• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
ja się zawiesiłam na sprawdzaniu połączeń pociągów w te Bieszczady. musiałam sprawdzić czy tam dojedziemy dojedziemy- będziemy jechać od 4 rano do 16 czterema pociągami i autobusem, a potem jeszcze 6 kilosów piechtolotem szli byśmy 1km przez las ale z małą wózkiem bysmy nie przejechali. mam nadzieję, że się opłaci

Dziewczyny, a ja trochę z innej beczki, czy Wy jesteście ubezpieczone indiwidualnie na życie? Takie ubezpieczenie warto założyć zanim zajdzie się w ciąże:-)

Nie dacie mi posprzątac a ja wysoko poprzeczkę kłade i robie kapusniaczek z młodej kiszonej i deserek sorbetowy.
Ewciu jutro będe wiedziała czy jade na weekend czy zostaję we wro to sie odezwe do ciebie.
Ewelinka ja jak skoncze kuchareznie napisze swój. ten na sałatkę z cukini bardzo podobny do twojej z ogórków.
marylka ja tez chciałam bliźniaki ale teraz to bym chciała jedno zdrowe i donoszone.
buniu Twoje bieszczady mnie porywaja tez zaczełam przeglądać
monisia ja tez czasem znikam w tłumie. A Marylka ma cudasmne rzeczy w sklepiku i nie jak sie uda tylko się uda!
Agatek jak mleko stoi niezamkniete koło krowy to ja przechodzi własnie tym futerkiem, a jak krowa je duzo trawy to tez inaczej pachnie. Wiem bo doiłam krowy i teraz mam krótszy palec. Bo ja ze wsi jestem!

Marylka, Monisia- to chyba już we trzy będziemy robić zakupy w tym samym sklepie :))

Ewela- Ty Słodziaku:*

Kalamandyna- ja nie jestem, planuję jakiś już rok, ale nigdy mi po drodze :))

Wisienko- oki :*

ja się zawiesiłam na sprawdzaniu połączeń pociągów w te Bieszczady. musiałam sprawdzić czy tam dojedziemy dojedziemy- będziemy jechać od 4 rano do 16 czterema pociągami i autobusem, a potem jeszcze 6 kilosów piechtolotem szli byśmy 1km przez las ale z małą wózkiem bysmy nie przejechali. mam nadzieję, że się opłaci
no to niezła wyprawa ale na pewno sie opłaci :)

Dziewczyny, a ja trochę z innej beczki, czy Wy jesteście ubezpieczone indiwidualnie na życie? Takie ubezpieczenie warto założyć zanim zajdzie się w ciąże:-)
ja jestem ale nie mam że jak sie dziecko urodzi to dostane kase, ale nie wiem czy to dopisywać bo to chyba trzeba 6 m-cy przed zajściem podpisac czy coś nie wiem musiałą bym sie dowiedzieć :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry