Wróciłam no zakupki to niestety tylko jedzonko bo przez ten cholerny bank musze czekac dalej na moje własne pieniądze do 22.07. Jaka ja im zrobiłam awanturę. Nerwy puściły az wstyd mi teraz!
agnieszko wziełam ibuprom bo obudziłam się z bólem ucha i dziąsła i głowy i teraz nie wiem czy to od ósemki bo podrasta czy to od ucha bo przewiało. Głowa mi pekała ale na pewno nie po tym jednym słomkowym wczorajszym drineczku. Mam tez 37,5 i mam nadzieję, ze to od upałów. Jutro mam gina na 11 to się uspokoję jak się przekonam czy jest oki bo brzuch mnie nadal tez boli i plamie jakby więcej.
dorotka ja mam fazę nerwów i nie wiem jak długo Paweł to wytrzyma. Wrzeszczę na wszystkich i nie moge sie powstrzymać. Dostaję tez głupawki i smieję sie bez powodu a potem znów doły i płacz. Chyba powinnam isc do lekarza jak nie minie.A jak ty sie czujesz i to w te upały
marcepanku trzymam &&&&&&&&&&&&&&&. Na pewno będzie dobrze
monisia mam nadzieje, ze się uda jak psychicznie wyluzujecie bo czasem parcie przeszkadza a znowu cięzko nad tym zapanować
ewelinka ty pracusiu. Ja sie lenie dziś strasznie i nie chce mi się nic robić. Zazdroszczę ci dzisiaj tej energii
bunia dobrze, ze małż pójdzie sie przebadać bez większych ceregeli, oj ci faceci... @ w upałe to faktycznie udreka ale rozkoszuj sie wizją Bieszczad.
pralinka to dobrze, ze wiełas tego dupka, łobuziaro
kalmandyna, sorbuś, marylka, maran witam dziewczyny
marylka tez sprzatasz w ten upał???