po tym calym biegu z chrztem i cala ta organizacja zapomnialam o jednej sprawie!
dziewczyny czy ja wam juz mowilam, ze w czwartek maz dostal odp w pracy co do wyjazdu i od 15 marca przenosza go na 2 m-ce do londynu!!!!!!!!!!!!!
ja pierwsze 3 tyg bede w PL, ale pozniej do niego dolacze
wiec w sumie pomieszkamy sobie 5 tygodni w londynie
tylko 2 razy lub 3 wroce na piatkowe zajecia i w sobote rano spowrotem na 6 dni tam 
tak sie ciesze!!!!!!!
dziewczyny czy ja wam juz mowilam, ze w czwartek maz dostal odp w pracy co do wyjazdu i od 15 marca przenosza go na 2 m-ce do londynu!!!!!!!!!!!!!
ja pierwsze 3 tyg bede w PL, ale pozniej do niego dolacze
wiec w sumie pomieszkamy sobie 5 tygodni w londynie
tak sie ciesze!!!!!!!
i sikam jak niewiem , może faktycznie sie zaziębiłam , ale gdzie . no chyba że mężulek zabrał kołderkę w nocy :-)
MARYLA-poczytaj na onecie jak tylko odpalilam kompe to pocztyalam bo tam zawsze jest kilka tematow- i min.jest o tym,zeby zachecic kobiety do rodzenia to w marcu maja byc debaty ,zeby wprowadzic mini zlobki,poiekunki za ktore zaplaci samozad itd-musisz poczytac,wiec moze jak urodzisz to problem bedzie juz rozwiazany i bedziesz miala gdzie malenstwo dac jak podrosnie (lub malenstwa). MAMA99-no zobaczysz jak bedzie jutro,jak nadal bedzie bolalo to raczej Cie zawialo:-(
ja tez chce sie pozbyc opony!!!!!!!!!!!!!!