• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
a ja byłam u gina i pęcherzyka jeszcze nie widać :-( tzn widać miejsce gdzie się może pojawić... i to wszystko... ehh...i po co ja taka niecierpliwa byłam...

reklama
hejże hola !
Wróciłam ze spacerku z koleznaką, która ma przesłodką roczną niuńkę, taką małą śmieszkę, jest superrrr .... Od jutra biore ten dufaston, wiec ze staranek w tym miesiącu jak zwykle nici ... standard ...hehe . Nic nie czuje , nic mnie nie boli, nadal mam brazowe upławy czy wydzieline czy nie wiem co, a swędzenie juz ustało, ale wezme ten pimafucin

futrzaku - a czemu usunęłaś suwaczek? To ze pęcherzyka nie widać jeszcze świadczy tylko o tym żeś w gorącej wodzie kąpana :-D Nie łamać się proszę a spokojnie poczekać ze dwa tygodnie to może już serducho będzie widać :-D I proszę się uśmiechnąć :-)

No to trza wrócić do roboty i przenoszenia rzeczy :-(

Sol - ja się nie łamię ale taka już podekscytowana byłam :-) Usunęłam...bo wkurzyło mnie to że na suwaczku była mowa o pierwszych kręgach itp a na usg nic nie ma :-) stwierdziłam że poczekam do przyszłego tygodnia :-)

A ja już mówię dobranoc.

Jutro przed południem mam USG po tym bardzo wczesnym poronieniu... :( Trzymajcie kciuki, żeby wszystko dobrze wyglądało. No i żeby się udało nam niebawem zostać Rodzicami...

Hwj Laseczki
Was sposcic z oka i 30 stron jak nic:szok:
Bylo cos bardzo waznego??
Ja dzisiaj po pracy musialam sie polozyc, potem byl taki zaduch ze nawet laptop byl za goracy zeby go wlaczac:-(
Teraz mam godzinke zanim maz wroci wiec bede z Wami ale w miedzyczasie wybaczcie ale ogarne mieszkanko jeszcze...

Tesnie za Wami:-(
Ja to bym musiala urlop wzias najlepiej i w lazience ie zamknac z lapkiem, bo tak chlod:-D

Krakowianka kciukasy z calych sil zacisniete &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Wróciłam.
:-D:-D:-D
A laski napiszcie mi jak tam mama? Bo nagle już nie ma nic o trzecim dzieciątku koło suwaczków, a nie jestem w stanie nadrobic tego co pisałyście tutaj przez tyle dni mojej nieobecności

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry