• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ewelina tropiki powiadasz hehe:)))
Nie trzeba daleko jechać:)
Wisieńkoto nie dobrze jak głowa boli,czy ucho przewiało,mam nadzieję że po tabletce wszystkie niedogodności znikną już na zawsze.
Trzymam także &&& za jutrzejszą wizytę,na pewno będzie wszystko dobrze z brzuch pobolewa pewnie jeszcze po zabiegu wiec spokojnie:)

Buziaki dla was kochane!!
Ja uciekam przygotować się do pracy:)
Życzę wam miłego dnia!!

reklama
marylka hej słonko

zazdroszczę ci tego jeziorka. my to tylko w weekendy mamy ochłodę, bo nad wodę mamy 15km i dziennie takie trasy robić, to by nam paliwa brakło i kasy na to paliwo. ale przynajmniej sobota albo niedziela cały dzień nad wodą. na rowerach nie dałabym rady w taki skwar- parę lat nie jeździłam więc kondycha zerowa, a tam na miejsce jest caaaaaaały czas pod górkę. głowa by mi chyba pękła, bo zatoki sie zatykają jak się zgrzeję i nie mam jak oddychać.

a co do snów- mi zawsze mówiono, ze interpretuje się inaczej. tzn. jak ci się śni, że ktoś umiera, to będzie długo żył. jak np. że przegrałeś dużą kase, to coś wygrasz no itd. wszystko tak na opak

jem sobiem lodaaaaaaaa wiśnioooooowy....

Wisieńka, witaj :*. Korzystam z dnia wolnego...bo jak w pracy to nie mam kiedy działac w domciu...

Marylka, a prosze bardzo...

Kawa_chroni_prostate_3727034.jpg

Aga, no nie trzeba...:-D

Ewelinka to ja tez kawusie poprosze, jeszcze przed wyjscie do pracy;-)
Wiecie, ja to teraz z przyjemnoscia do prqcy ide bo tam klima:-D

Bunia zazdroszcze tych Bieszczadow:zawstydzona/y:

ewelinka ja więcej zrobię jak mam mało czasu bo jak mam duzo to odkładam na potem i na potem i na potem.... Obiad mam gotowy ale to nie moja zasługa bo Pol w sobote zrobił dwa naczynia Penne i jedno zamrozilismy więc teraz sie rozmraża i potem zapiecze i gotowe:zawstydzona/y:Ale przydałoby sie posprzątać.
marylka popływaj dzis za mnie bo ja jeszcze nie mogę a juz nie daje rady....
Zachmurzyło sie i wieje, chyba bedzie burza. Oby...
agnieszka miłej pracy

Ewelinka to ja tez kawusie poprosze, jeszcze przed wyjscie do pracy;-)

A proszę...

Zobacz załącznik 264824

Wisieńka, ja bardzo często stosuje taka metodę "zamrażania", bo oboje pracujemy i rzadko jest czas, by coś dobrego przyrządzić...za to jak mam wolne od papierów to działam ile moge w kuchni i domciu...na jednym miejscu spokojnie nie usiądę, ale jak pisałam mam adhd ;-) A sprzątanie odłóż na "jutro", skoro Ci sie nie chce... raz nie zawsze ;-)

Ostatnia edycja:
hmmm.... jaka branża.... raczej biuro, kadry, sekretariat- coś takiego. no ale malo jest ofert, a jak juz są, to podadzą wymagania, które spełniam, ale cos sobie wymyślą potem. nie zrażam się narazie niech żałują ci co mnie odrzucili- nie będą mieć super pracownika no a pozatym teraz zmieniłam adres na CV. bo miałam zamieszkania i chy ba dlatego nie chcieli mnie brać, bo widzieli że wioska. a teraz dałam adres z miasta, zameldowania na stały pobyt. no a pozatym nie biorą mnie, bo jestem młoda, mam męża i wszyscy zakladają, że jak tylko dostanę pracę to zajdę w ciążę. a co im mam mówić? że ponad 1,5 roku się staram i nic i prędko nie będę mieć dziecka? co za luuuuuuuuudzieeeee no a pozatym ludzi bez pracy jest duuuuuużo więcej niz ofert i pracodawcy mogą sobie wybierać i przebierać ile chcą. chamiacze i paszczury
świete słowa niech żałują że nie mają takiego pracownika !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! buniu ja bym chciała miec 50% Twojej energii :) ty kobieta tajfun jesteś :) - w pozytywnym sensie :)

Wróciłam no zakupki to niestety tylko jedzonko bo przez ten cholerny bank musze czekac dalej na moje własne pieniądze do 22.07. Jaka ja im zrobiłam awanturę. Nerwy puściły az wstyd mi teraz!
agnieszko wziełam ibuprom bo obudziłam się z bólem ucha i dziąsła i głowy i teraz nie wiem czy to od ósemki bo podrasta czy to od ucha bo przewiało. Głowa mi pekała ale na pewno nie po tym jednym słomkowym wczorajszym drineczku. Mam tez 37,5 i mam nadzieję, ze to od upałów. Jutro mam gina na 11 to się uspokoję jak się przekonam czy jest oki bo brzuch mnie nadal tez boli i plamie jakby więcej.
dorotka ja mam fazę nerwów i nie wiem jak długo Paweł to wytrzyma. Wrzeszczę na wszystkich i nie moge sie powstrzymać. Dostaję tez głupawki i smieję sie bez powodu a potem znów doły i płacz. Chyba powinnam isc do lekarza jak nie minie.A jak ty sie czujesz i to w te upały
marcepanku trzymam &&&&&&&&&&&&&&&. Na pewno będzie dobrze
monisia mam nadzieje, ze się uda jak psychicznie wyluzujecie bo czasem parcie przeszkadza a znowu cięzko nad tym zapanować
ewelinka ty pracusiu. Ja sie lenie dziś strasznie i nie chce mi się nic robić. Zazdroszczę ci dzisiaj tej energii
bunia dobrze, ze małż pójdzie sie przebadać bez większych ceregeli, oj ci faceci... @ w upałe to faktycznie udreka ale rozkoszuj sie wizją Bieszczad.
pralinka to dobrze, ze wiełas tego dupka, łobuziaro
kalmandyna, sorbuś, marylka, maran witam dziewczyny
marylka tez sprzatasz w ten upał???
no wyjścia nie mam kurze trza powycierać i takie tam pierdołki poukładać - bo ja ie moge tak jak w niektórych sklepach że przychodzi klient i musi kurz z pudełka ścierac żeby kolor zobaczyc :) i tulam cie mocno i jak czujesz ze powinnaś to wybierz sie do lekarza napewno pomoże

bunia - masz rację, niech żałują Ci co nie chcą Cie przyjąć do pracy:-) Najważniejsze to siebie cenić. do biurowej do prawie teraz każdy chce, nie wspomnę o budżetówce. Ja pracowałam kilka lat w Urzedzie, gdybym chciała powrócić mogę sobie tylko pomarzyć. Niestety tak jest, że jest full ludzi, zwłaszcza młodych po kierunkach humanistycznych szukających prace i pracodawców którzy robią sobie nieraz cyrki z rozmowy kwalifikacyjnej. Wybieraja, przebierają jak mogą, a wymagania to już jakaś przesada. Potwierdza sie nieraz teza, że praca to najszybciej i najlepiej po znajomości.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry