• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
MALAPRALINKA hejka:-) Dziewczyny skrobią jak szalone:tak::tak:

PYSIA nasza MAMA dalej się stara o 3 Maluszka - teraz drugi cykl z Clo:-)

pralinka, nika dzięki za info... byłam własnie ciekawa co u niej, bo własnie cichosza o trzecim maleństwie i już się zmartwiłam że go nie będzie, a tu staranka pełna parą :]

Nika no katastrofa...
Ja nie lubie nie wiedziec co jest grane a wiem ze nie dam rady nadrobic bo juz od paru dni wpadam tak na chwile:-(
A co tam u Ciebie??

Wiecie ja bym tak chciala w przyszlym cyklu sie nie stresowac , nie myslec ktory dzien cyklu, kiedy dni plodne..
Ale z drugiej strony mierze temperature i dziwnie by mi bylo bez tych obserwacji...
Sama nie wiem/..
Wiem jedynie ze Mezowi nic nie powiem kiedy bede miala WAZNE dni, zeby Go nie nakrecac

Ostatnia edycja:
hej babeczki-my niedawno wrocilismy ze spozywczych i ubraniowych zakupów.Domi spal 3 h w dzien to jeszcze nie spi a Zuza juz padla,za godzine bedzie moj brat i pomoze Tomkowi jutro z tym tarasem-w tym upale kazda para rąk sie przyda

buziaki!!

MALAPRALINKA no ja wiem co czujesz, nie było mnie 3 dni i nie mam głowy do ogarnięcia tego wszystkiego:-( U mnie jest teraz mój brat na wakacje więc mam dosyć wesoło w mieszkaniu a najbardziej cieszy się Patka bo ma wujka tylko dla siebie;-):tak: Moja @ się kończy więc znów będziemy działać:rofl2::-D

PRALINKA- cześć ,ja mam dzis 3 d.c. wiec od piatku znow clo przez 5 dni i dzialamy-teraz na luzie bez mierzenia temp i bez zwracania uwagi na dni-po prostu co drugi dzien i juz:tak::-D:-Da jak u Was??

reklama
mama, Wiolka, maran atha, jaewa, futrzakowa, mary beth, agnieszka.kk i Dzięki bardzo za życzenia... dopiero teraz zobaczyłam.... kochane jesteście :] :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry