reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
MARYLKA-:-D:laugh2::cool2:ale juz dzien sie konczy,jeszcze 10 minut i zamykasz a jutro z pozytywnym nastawieniem i z kawka w teku prosze sie zameldowac:tak:moj maz wlasnie wrocil od dentysty-dzielny byl,znieczulenia nie bral,a On raczej panikuje. mamy super babke z ekstra podejsciem-raz Tomka umowilam a teraz sam do Niej biega.ja ide 3 marca.a Ty na kiedy przelozylas wizyte Kamila????

hejka!dzięki kobitki za słowa pocieszenia:tak:,naprawdę jestem zadowolona,że Ala nie ma już gorączki,cały czas chodzę i sprawdzam czy aby nie wróciła...
z mężem powolutku się przepraszamy,więc jest szansa na przytulaki:zawstydzona/y:,dziś mam 15 dzień cyklu...
pola witam nową staraczkę:tak:.nie martw się na zapas,z pewnościa sobie poradzisz z drugą dzidzią:-).fakt,najważniejsze to dobra organizacja i pomoc męża,bo bez tego ani rusz
mama jak tam przemeblowanie?mnie też zawsze nosi przed @,a po 30 -tce tak mi się zrobiło,że bez kija nie podchodź-taki mam nieraz nastrój:-p
matylda tego orbitreka to sobie w sklepie zamontuj,zawsze spożytkujesz trochę wolnego czasu:-D,bo w domu to zwykle motywacji brak
pysia u nas też dzis ładan pogoda,oby szybciej do wiosny:tak:

BIBINKA-super,ze nie ma goraczki i ze dobre wiesci z frontu-skoro sie troche przeprosiliscie to wieczorkiem jak juz Niunia zasnie to Wy idzcie sie pogodzic na dobre i moze ten cykl nie bedzie stracony:-D;-)przemeblowanie si,jak Tom wrocil z pracy pozedl na gore i mowi,ze chyba domy pomylil:laugh2:a ja Mu na to,ze jak sie upre to nie ma bata i nawet wielka szafa tego nie zmieni:rofl2:lekko nie bylo,ale dalam rade-a jak zaraz zaczynamy staranka to zmiany w sypialni sie przydadza:-Dja mam dostac @ 27 wiec jeszcze 5 dni to mnie nosi a 2 dni przed bede wyzywac:laugh2::laugh2:nie wiem co z tymi hormonami:sorry:ja tez po 30:rofl2:trzymaj sie kochana i lec do meza wieczorkiem a jutro daj znac czy byly przytulaski:-);-)no i zycze,zeby choroba opuscila Wasza rodzinke.moje zdrowe i grandza ile maja sily-teraz Tom jest z Nimi na gorze i tancza,ja szykije kolacje.

ja bez względu na @ latam z meblami .
ale mogę tylko u małej bo lekke meble , a u mnie ciężkie drewniane .ufff

MAMA99- a aj wlasnie takie drewniane,ciezki przesuwalam,ale dalam rade,choc ciezko bylo,ale sie zaparlam no i mam pozmieniane;-):tak:

hejka-jak minal dzien???;-)

Dzień minął dobrze ale nie ukrywam ze zmęczona jestem :sorry:
Jutro też idę także tydzień zapowiada się bardzo pracowity ale to nawet dobrze bo na urlopie będę odpoczywała :-D

Próbowałam wam troszkę poczytać...strasznie dużo tego jest :szok:i poczytałam ale nie nadrobię sorki.

Ja nadal bez @ a powinna już być(tak mi się wydaje)Dziś rano do 8 bolał mnie brzuch,wzięłam tabletkę i mi przeszło.Powiem wam dziewczyny że czekam na @ jak nigdy do tąd i mam małego stracha ale co ma być to będzie:)

reklama
Dzień minął dobrze ale nie ukrywam ze zmęczona jestem :sorry:
Jutro też idę także tydzień zapowiada się bardzo pracowity ale to nawet dobrze bo na urlopie będę odpoczywała :-D

Próbowałam wam troszkę poczytać...strasznie dużo tego jest :szok:i poczytałam ale nie nadrobię sorki.

Ja nadal bez @ a powinna już być(tak mi się wydaje)Dziś rano do 8 bolał mnie brzuch,wzięłam tabletkę i mi przeszło.Powiem wam dziewczyny że czekam na @ jak nigdy do tąd i mam małego stracha ale co ma być to będzie:)

:-) cześć a ja wbrew temu co muwisz zazdroszczę ci tej chyba WPADKI ..:tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry