Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Ewela- ale dobrze to ADHD działa na Ciebiepodrzuć trochę
Ja dziś jedyne to sprzątnęłam, nawet obiadu nie chce mi się robić i zadzwoniłam do K. żeby pojechał do baru:-(

Oj czasem chciałoby się oddać trochę tej nadpobudliwości, bo bywa męcząca....w miejscu długo nie usiedzę...ciągle muszę coś robić...;-)(łap)
Z ogromnego doskoku.............![]()

Nie doleciało...![]()

no ja już sobie powiesiłam wysokoJuz kochanie piszę....
Sałatka ogórkowa:
4kg ogórków
1/2kg marchwi
główka czosnku
1/2kg cebuli
garśc natki pietruszki
garść soli
papryka - na oko - czerwona, zielona, żółta
Zalewa:
1szkl. octu
1szkl. oleju
1/2szkl. cukru
ok.15 ziarenek pieprzu i ziela ang.
Ogórki pokroić w plastry, nasolić na parę godzin - odcisnąć.
Cebulę pokroic w piórka, nasolić - odcisnąć.
Marchew zetrzeć na dużych oczkach.
Czosnek pokroić w słupki.
Paprykę w paseczki.
Zalewę zagotować i nią zalać wymieszaną wcześniej sałatkę, włożona do słoików. Słoiki gotować około 15-20minut.
Kiszeniaki kochana robi sie tradycyjnie...ogórki..czosnek...korzeń chrzanu...koper...liśc wiśni, zalewasz woda i gotujeszmam nadzieję że nic nie pokiciałam... ;-)
Ewcia, bo ja dziecko z ADHD
Wisieńko, podałam swój przepis na sałatkę ogórkową z papryczką
Marylka, trza sobie wysoko poprzeczke wieszać
Agatek, może jakas zwietrzała ta kawa co?
tak tak zapraszam na zakupy jak sie udaMarylko - zauwazyłam Kochana, że ty masz taki sklepik tematycznyJak sie uda, to zakupy robie u Ciebie!!!!!
zachodniopomorskie okolice Stargardu Szczecińskiego , dalej troszke jest SzczecinMarylko - a gdzie ty w ogóle mieszkasz???