• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Po porodzie mógłby nawet zostać taki rozmiar byleby nie tracił na jędrności, ale to podobno też kwestia genów, ja nie do końca się z tym zgadzam. Miseczka A zawsze pozostanie jędrna, ale większa nie ma szans.

Z tymi genami , to troche racji jest, bo u mnie nie jest az tak źle - tzn. nalesników nie mam ale mogłoby byc lepiej - natomiast u mojej siostry gorzej niż u mnie , a ja mam raczej biust po mamie, więc troche lepiej sie skończyło....

reklama
monisia ja jestem tylko ledwo zyję :-D:-D słońce mi tu daje z lewej strony przez okno a narazie tylko firankę mamy i nie mam jak się przed nim uchronić :-(:-(:-(

Wewnetrzne - a mężus mówił jak się zaczelismy budować - zalózmy zewnętrzne, to będzie lepiej i bezpieczniej przy okazji, a ja nie bo mi sie nie podoba...ehhh...tak to jest z babami, a teraz to bym wolała tamte!!!!

monisia my własnie myslimy nad zewnętrznymi.... chyba są dobre :-D:-D:-D

kurde mam chętke zrobić fajny deserek na zimno a z drugiej strony nie chce mi się.. a może wyruszę do kuchni

reklama
monisia a znasz kogoś kto ma zewnętrzne? dobre są? jakie opinie słyszalas? na pewno nie przepuszczają tyle słonca co wewnętrzne
a robię deserek... nastawiłam wodę na galaretki.... to będzie ptasie mleczko... zajebisty deserek na zimno - polecam ;]

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry