• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
witam wszystkie serdecznie!!! Rozpływam się!!!

Widzę, że tematy ciekawe poruszacie. to ja dorzucę od siebie-plemniki żeńskie od męskich różnią się nawet budową, męskie są szybsze, ale krócej zyją od żeńskich dlatego mówi się że jak się chce chłopca to trzeba celować w owulkę, a wcześniej nie współżyć, natomiast na dziewczynkę przed owulką, no a co do jak często-hmm po 3 dniach jest największa ilość plemników podczas wytrysku, chodzi o to że jak się za często współżyje to ilość plemników w spermie jest mniejsza, bo nie zdążą się uzbierać. Dlatego jak jest problem z zajsciem to dobrze jak robi się przerwy 2,3 dniowe.

A ja mam według ciekawego kalkulatora 65C biust, a tak na serio to malutki i jędrniutki mam, ale czasami rozmiar 70 B jest mały, a już pod biustem delikatnie przydużawy, także problem z kupnem dobrego "cyckonosza" mam.

Ja jak będziemy budować domek to oczywiście rolety zewnętrzne założymy.

reklama
monisia a znasz kogoś kto ma zewnętrzne? dobre są? jakie opinie słyszalas? na pewno nie przepuszczają tyle słonca co wewnętrzne
a robię deserek... nastawiłam wodę na galaretki.... to będzie ptasie mleczko... zajebisty deserek na zimno - polecam ;]

Niestety nie znam nikogo, co by miał zewnetrzne, ale wg mnie sa lepsze!!!!!
a na deserek mi zrobiłas ochote i tez zrobiłam 2 galaretki i jak stężeja to z bita smietana zjemy!!! a daj przepis na swój!!!!
Małgoś - to dobrze masz z tym biustem, że taki jędrny!!!!:tak:A ja kocham mój jaki jest, duzy, z rozstepami, trochę po ciąży sflaczał, ale nie jest tak żle:tak::-D

Ostatnia edycja:
wlasnie wrocilam z pracy i biore sie za nadrabianie.. bo w pracy mam totalny kociol..
a wiec.. mam jeszcze w miedzyczasie pytanie... mam cisnienie 106/66 to wg mnie niskie.. zawsze mialam niskie, ale chyba nie az tak.. moze dlatego mam czasami zawroty glowy.. to chyba kolejna rzecz, co do ktorej mam pewne watpliwosci..

a teraz biore sie za nadrabianie :)

wlasnie wrocilam z pracy i biore sie za nadrabianie.. bo w pracy mam totalny kociol..
a wiec.. mam jeszcze w miedzyczasie pytanie... mam cisnienie 106/66 to wg mnie niskie.. zawsze mialam niskie, ale chyba nie az tak.. moze dlatego mam czasami zawroty glowy.. to chyba kolejna rzecz, co do ktorej mam pewne watpliwosci..

a teraz biore sie za nadrabianie :)

Ja potrafiłam mieć np. 98/70 i to było normalne u mnie i za to w ciąży nie miałam z tym problemów!!!!:-) A po porodzie mam troche wyzsze, ale tak mniej więcej 126/80. Acha - i do tego miałam przy takim cisnieniu puls nawet 112, to u mnie tez norma!

oj długo miałam kompleksy z powodu piersi, zresztą do tej pory nie chodzę bez biustonosza, bo wtedy to w ogóle nie widać że mam biust. Ale przyczyniają się do tego wystające żebra, jak miałam jeszcze mniejszy to bez biustonosza wyglądałam jakbym miała 2 x piersi, tylko takie maciupkie. Teraz już lepiej, ale zawsze zazdrościłam takiego pełnego B.

mam ogromną ochotę na tiramisu, a nie mam jajek, muszę chyba jednak ruszyć pupę do sklepu.

Powiedzcie mi czy wy też macie pustki w lodówce na codzień?? u nas zazwyczaj jest żółty ser jajka, piwo i woda w lodówce, a nie ma nic innego, mam wrażenie że jesteśmy źle zorganizowani pod tym względem. Bo obiadów praktycznie nie robimy, a żeby faktycznie coś zjeść to nie ma za bardzo co.

oj długo miałam kompleksy z powodu piersi, zresztą do tej pory nie chodzę bez biustonosza, bo wtedy to w ogóle nie widać że mam biust. Ale przyczyniają się do tego wystające żebra, jak miałam jeszcze mniejszy to bez biustonosza wyglądałam jakbym miała 2 x piersi, tylko takie maciupkie. Teraz już lepiej, ale zawsze zazdrościłam takiego pełnego B.

mam ogromną ochotę na tiramisu, a nie mam jajek, muszę chyba jednak ruszyć pupę do sklepu.

Powiedzcie mi czy wy też macie pustki w lodówce na codzień?? u nas zazwyczaj jest żółty ser jajka, piwo i woda w lodówce, a nie ma nic innego, mam wrażenie że jesteśmy źle zorganizowani pod tym względem. Bo obiadów praktycznie nie robimy, a żeby faktycznie coś zjeść to nie ma za bardzo co.
Ja muszę mieć na pewno parówki, bo moja Zuzu za nimi przepada - ja zreszta też;-)Mleko, teraz zimna wodę niegazowaną, żywego ogórka, jajka i w sumie wsio!!!!

Ja potrafiłam mieć np. 98/70 i to było normalne u mnie i za to w ciąży nie miałam z tym problemów!!!!:-) A po porodzie mam troche wyzsze, ale tak mniej więcej 126/80. Acha - i do tego miałam przy takim cisnieniu puls nawet 112, to u mnie tez norma!
no to zaszalalas z tym pulsem :) niezle :) ja tez mam zwykle niskie cisnienie.. ale chyba nie az tak niskie.. moze to tylko pogoda :)

Ale się rozpisałyście.
My mamy w jednym pokoiku zewnętrzne rolety i są super w takie upały.
Opaliłam nawet nogi o dziwo młody się w tym czasie wyspał a więc wilk syty i owca cała:-D

Margolcia tez mam małe ale małe jest piękne. Dobrze, ze są push upy to wtedy nie wydają się takie małe :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: U nas w lodówce tez nie ma za wiele rzeczy :-D:-D ale jest mleko co najważniejsze i coś do chleba ;] tyle. A i jakieś piwo albo woda
Marcepanek ale te rolety chronią przed słońcem? Nie ma tak, że dogrzewa do nich chyba prawda?

Ja też mam niskie cisnienie ale u mnie to standard 90/60 czy jakoś tak ale zyję w miarę jeszcze :D
monisiu idę kooknąć na moją galaretkę w lodówce i później napiszę Ci przepis na ptasie mliko :D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry