• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
no bunia dokładnie i oby bo ostatnio mam takie złe sny - że poroniłam i takie głupoty okropne - pisze wam bo podobno jak sie komus powie to sie nie sprawdza

reklama
ewelina28 - chętnie bym się na tą karkóweczke z surówką wprosiła;-) O jeny, jak ja lubię jeść:tak:

bunia- w jakiej branży poszukujesz pracy? Ja pracę znalazłam prawie po roku czasu, bo to zależy czego się szuka. Spędziłam kilka mcy na bezrobociu, porażka, to miejsce potrafi tylko zdołować człowieka. Instytucja, która istnieje dzięki bezrobotnym, a wiadomo czym więcej bezrobotnych tym lepiej dla nich:crazy:

jsorbek- nie miałam okazji pogratulować Tobie ciąży:-)

Hej Laseczki
Sorbus nie sprawdza sie
Mi sie snilo w styczniu ze urodzilam, no i sie nie sprawdzilo

Wlasnie zjedlismy golabki bez zawijania, powiem Wam ze lepiej smakuja mi tradycyjne

hmmm.... jaka branża.... raczej biuro, kadry, sekretariat- coś takiego. no ale malo jest ofert, a jak juz są, to podadzą wymagania, które spełniam, ale cos sobie wymyślą potem. nie zrażam się narazie niech żałują ci co mnie odrzucili- nie będą mieć super pracownika no a pozatym teraz zmieniłam adres na CV. bo miałam zamieszkania i chy ba dlatego nie chcieli mnie brać, bo widzieli że wioska. a teraz dałam adres z miasta, zameldowania na stały pobyt. no a pozatym nie biorą mnie, bo jestem młoda, mam męża i wszyscy zakladają, że jak tylko dostanę pracę to zajdę w ciążę. a co im mam mówić? że ponad 1,5 roku się staram i nic i prędko nie będę mieć dziecka? co za luuuuuuuuudzieeeee no a pozatym ludzi bez pracy jest duuuuuużo więcej niz ofert i pracodawcy mogą sobie wybierać i przebierać ile chcą. chamiacze i paszczury

Wróciłam no zakupki to niestety tylko jedzonko bo przez ten cholerny bank musze czekac dalej na moje własne pieniądze do 22.07. Jaka ja im zrobiłam awanturę. Nerwy puściły az wstyd mi teraz!
agnieszko wziełam ibuprom bo obudziłam się z bólem ucha i dziąsła i głowy i teraz nie wiem czy to od ósemki bo podrasta czy to od ucha bo przewiało. Głowa mi pekała ale na pewno nie po tym jednym słomkowym wczorajszym drineczku. Mam tez 37,5 i mam nadzieję, ze to od upałów. Jutro mam gina na 11 to się uspokoję jak się przekonam czy jest oki bo brzuch mnie nadal tez boli i plamie jakby więcej.
dorotka ja mam fazę nerwów i nie wiem jak długo Paweł to wytrzyma. Wrzeszczę na wszystkich i nie moge sie powstrzymać. Dostaję tez głupawki i smieję sie bez powodu a potem znów doły i płacz. Chyba powinnam isc do lekarza jak nie minie.A jak ty sie czujesz i to w te upały
marcepanku trzymam &&&&&&&&&&&&&&&. Na pewno będzie dobrze
monisia mam nadzieje, ze się uda jak psychicznie wyluzujecie bo czasem parcie przeszkadza a znowu cięzko nad tym zapanować
ewelinka ty pracusiu. Ja sie lenie dziś strasznie i nie chce mi się nic robić. Zazdroszczę ci dzisiaj tej energii
bunia dobrze, ze małż pójdzie sie przebadać bez większych ceregeli, oj ci faceci... @ w upałe to faktycznie udreka ale rozkoszuj sie wizją Bieszczad.
pralinka to dobrze, ze wiełas tego dupka, łobuziaro
kalmandyna, sorbuś, marylka, maran witam dziewczyny
marylka tez sprzatasz w ten upał???

Ewelina to jak już robisz tą kawke to ja też poprosze :)

wiecie co ten upał to daje popalić naprawdę człowiek ledwo żywy jest
a ja chciaąłm sie pochwalić ze od dwóch dni - odpukać - mam mniejsze mdłości praktycznie wcale takie juz koncówki mam nadzieje
gratki :) i rewelka :) a snem sie nie przejmuj - ponoć to na odwrót działa :)

...jestem jeszcze na chwilkę..zagadałam się z mamą przez telefon:))

dziewczyny czy u was nadal upały?
upały to mało powiedziane :( ja po pracy z moim kamilem codziennie chodze nad jezioro choc troszke popływać i sie ochłodzić :)

Upały? Skwar nie do wytrzymania. Podobno upały dają jeszcze popalić w następnym tygodniu. Swoją drogą nie rozumiem jak ktoś może lubić takie upały...

Co do snów, to o czym śnimy to nasze ukryte pragnienia, albo lęki, to czego się boimy. Snów podobno nie powinno się interpretować dosłownie, w każdym jest jakiś symbol, znak za którym coś się może kryć ale nie musi.

reklama
Witam moje Słoneczka!!!!!
Próbowałam nadrobić, ale nie dałam rady wszystkiego...ehhh pracusie...
U mnie po owu - teraz tylko czekamy!!!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry