mama05
prrrryy szaaaalona :))
MARSAMAR-ja tez mam roznice 2 lat.a teraz jak sie super dogaduja mimo,ze parka
na poczatku zawsze jest ciezko,zeby wszystko ogarnac i nauczyc sie zyc w powiekszonej rodzince,ale to nie jest niemozliwe,tylko musi byc........dobra organizacja
a jesli maz nie miga sie od pomocy to juz SUKCES
na poczatku zawsze jest ciezko,zeby wszystko ogarnac i nauczyc sie zyc w powiekszonej rodzince,ale to nie jest niemozliwe,tylko musi byc........dobra organizacja
a jesli maz nie miga sie od pomocy to juz SUKCES
pola_1981: witam nową staraczkena pewno sobie poradzisz z drugim dzieckiem, wiadomo jak trzeba to człowiek sobie zawsze poradzi a już na pewno kobieta, widzisz mama05 daje sobie znakomicie rade - moge nawet powiedziec że jest dla nas wzorem
ona zawsze taka zorganizowana
ja tez ostatnio nad tym pracuje
MARYLKO-kochana dziekuje za ta mile slowa
buziak
ale tak jak pisalam-jak jestem zdana na siebie to jakos szybciej sie z ta organizacja ogarnelam
;-) bedzie dobrze mamuski-a jak jakis problem sie pojawi to dawac go na forum i wszystkie bedziemy radzily co dalej
![]()
Ostatnio edytowane przez moderatora:

nocki nie przespane bo kolki i takie tam a do tego maz zrobil a Ona ma sie zajac-2 lewe do pomocy przy dzieciach i w domu a Ona ma 27 lat...takze kochane moje Wy chociaz przy 1 pospalyscie a przy drugim wcale nie musi byc gorzej