maran-atha
Fanka BB :)
witam i ja
marylka kochana trzymam && za utarg :*
wszystkie dziewczyny pozdrawiam i ide śniadanie zapodać...
marylka kochana trzymam && za utarg :*
wszystkie dziewczyny pozdrawiam i ide śniadanie zapodać...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja to mam marzenia 
witaj złośnico
Witam kochane
Mam dzisiaj takie nerwy, ze moglabym rozniesc caly dom.. i biuro tez.. nie wiem co sie ze mna dzieje, placze non stop, jest mi zle, poklocilam sie z moim.. tzn. Tylko ja mowilam a on patrzyl i patrzyl.. czym mnie jeszcze bardziej podkurzyl.. za chwile go przeprosilam. I to samo wczoraj... chyba mi hormony szaleja... a do tego jestem bardzo zmeczona.. padam na twarz i czekam z niecierpliwoscia na urlop..
Do tego, nie moge sie skupic na pracy, mam totalnego lenia.. rano jak wstaje to po sniadaniu sie musze znowu polozyc, przez co pozniej dojezdzam do pracy..ech..
Moj juz wysluchal moich bolaczek i mnie rozumie (dzieki Bogu) bo przeciez sie znamy nie od dzisiaj i wie jaka jestem..ale gdzies tam wewnatrz jest mi tak zle, bo nie powinnam Go zle traktowac.. on sie tak stara i mnie wspiera... no..
Skonczylam narzekanie.. i dziekuje za uwage..![]()
bądź dla siebie wyrozumiała
to hormonki...;-)no takMaggy77- nie przejmuj się, ja takie wahania nastrojów miewałam kiedyś często a nie byłam w ciąży, a w ciąży to wiadomo ma się pewne przywileje z tego tytułu;-)