reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hejka
My nie dawno wróciliśmy z wycieczki:)
Wybraliśmy się do muzeum formuły,chłopaki byli zadowoleni na maksa:)

Co do postów to chyba moderatorzy je kasują albo edytują bo w pisaniu na bb czy odpisywaniu na posty chodzi o to aby w jednym poście odpisać na kilka postów.To proste dziewczyny,jak siadacie do komputera i nadrabiacie czytanie to w prawym dolnym roku znajduje się taki minusik(-)kliknijcie na niego i tym oto sposobem zaznaczacie sobie posty na które chcecie odpisać,następnie klikacie odpowiedz i odpowiadacie a potem zatwierdzacie odpowiedz.
Moderatorzy edytują takie posty które są napisanie pod rząd przez jednego nika i w sumie to jest dobre bo dziwnie to wygląda jak się czyta i pod rząd napisane jest 5 postów przez jedną osobę:)
Także radzę używać minusika:)

Kapi tak się cieszę ze wszytsko ok i wprowadzka do nowego mieszkania już tuż tuż:)
Gratuluję także córeczki:)
bibinka zdrówka dla córeczki:)mam nadzieję że jest choć trochę lepiej:)

reklama
Witajcie,

Znów po przerwie ale nie mam siły w tygodniu po pracy tu zaglądać. Najczęściej padam zmęczona ...

Na szczęście wakacje już blisko. Jak wszystko pójdzie zgodnie z planem to w przyszły poniedziałek lecimy :-)
A w przyszłym tygodniu mamy montaż mebli do kuchni, podłogi w całym mieszkanku i odbieramy zamówione meble do sypialni i salonu ... będzie się działo.
Nie wyobrażacie sobie jak się cieszę!!!!
Bo to oznacza, że zostanie nam "kosmetyka" w wykończeniu i będzie można się wprowadzać!

A co u Was słychać? Mam nadzieję, ze wszystko ok a ja później może troszkę poczytam i dowiem się szczegółów :-)

W tym tygodniu widziałam sie z moim skarbem ... już na 100% córcia!!!!
Tak więc waży 400 gram i jest cała zdrowiutka ;). Byliśmy na USG połówkowym i wszystko ma na miejscu i w porządku. Bardzo się cieszę ... Uświadomiłam sobie też że juz coraz blizej ... do końca. Dziś zaczęłam już 6 miesiąc ....

MIłego weekendu życzę wszystkim ;)
witam KPI-ja rowniez gratuluje corki no i meblowania mieszkanka,to zawsze wielka radosc:tak::-Dmy mieszkamy w domu prawie 5 lat a ciagle cos robimy,zmieniamy:laugh2:to znaczy ja zmieniam:tak:zagladaj do nas jak znajdziesz chwile.

Ej Krasnale spalą kalorie szybko wystarczy że zrobią sobie rundkę po domku:-):-) O lody mmmm sama bym zjadła ale narazie jestem na etapie nie jedzenia słodyczy i przegryzaczy typu cipsy... ewentualnie jakiś owoc między posiłkami no i zakaz zbliżania się wieczorem do lodówki.. ciekawe ile wytrzymam:-D:-D:-D:-D
mama05 udanego wypadu pa pa
wyjazd byl udany,nawet nie napisze ile dzieci zjadly:szok::szok: zaraz kladziemy Ich do spania,Zuza oglada bajke a Domi uklada puzlejak wybije 19 kapanie i spanie-dzis bez kolacji bo napchani sa:-D:laugh2: AGNIESZKA-dzieki za podpowiedz z tym "-":tak:

pewnie,ze latwiej-musze sie jeszcze wiele nauczyc jesli chodzi o komputer,za wiele z niego nie kozystalam bo nie mialam potrzeby i tak w sumie to nawet nie pamietam co wpisalam i jak to sie stalo,ze znalazlam BB:tak::-Dale znalazlam,maz mnie zalogowal i tak dzialam z Wami od stycznia.staram sie kozystac z Waszych podpowiedzi i tak zawsze czegos sie naucze:laugh2::happy:

pewnie,ze latwiej-musze sie jeszcze wiele nauczyc jesli chodzi o komputer,za wiele z niego nie kozystalam bo nie mialam potrzeby i tak w sumie to nawet nie pamietam co wpisalam i jak to sie stalo,ze znalazlam BB:tak::-Dale znalazlam,maz mnie zalogowal i tak dzialam z Wami od stycznia.staram sie kozystac z Waszych podpowiedzi i tak zawsze czegos sie naucze:laugh2::happy:

Spoko:)
Mnie na forum wciągnęła koleżanka i tak już minęły 3 lata(w grudniu będą 4) :szok: z małą przerwą oczywiście bo jak urodziłam synka to jakoś czasu na bb mi brakowało tzn.byłam,odzywałam się ale bardzo rzadko:(Dziecko pochłonęło dużo czasu.

Pewnie,maluch zabiera sporo czasu szczegolnie na poczatku:tak:a potem jak sie troche czlowiek ogarnie i wszystko da sie pogodzic:-Dnapewno bedziemy sie wszystki intensywnie udzielaly jak juz bedziemy w ciazy-beda rozmowy o samopoczuciu ,o badaniach,potem zgaduj-zgadula jak plec;-)no i o imionach a potem bedziemy potrzebowaly czasu,zeby sie pozbierac i dostosowac do nowej sytuacji,ale nie bedziemy w ciazy wszystkie na raz wiec zawsze ktos na forum bedzie:tak::-D

Pewnie,maluch zabiera sporo czasu szczegolnie na poczatku:tak:a potem jak sie troche czlowiek ogarnie i wszystko da sie pogodzic:-Dnapewno bedziemy sie wszystki intensywnie udzielaly jak juz bedziemy w ciazy-beda rozmowy o samopoczuciu ,o badaniach,potem zgaduj-zgadula jak plec;-)no i o imionach a potem bedziemy potrzebowaly czasu,zeby sie pozbierac i dostosowac do nowej sytuacji,ale nie bedziemy w ciazy wszystkie na raz wiec zawsze ktos na forum bedzie:tak::-D

no zobaczymy jak to będzie :tak:;-)
A gdzie reszta babeczek?
mama dzieci już śpią?

AGNIESZKA- tak,Zuza spi od 20 min a Domino zasypia,choc juz cisza-nie gada sobie wiec pewnie tez juz spi:tak:;-)

AGNIESZKA- tak,Zuza spi od 20 min a Domino zasypia,choc juz cisza-nie gada sobie wiec pewnie tez juz spi:tak:;-)

jejku jak masz fajnie:)
a mój jeszcze lata,nawet nie był jeszcze kąpany ale jeszcze chwilę pobiega,zje kolacje i pójdzie do swojego pokoju,tam się bawi i jak mu się znudzi to zasypia...

reklama
Zuzia jest padnieta zawsze po przedszkolu-to znaczy w przedszk.daje rade,chetnie chodzi,odbieram Ja przed 16.00. w domu bawi sie z bratem,ale kolo 18 z minutami przychodzi do mnie i mowi "mamo,kobieto prosze cie ,chce isc spac":-Dwiec do 19 zajmujemy Jej uwage,zeby wytrzymala,potem kapiel,kolacja(czasem kolacja przed kapiela),mycie zebow i po 19 juz chrapie. a Domi podobnie,tyle,ze On ma w dzien 2,5-3 godz.drzemki wiec zasypia ok 20.30 a dzis bylismy w Poznaniu i nie mial drzemki i dlatego poszedl wczesnie o godzinke;-)a my wieczor w spokoju i dla siebie,choc dzis znow skoki,wiec moj juz sobie grzeje miejsce na kanapie:sorry:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry