P
pysia888
Gość
Ale dzis piekna pogoda. jak na wiosne. jest cudnie. U Was tez?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

.jak ten lekarz dzień wczęsniej na pogotowiu tego nie usłyszał,to ja nie wiem.tym bardziej,że podobno pęcherzyki pękaja jak cholera:-(.chyba pojadę i złożę skargę,bo wkur...się na maxa
.póki co wydałam na leki z 300 zł,mam nadzieję,że pomogą,bo do szpitala nie chcę jej dawać
.na szczęście po 5 dniach gorączka ustąpila...

.całe życie w dresie:-)witam ,u mnie tez suuuuuuuuper pogoda-moze wiosna uslyszala nasze nawolywania i juz nadchodziAle dzis piekna pogoda. jak na wiosne. jest cudnie. U Was tez?

az zyc sie chce,ja polozylam Dominika,zjem rosolek i idze robic przemeblowanie w naszej sypialni
za dlugo nie moze byc tak samo
a ten mlody lekarz jest zagrozeniem dla innych skoro osluchal Mala i nie postawil dobrej diagnozy
dobrze ze temp.juz Ali minela,zawsze to juz tak sie nie meczy bibulka. a maz widze zaciety-
ach te chlopy z nimi ciezko bez nich zle...
zycze,zeby ciche dni szybko minely bo to nic dobrego a tak jak piszesz-dni leca a i dziecko swoje widzi...zdrowka zycze
gdzie oni się podziewają?????????? czyżby wszyscy robili przemeblowanie jak mama ???

a jego tak cięzko zagonić 

a ja dusze i dysze po wlasnie przemeblowalam sypialke-wielkie wyrko i wielka ciezka szafa-jak komandora-tyle,ze moja ma "plecy"wiec moge jej zmieniac miejsce gdzie ma stac nie musi w jednym miejscu-ciezkie to jak smok,ale...ja nie dalabym rady
jeden chlop w pracy,drugi chlop spi to biedna kobietka sama musi sobie radzic-no i sobie poradzilam