• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witaj ewson ja niestety nie wiem więc nie pomogę.
maggy mój Tom jedną moją ciąże przeżył ,a teraz też ostatnim czasy jestem podobno nie do zniesienia.
Więc spokojnie twój też da radę:-)

reklama
Ale ucichło...przerwa na śniadanko albo drzemkę?;-) Upał wykańcza.

Agnieszko- kolejny dzień wolnego?

Laseczki, a Wy już po czy przed wakacjami?

Bunia- ale optymizm bije z Twojego postu, tak trzymaj:-)
Bieszczady? Nigdy tam nie byłam, słyszałam że piękne okolice. Udanych wakacji :-)

Ostatnia edycja:
wpadam się dziś przywitać
u mnie skwar niemiłosierny. byłam już w sklepie kupić karmę dla psa- kurna podrożała i starczyło mi tylko loda sobie kupić. bo dziś muszę kaskę wybrać dopiero. byłam tam o 8 już ze mnie poty leciały- tak parno, duszno i skwarno

mnie @ zalewa. normalnie nienawidzę tego w lato- muszę się "przewijać" co godzinę!!!!!! no i kąpię sie też co godzinę... maskara. muszę dziś kupić meeeeega ekstra wieeeeeeeeelkie tamponiaki, bo normalnie bielizny i spodenek mi zabraknie- nie nadążę prać. echh- wstrętna @

wczoraj rozmawiałam z małżykiem. baaaaardzo się zasmucił, że @ przyszła i obiecał się przebadać i zrobić wszystko żebyśmy mieli dzieciątko. mówiłam, że zadzwonię do ginki się umówić tak na przyszły tydzień, co może coś zobaczy- czy jest np. pęcherzyk i wogóle mnie pobada znowu. i zapytam się jej o badania mżonka- na pewno pomoże i będziemy działać. no, ewentualnie jak armia będzie oki, to pewnie czeka mnie też HSG, ale to już najmniejszy pikuś

byli u nas ci znajomi i już mamy ustalone- 6 sierpnia ruszamy w Bieszczady!!!!!!!!!!!!! pociągami i autobusem, bo inaczej tam się nie da dojechać, a do naszego auta na pewno się nie zmieścimy 4 dorosłe osoby, roczne dziecko i bagaże jeszcze. no a pociągami wyjdzie taniej- oni z małą + jedna osoba jako opiekun jeszcze mają zniżkę, więc G się do nich doklei, bo ja mam zniżkę studencką. i bydymy jeeeeeeeeeechaaaaaaaaaaać tra la al ala al al llalalalallalalala !!!!!! ale będzie fajnie!!!!!! na cały tydzień tam pojedziemy. a my 7 mamy rocznicę ślubu, to sobie akurat zaszalejemy na wieczór- piweczko, grilek i rzeeeeeeeeeeekaaaaaaaa

Marcepanek-No mam nadzieje, ze wytrzyma ;)
Bunia- ile Ty masz kobieto energii z samego rana :D tez bym tak chciala, ale cisnienie niskie, kawy nie pije..

w Bieszczady tez bym z checia pojechala... w ogole mi sie marza gory.. tak bym sobie pochodzila.. i te piekne widoki.. ech...

maggy ech tam energia- coś trzeba robić, bo jak się siedzi 24 na dobę w domu, to idzie świra dostać

ja nie lubię chodzić po górach pozatym nie moge kolana przeciążać- operowane miałam. ja tam jadę z myślą, że za domkiem jest laaaaaaaas (cieeeeeeeeeeeń), a za lasem rzeeeeeeeeeka (chłoooooooodeeeeeeeek). więc głównie się taplać będę. małżyk pewnie będzie polował na obiady- rybki łowił, tam pstrągów jest od groma i ciut ciut, więc będą na grilka no a pozatym pół wsi to rodzinka Marcina, z którym jedziemy, więc będziemy ich odwiedzać, doić krówki, wypasać barany i takie tam. totalna wioooooooooocha i reeeeeeeelaks no i bedę zajmować się chrześnicą moją kochaniutką, bo L nie poświęca jej zbyt dużo uwagi i mała zawsze lgnie do cioteńki- moje cudeńko kochane

już się nie mogę doczekać normalnie!!!

hej wisienko!!! słoneczko nasze najjaśniejsze!!!

kalamandyna czy wolne tego jeszcze nie wiem...czekam na telefon...wczoraj w pracy byłam już także pewnie pójdę dziś i jutro:)
Wisieńko witaj?
Udanych zakupów życzę:)
a co Ty za tabletki łykasz?

Witaj wisienko
Połknełam własnie dupka-narazie zyje ;-)
chyba mam dzis jajeczkowanie bo czuje prawego lekko i podbrzusze, we wtorek mial 11 mm wiec dzis moze juz byc akurat jajeczkowanie - szkoda, ze przez tego "dupka" nic w tym miesiiącu nie wyjdzie, a pimafucin to mam czopki na noc ... Ja chyba nigdy nie zajde, jeszcze załoze sie , że ten duphaston mi teraz wszystko rozreguluje. Napisałam eska do mojego gina, ze mammanie wpisac na najblizszy termin wizyty, zaraz jak tylko wróci z urlopu ... A ja biore jutro urlop i chce jechac z mama i chrzesniaczkiem do miedzybrodzia bialskiegi i wiecie co - nie ma zadnych wolnych pokoików - buuuu .... musze odreagować ...
Dziękuje Wam, ze mnie okrzyczałyscie - tylko dlatego wzieła to paskudztwo
wiecie co tak sobie pomyslałam , ze fajnie byloby sie kiedys spotkać ... hehe

sory za błędy, ale nie chce mi sie poprawiac, bo mi za ciepło

bunia - takich wakacji można tylko pozazdrościć...i te rybki z grilla, ale smaka mi zrobiłaś:-) Fajnie jest pojechać na taką wiochę z dala od cywilizacji, bo w taki sposób można naprawdę wypocząć i doładować sobie akumalotorki:-D Rzeczka, lasek, krówki...ale się rozmarzyłam....

reklama
Ja chyba nigdy nie zajde, jeszcze załoze sie , że ten duphaston mi teraz wszystko rozreguluje.
no tak.. to na pewno nie jest pozytywne myslenie... Nagapalma, zaraz Cie wezmiemy na kolano i wtedy bedziesz gadac inaczej.. o ile wiem, te leki maja pomoc, a nie zaszkodzic :P wiec glowa do gory i przelacz sie na pozytywne myslenie...

wisienka- kochana :) witaj :) zakupy? tez bym poszla na jakies.. :) musze sobie kupic jakies fajne buty, ale ciezko tu utrafic szczegolnie teraz w lecie na cos fajnego no i do tego mam rozmiar 35

bunia- no Ty to masz niesamowita energie.. i to nie ma znaczenia czy siedzisz w domu, czy w pracy.. chyba nie ma, bo jak ja siedzialam w domu to bylam strasznie osowiala.. non stop bym spala bo sie strasznie nudzilam..ale wtedy nie mieszkalam jeszcze na swoim, wiec tez moze inaczej..

Aga- trzymam kciuki za prace!!! :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry