Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Aguś, witaj ślicznotko :*

EWELINA- noż qrcze Olek!!!!no,ale trzymam &&&&&&&&&&& zeby dzis przywiezli towar zgodnie z zamówieniemi nie denerwuj sie kochana!!!
AGNIESZKA- hejka;-)
dobra brykamy!!

jeśli chodzi o owulke... teraz 2 cykl z clo i drugi raz lewy
właściwie to trzeci pod rząd bo przed clo też lewy...Cześć Aguś
Ewelinka będzie juz tak łącznie prawie 2 lata...
Udało nam się po 3 miesiącach, ale okazało się że cp... Usuneli mi jajowód lewy i potem kilka miesięcy przerwyna dojście do siebie
Zaczeliśmy we wrześniu zeszlego roku... Kilka miesięcy na luzie. A od początku tego roku juz z monitoringiem... I jak na złośc jak zaczęły się poważne staranka to wszystko zaczęła szwankować( A to jakieś długaśne cykle się zrobiły bo ciałko krwotoczne, a to cykle bezowulacyjne... i bezwzględnie króluje jajnik bez jajowodu
jeśli chodzi o owulke... teraz 2 cykl z clo i drugi raz lewy
właściwie to trzeci pod rząd bo przed clo też lewy...
teraz wkońcu musi być prawy.... I jesteśmy na etapie że odpuszczamy sobie psychicznie... Godzimy się z myślą że może się nei udac jeszcze przez jakiś czas i skupiamy się na bieżących rzeczach (na sobie, psiaku, planach z budową, pracy, znajomych itp...)
Będziemy mamusiami kochana, tylko w swoim czasie, musimy troszeczke poczekać ;-) :*Kochana, wierzę, że Wam się uda! Dobrze, że odpuszczacie...czasem to jest dobra recepta na powodzenieBędziemy mamusiami kochana, tylko w swoim czasie, musimy troszeczke poczekać ;-) :*
Ja wierzę że uda się każdej z nas![]()
;-)Aga, to nie podlega żadnej dyskusji...;-)
Dokładnie)
Kurcze czekam na kuriera z moją sukienką już trzeci dzień i nic...:-/