja tez robilam wczoraj pizze
Bibinka, mam nadzieje ze chorobsko sobie pojdzie precz, bo szkoda corci
Agnieszka, to mowisz, ze moze bedziecie miec bobasa?;)
zycze milych snow i zmykam

Witam i ja ;)

Dziś wyjątkowo na urlopie bo zaraz lecę do mieszkanka - dziś montują meble do kuchni!!! :-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Jutro podłoga ...
Coraz blizej jesteśmy ... czuję to każdego dnia ....

Poza tym u Nas dobrze ... chodzę do pracy, oprócz zgagi i mega zmęczenia nic mi nie dolega ....
A juz za tydzień na wakacje! Chyba pierwszy raz prześpię pół wyjazdu :-)

A co tam u Was?
Moze dziś dam radę Was podczytać ...

Hejka
My nie dawno wróciliśmy z wycieczki:)
Wybraliśmy się do muzeum formuły,chłopaki byli zadowoleni na maksa:)

Kapi tak się cieszę ze wszytsko ok i wprowadzka do nowego mieszkania już tuż tuż:)
Gratuluję także córeczki:)
bibinka zdrówka dla córeczki:)mam nadzieję że jest choć trochę lepiej:)

to musiałabyć super wycieczka dla chłopaków ...
tak szczerze mówiąc to ja pewnie też byłabym zadowolona ... bo lubię samochody :zawstydzona/y:
starsznie się nie mogę juz doczekać tej wprowadzki ...

witam KPI-ja rowniez gratuluje corki no i meblowania mieszkanka,to zawsze wielka radosc:tak::-Dmy mieszkamy w domu prawie 5 lat a ciagle cos robimy,zmieniamy:laugh2:to znaczy ja zmieniam:tak:zagladaj do nas jak znajdziesz chwile.

:tak:

zaglądam, zaglądam ale z tymi chwilami bardzo ciężko ;(

kpi23 USG to świetna sprawa... widzisz jak małe bryka i jak serduszko bije... po prostu ekstra już nie mogę się doczekać kiedy znów będę mogła podglądać mojego malucha:-D:-D:-D No to dobrze że z Niunią jest wszystko OK:-) Teraz to już masz z górki zleci szybciutko:-D:-D
A co do kończenia mieszkania to wiem jak bardzo musisz się cieszyć:-) Mam tak samo:-D:-D Na każdą nawet małą rzecz cieszę się jak głupia:-D:-D Teraz z zniecierpliwieniem czekam na trochę cieplejsze dni żeby zamontować okna:-):-) Na samą myśl o tym mi się buzia śmieje...
Emi ślicznie śpi a mama ma czas dla siebie:-D:-D

tak, usg to super sprawa ... jak pokazaliśmy film z usg mamie to była pod wrażeniem ... za ich czasów to usg było tylko chyba w szpitalu i jak coś się działo a nie żeby tak standardowo ...

witam wieczornie!nie wiem na jak długo bo ta moja mała...:-(.normalnie załamka,w południe gorączka 38,5,przed spaniem 39:szok:.to chyba wirus jakiś,skoro antybiotyk nie pomógł.dziś dzwoniłam do mojego pediatry,żeby wpadł prywatnie,ale nie ma go na miejscu i będzie dopiero jutro rano.także po 9 dzwonię i mam nadzieję,że coś poradzi,bo ja to się już dziś uryczałam:-(:-(.boję się czy to nie coś poważniejszego,ehh:-(
mama,agnieszka widzę,że dziś dzień wycieczek:-).fajnie,że się udały:tak:
kpi23 gratuluję dziewczynki,najważniejsze,że wszystko ok:tak:.co prawda to prawda,ale usg to naprawdę cud techniki.super przeżycie,kiedy można oglądać swojego maluszka co tam w brzuszku porabia:tak:
mama myślałam,że laparoskopia aż tyle nie kosztuje:szok::szok:.moja koleżanka robiła z 5 lat temu i chyba łącznie 500 zł dała.ja i tak to muszę zrobić,bo przeciez jajniki jakoś pracowac muszą przez resztę mojego życia,nie wspominając o dzidziusiu...

Jestem, ale martwię się, bo Karolowi nie przechodzi ból brzucha. Nie wiem co robić, jutro wezwę lekarza NPL bo po niczym nie jest lepiej. Nifuroksazyd, Esputicon, Orsalit, Dicoflor, Enterol nic nie pomaga:wściekła/y:
Najgorsze, że na noc nasilają się boleści brzuszka. Pręży się, popłakuje. Dziennie po 6-8 rzadkich kup. Jutro już trzeci pediatra nas czeka. Co to za cholerstwo.???

i jak tam Wasze maluszki? mam nadzieję, ze lepiej sie czują

Witam się i Ja:)
U mnie spoko,mąż nie długo idzie do pracy,więc będę siedziała sama z synkiem.
Zima u nas dziewczyny się pojawiła.W nocy napadało dużo śniegu ale do środy ma wszystko zniknąć:)

A poza tym wczoraj z mężem chyba zaliczyliśmy wpadkę,dziś dużo o tym rozmawialiśmy i nie pozostaje mi nic innego jak czekać na @ nie wiem co to będzie.Mąż zadowolony a ja lekko zestresowana.
Idę zjeść śniadanie,zajrzę do was za godzinkę:)
Buźka

moze będziesz pierwszą naszą starankową mamą???

CZESC DZIEWCZYNY :)
oj dawno mnie tu nie bylo, a ile do nadrobienia :)
szok :)))))) dokladnie nie czytalam, z tego co zostalo w glowie :
kpi : gratuluje corci, agnieszka: no niezle z ta wpadka, zycze zeby byla owocna, co ?
bo chyba bys sie ucieszyla, nie???? :)

ufff... u mnie bieg, dzis byl chrzest leopoldka :) dziadkowie pojechali pol godziny temu, zeby dojechac do siebie na wieczor
bylo bardzo fajnie, a chrzest super... az sie wzruszylam
zupelnie inna atmosfera niz u nas w polsce
dzieci tancza, bawia sie, biegaja po schodach i tylach oltarza tuz przy ksiedzu
normalnie imprezka rodzinna :)
pozniej obiadek ciasto kawa no i juz ejstesmy sami, wszystko powoli wroci do normy :)
moje dwa niedzwiedzie spia wymeczone emocjami a ja korzystam i was nadrabiam :)
milego konca niedzieli !!!!! i jak przegapilam jakas wazna wiadomosc, to uprzejmie prosze o przymonienie sie :)

gratuluję udanej ceremonii :) i fajnie spędzonego dzionka ;)

Witam, mogę się dołaczyć, tez chcemy aby kolejne dzieciatko urodzilo sie w 2011r, ale tak w polowie, moze czerwiec, lipiec, synka urodzilam we wrzesniu 2009r. Starania rozpoczniemy we wrzesniu jak Błażejek bedzie mial roczek i moze uda sie na lipiec 2011, wtedy roznica miedzy dziecmi bedzie wynosila prawie 2latka. Mam nadzieje ze tym razem uda sie szybko , gdyz z pierwszym dzieckiem nie bylo tak latwo, starlismy sie 1,5roku, ale udalo sie i chcemy, zeby Błazejek mial rodzenstwo

tak jak juz pisalam 21 wrzesnia 2009r urodzilam synka Błazejka, dzisiaj konczy 5miesiecy :) mam 30lat (rocznikiem );) razem z mezem mieszkamy w Legionowie, jeszcze dzisiaj jestem na urlopie macierzynskiem -tym dodoatkowym, a od jutra juz na normalnym urlopie ale do pracy wracam dopiero ( a moze juz) na koniec kwietnia:(
chcemy miec 2-3dzieci, o pierwszego synka dlugo sie staralismy, bralam rozne leki ale udal sie i mam nadzieje, ze tym razem nie bede musiala sie faszerowac. Najpierw chcielismy aby roznica miedzy dziecmi wynosila 3-4lata, ale jak urodzil sie Błazejek to postanowilismy , ze o nastepne dziecko bedziemy starac sie szybciej (bo moze nie byc latwo) i tak postanowilismy, ze urodzi sie w 2011r a kolejne 3 za jakies 6-7lat jak te dzieci pojda do szkoly:)

witaj na forum - ja jestem tą kolejną mamą po 30-stce ... prawie 32 ale co tam ;)
będziemy mieli pierwszego dzidziusia, o którego też sporo się staraliśmy ...
a ja jestem z przeciwnej strony Warszawy - z Józefosławia (pod Piasecznem) ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witaj na forum - ja jestem tą kolejną mamą po 30-stce ... prawie 32 ale co tam ;)
będziemy mieli pierwszego dzidziusia, o którego też sporo się staraliśmy ...
a ja jestem z przeciwnej strony Warszawy - z Józefosławia (pod Piasecznem) ;)

mi tez pewnie nie udalo by sie jeszcze zajsc w ciaze, gdybym chodzila caly czas do tego samego ginekologa .Poszlam do specjalisty, porobili mi wszystkie badania , dali leki i po poł roku bylam w ciazy, az sami sie dziwli, ze moj organizm tak dobrze zareagowal na leczenie. I teraz troche sie boje, ze bedzie podobnie, ale przynajmniej wiem , gdzie sie udac i co brac. Robie sobie badania , zeby ewentualnie wczesniej zaczac cos brac.Mam nadzieje, ze tym razem leki nie beda potrzebne.

reklama
witam sie poniedzialkowo:tak:u nas pogoda taka sobie,ale cisnienie OK bo dobrze sie czuje a wczoraj calu dzien bolala mnie glowa i nie pomogly leki ani kawy:no:a dzis juz dobrze. KPI- GRATULUJE KUCHNI-pewnie bedzie piekna i czekam na fotki na zamknietym:tak::-Dno i niedlugo pakujecie walizki na wakacje. MARYLKA-kawka juz zrobiona???????:laugh2: MADA23-gdzie Ty sie podziewasz kobietko:sorry::happy:czekamy na wiesci co u Ciebie. JOSEPHINE-jak tam po wizycie tesciowej,kupila cos Malemu czy mialas racje,ze z puste reka przyjdzie:szok: ZAPMARTA i BIBINKA- jak Wasze skarby kochane no i jak Wy-wyspane czy nadal do tylu chodzicie:-(mam nadzieje,ze jest znacznie lepiej-tego zycze:tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry