Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ewelinka a co wekujesz, ja teraz będe porzeczkowe galaretki robić a robiłam juz truskawki i czerwsnie, potem zrobie morele bo uwielbiamy i w końcu przyjdzie czas na ogórki i cukinie i sałateczki rozne.
A jeszcze robimy taki alkoholik z owocków, pije się go dopiero na boze narodzenie. Wszystkie owoce sezonowe od truskawek do butli i zalewa się butelką rumu i tak dosypuje ,-porzeczki, maliny, agrest, morele, brzoskwinie, gruszki, jabłka, czereśnie, wisnie, śliwki i ananasa z puszki . Co drugie owoce dolewa sie butelke wódki i pół kilg cukru. Po ananasie korkuje sie(październik) i trzyma do bożego narodzenia. Palce lizać ale nie jest to tanie. Potem te owocki to upijaja bardziej niz sam alkohol, nie pamietam jak to się zwie...??Owocki mozna dawac do deserów i ciast a alkohol to pije się w takich likierkowych ilościach.
No i paprykę marynuję bo szklarnia pięknie dała owoce...kiedyś bawilismy sie też w różnego rodzaju nalewkach, ale właśnie to nie jest tani interes i daliśmy sobie spokój.

Cześć Dziewczyny. Ja znowu z doskoku.
Supcio że Wisieńko wróciłaś-buuuuuuuuuuuuuuuziaczki ode mnie przesłodkie posyłam :-)
Mama-dzielnie pracuj.
My dziś mamy 4 rocznicę-ale poznania-bo ślubu to jeszcze pare m-cy i chyba się do kina wyberzemy. Na razie piję kawusie-a raczej się zmuszam-bo pachnie mi ona oborą. No żesz kurczę-a tak ładnie w szafce pachnie-a zrobiłam-i wali krowami, no oborą-fuuuuj![]()
podałabyś mi przepis na sałatki z papryką i kieszeniaki?