• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam dziewczyny. Właśnie wróciłam z randki z mlodam i mary-bath.Byłysmy na Wrocławskim rynku.

Upał znów był nieznośny.Ide poczytać.

reklama
witaj wisienka fajnie, że sie spotkałyście bo ja tu usycham na tym odludziu... :(

ehhhh lece pod prysznic i chyba kopsne sie spać bo mam doła jak codzien... ja sie wykoncze :(

Ostatnia edycja:
Wiecie co musze dzis połknac ten duphaston za chwilkę, bo to juz 15 albo 16 dfzien , aona mi kazała brac od 14 go, wiec juz i takm pozno, nadal mam te cholerne plamienia, choć skąpe, ni i zeby nie było mi za dobrze przyłączył się jeszcze pęcherz, chce mi sie siusiu i mnie piecze, kurde moze nie brac tego dupka ...ah ...:-(

dzien dobry

dawno mnie nie bylo
tzn wchodzilam do Was ale nie pisalam

Wisienko witaj,ja sie czujesz kochana

Mama to trzymam kciuki za kwiecien i wysylam kwietniowe fluidki
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Nagapalma nie czytaj po necie,ja bym wziela,poza tym nie wiem od czego to uzaleznione bo ja tego nie musialam brac,ale siostra mojego malza bierze to pomiedzy 16dc a 25dc
tak jej kazal gin

milego dnia

witam sie i ja:tak:

NAGAPALMA- bierz ten duphaston!!

DOROTKA- cześć kochana i dziekuje ze kolejną porcje ~~~~~~~~~~~chetnie nalapalam .ja dzis 4 d.c. i niedlugo bedziemy dzialac ,moj @ juz sie skończyl!

Ostatnia edycja:
I od razu od rana opr....NAGAPALMA, bierz ten duphaston, jak gin kazał!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I trzeba brać w dniach takich, jak Ci kazał, a nie po swojemu, bo duphaston ma rózne zastosowania, inaczej stosuje się na :bolesne miesiączki, inaczej na endometriozę, inaczej zespół napięcia przed@, inaczej na uregulowanie cykli, inaczej na poronienia nawykowe itp.itd. Więc bierz, tak, jak kazał gin i nie doszukuj się niepotrzebnie innych chorób!!!! No!!! :-p;-)

Witam :*
Ja jestem wściekła, miałam mieć robione HSG w tym miesiącu, zaraz po @, a moja Szanowna Pani Gin polazła się wczasować.!!!!!!!!!!!! No zesz......:wściekła/y:

reklama
Cześć:)

Nagapalma ja miałam takie plamienia przy cp. Ale mnei też bolało... I test mi wyszedł pozytywnie. Może dla świętego spokoju kup test i zrób... Ale jak nic Cie nie boli to może być cokolwiek... I dobrze dziewczyny radzą weź dupka! Zobaczysz czy coś da..

Ewelina frustrujące to takie nie? A ktos inny może to zrobić czy musi Twoje lekarka? Ja jakoś strasznie się boję tego badania:((
Nie tylko Twoja ginka idzie na urlop w ważnym czasie... Mój też. Akurat jak będę 3 cykl z clo i pewnie już się wkońcu prawy jajnik zmobilizuje to ginek jest na uroplie... Nie chcę robić podglądu u nikogo innego bo już ze 3 razy próbowałam i trafiałam na jakichś dziwnych lekarzy... Chyba będę bez podglądu...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry