• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Monisia ja muszę zrobić zapas na sniezkę i galaretki, bo Mój strasznie lubi te desery - ja zresztą tez :-D:-D a wykonanie to nie jest zbyt duzo czasu, a za to jakie efekty a jaki smak mniam mniam

reklama
Monisia ja muszę zrobić zapas na sniezkę i galaretki, bo Mój strasznie lubi te desery - ja zresztą tez :-D:-D a wykonanie to nie jest zbyt duzo czasu, a za to jakie efekty a jaki smak mniam mniam
Chyba, że tak!!!! Mój lubi wszystko, co robie - nie ważne, czy słodkie, czy mięso - wsio mu smakuje!!!! Nie mam problemu z gotowaniem!!! Szczególnie lubi moje kuilinarne wynalazki, bo uwielbiam eksperymentować!!!!!:tak::-D

Monisia mam podobnie, mój lubi dosłownie wszystko, jest parę wyjątków ale to szczegół :-D:-D:-D
Teraz cały tydzień On mi gotuje, bo ma wolne a ja chodzę do pracy i robi obiadki, w przyszłym tygodniu zobaczymy jak zmiany nam się stykną i zobaczymy kto komu będzie gotował :tak::tak::tak:

Monisia mam podobnie, mój lubi dosłownie wszystko, jest parę wyjątków ale to szczegół :-D:-D:-D
Teraz cały tydzień On mi gotuje, bo ma wolne a ja chodzę do pracy i robi obiadki, w przyszłym tygodniu zobaczymy jak zmiany nam się stykną i zobaczymy kto komu będzie gotował :tak::tak::tak:

No, z gotowaniem mojego małza to juz raczej podziekuję, ale za to swietnie mu idzie przyrządzanie śniadanek do łóżeczka!!!!:tak:;-)

Bunia - przykro mi, że @ przyszła... Ale skoro starasz się dopiero 3 cykle - nie powinnaś mieć żadnych powodów do niepokoju. Problemy z płodnością lekarze zaczynają diagnozować dopiero najwcześniej po roku do półtora starań, tak słyszałam. Także głowa do góry. Wierzę, że i Tobie i mnie się uda. :)

to był 17 cykl starań, nie 3. 3 cykle brałam clostlilbegyt na owulację i nic to nie dało, mimo że owu u mnie była, a małż brał witaminki. zostaje mi badanie małża, a jeśli wyjdzie oki to pewnie udrażnianie jajowodów.

u nas byli znajomi z chrześnicą, to się nabiegałam za małą rany, jaka ona jest fajna

skwar nieziemski, wentylator cały czas chodzi. bez niego by się chyba roztopiło zjadłabym loda, albo jakiegos owoca- niestety u nas w sklepie nic takiego ciekawego nie ma (jak dziś byłam to lodów nie było ) a owoców to już wogóle. uroki wsi. ale jutro jadę kupić karmę mrożoną dla psa, to może po drodze zahaczę jakiś sklep. no a popołudniu jedziemy z małżem do miasta, bo wody nam brakuje- uzupełniamy kilka baniek 5l w źródełku, a sama bym ich nie uniosła. no to w mieście już na pewno kupię owocki- i wsadzę do lodówki, albo zrobię sałatkę owocową mniaaaaaaaaam.....

buziaki

Witam:-)
Widzę że tematy różniaste poruszyłyście;-) Za mną chodzi coś ale nie wiem co:sorry2:
Nie wiem na ile będę na BB bo na razie chłopcy graja w Darta i nie chcą komputera:tak:

PYSIA Młoda mężatko witaj:-):-)

U nas dziś przyjemny dzień - tak 24 stopnie i jest fajnie:tak::tak:

MARGOLCIA MONISIA SOL MARCEPANEK oraz inne które są a nie wymieniłam witajcie:happy2:

spoko, nic sie nie stało skoro tyle czasu minęło, to już znieczulica mnie ogarnia jak przychodzi @- już mnie to nie rusza

Monisia to aż tak źle z tymi obiadami?
Nika witaj
Bunia ja zapraszam na loda. Mam o smaku białej czekolady

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry