hej babeczki
agnieszka : no czekamy razem z toba, zobaczymy co z tego wyniknie

my dzis fajny dzien mielismy, spacerek, zabawy a jak byla niania to pojechalam na za wyrwalam sobie bluzke i 2 pary dzinsow gapa, anwet nie musze za bardzo skracac, mlody dostal sweter szorty i boba na lato no ii kapccie... i tu mam problem i pyatnie do tych ktore maja juz dzieciaczki:
dziewczyny jak wy mierzycie swoim stope, skad wiecie jaki rozmiar? kupilam mu kapcie no i cholera musze wymienic na rozmiar wieksze; i to w kapciu dobrze ze materialowy i wyczulam ze palec prawie prawie juz dotyka ( jak stoi)
to byl rozmiar 21 i musze kupic 22
a teraz tak : mam dwie pary butow 21, ejdne tej samej frmy, no to widzac ze kapcie male pewnie musze je zlikwidowac, bo pewnie ta sama rozmiarowka.a te drugie moze cout wieksze, marka chicco
tylko ze w twardych skorzanych butkach skad wiedziec czy zostalo mi pol cm, 2 mm czy juz mamy dotyka??? wkurza mnie to jak nie wiem bo nie moge mu za cholere dobracc butow... i chyba sprawdze na sanadalach jak sie pojawia, przynajmniej bede widziec dokad palec dochodzi...
a wy jak robicie? bo u mnie takie cos do mierzenia stopy sie nie sprawdza, mama mi radzi uciac miekki patyczek - jakies komunistyczne rady
a wy jak robicie
no bo moj maly ma 14 m-cy i jeszcze przez jaki czas mi nie odpowie na pytanie ( dotykasz do czubka?"