reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
dzięki kobitki poczytałam sobie ale tez mam troche podejście pod tytułem jak zobacze to uwieże ale fakt z tymi żłobkami jest masakra u mnie jest naprzykład tylko jedno i trzeba dziecko zapisywać rok wczesniej a przyjmą dziecko dopiero jak będzie samo chodzić - no i z kąd ja mam niby wiedzieć czy dziecko zacznie chodzić jak będzie miało 9 m-cy rok czy rok i 3 m-ce masakra co

a co myslicie o tym orbitreku zamawiać?? no bo przez ta moja mame zczynam sie zastanawiac czy to czasem nie wyrzucanie kasy ale ja już chcem schudnąć a że biore jeszcze te cholerne tabletki to nie jest mi łatwo , no ale rok poćwicze zanim zajde w ciąze a potem po porodzie będzie można poćwiczyć też :) ale sama juz nie wiem:wściekła/y:

witam się na moment!wczoraj nawet nie miałam czasu zajrzeć...pojechaliśmy do naszego pediatry,a ona na to ,że mała ma ZAPALENIE PŁUC:szok::szok:.jak ten lekarz dzień wczęsniej na pogotowiu tego nie usłyszał,to ja nie wiem.tym bardziej,że podobno pęcherzyki pękaja jak cholera:-(.chyba pojadę i złożę skargę,bo wkur...się na maxa:wściekła/y::angry:.póki co wydałam na leki z 300 zł,mam nadzieję,że pomogą,bo do szpitala nie chcę jej dawać:no:.na szczęście po 5 dniach gorączka ustąpila...
zapmarta,a ja tam Twój maluszek?mam nadzieję,że lepiej
josephine super wyjazdy Cię czekają:tak:
maryla nie przejmuj się mamą tylko ciesz się z tego orbitreka:-):tak:
ja również witam nową mamuśkę:-),a przy okazji to ja też po 30-tce,nawet 32 kończę w maju,ale chyba nie jest ze mną tak źle bo nadal mylą mnie z moimi uczennicami,he he:-D.całe życie w dresie:-)

mama 99 jak tam jajnik?
a ja mam nadal cieche dni z mężem,to już 5-ty dzisiaj i właśnie mi cały okres płodny mija;(((

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ale dzis piekna pogoda. jak na wiosne. jest cudnie. U Was tez?
witam ,u mnie tez suuuuuuuuper pogoda-moze wiosna uslyszala nasze nawolywania i juz nadchodzi:tak::-Daz zyc sie chce,ja polozylam Dominika,zjem rosolek i idze robic przemeblowanie w naszej sypialni:laugh2:za dlugo nie moze byc tak samo:rofl2:

BABINKA-MASAKRA!!!!!! wspolczuje bo zapalenie pluc to nie przelewki:no:a ten mlody lekarz jest zagrozeniem dla innych skoro osluchal Mala i nie postawil dobrej diagnozy:wściekła/y:dobrze ze temp.juz Ali minela,zawsze to juz tak sie nie meczy bibulka. a maz widze zaciety-:crazy:ach te chlopy z nimi ciezko bez nich zle...:sorry:zycze,zeby ciche dni szybko minely bo to nic dobrego a tak jak piszesz-dni leca a i dziecko swoje widzi...zdrowka zycze

Ostatnio edytowane przez moderatora:
bibinka: to super że gorączka już ustąpiła małej i mam nadzieje że leki pomogą :) i jak to mówi mama05 będzie si :):)

u mnie tez dziś cieplej ale wiaterek jeszcze zawiewa i słonko raz widac raz nie

ja niewiem pogoda lepsza a ludzi na ulicach nie widać:sorry::crazy: gdzie oni się podziewają?????????? czyżby wszyscy robili przemeblowanie jak mama ???

ale wiecie co chyba zamówie tego orbitreka :) a co mi tez sie coś nalezy a znając życie to jak już będzie stal to mamuska też na niego wskoczy :):) teraz tylko czekam do wypłaty mężulka - jeszcze tydzień :):)

i wiecie co wkurzyłam sie bo mój K jutro wyjeżdża na 2-3 dni do Międzyzdroi w delegacje robić te mable w aptece i musiałam przełożyć jego wizyte u dentysty :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a jego tak cięzko zagonić :wściekła/y::wściekła/y:

MARYLA-ja bym zamowila tak jak piszesz teraz sie przyda a i po porodzie tez bedziesz kozystac-a 300zl to znowu nie majatek a inwestycja:tak::-D

mama masz racje zamówie , a co tam i tak już w tamtym roku miałam zamówić ale szkoda mi kasy było, ale jej zawsze będzie mało :) a na aerobik niechce mi sie chodzic bo wracała bym do domu ok 20 i z pracy z jęzorem na wieszchu bym goniła a ta maszynka działa na różne partie jednoczesnie nogi uda brzuch :) to coś czego potrzebuje moje ciałko :);-)

ale dzis tu spokuj jakiś panuje :):crazy:

MARYLA-zamow,zamow-na pewno sie przyda,a skoro masz taki cel to tylko pogratulowac:tak::laugh2:a ja dusze i dysze po wlasnie przemeblowalam sypialke-wielkie wyrko i wielka ciezka szafa-jak komandora-tyle,ze moja ma "plecy"wiec moge jej zmieniac miejsce gdzie ma stac nie musi w jednym miejscu-ciezkie to jak smok,ale...ja nie dalabym rady:-Djeden chlop w pracy,drugi chlop spi to biedna kobietka sama musi sobie radzic-no i sobie poradzilam:rofl2:

Witam
Jestem majową mamą 2008r. Powoli dojrzewam do decyzji o podjęciu starań o druga dzidzię. Chciałabym (o ile da się tak zaplanować), żeby nasze drugie dziecko urodziło się w połowie 2011r.

Póki co, nie zdecydowaliśmy się na 100%, bo nie wiem, czy dam sobie radę z dwójka maluchów w domu i czy uda mi się to pogodzić z pracą.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry