Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
hahahahhahahahahahahahahahahahahahhahaah no to teraz mnie ubawiłaś....hahahaha

Wisienka ma racje nie pokazuj facetom bo wymagania wzrosną a ja dopiero przeciesz zaczełam ćwiczyć a ty mi tu na dzien dobry takie rzeczy
ewelina28- jak się ładnie uśmiechnępodałabyś mi przepis na sałatki z papryką i kieszeniaki?
:-):-):-)
mam nadzieję że nic nie pokiciałam... ;-)

Ewcia witaj u mnie juz tez się chmurzy i wieje ale upała dalej piekielny.Ucho mnie jeszcze napindala az przełukac nie mogę.
Agatek witaj. Wróciłam żeby się wdrożyc do zycia w realu. Takie kroczki... Obora mówisz a może to mleczko albo smietanka a jak nie to może to zmielone krowie kupki zamiast kawy ci sprzedali??????
ewelina no to duzo robisz faktycznie, u taty tez tak działamy bo wiadomo na wsi zawsze sa krzewy i krzaczki i drzewka owocowe. Musimy wymienic się przepisami na sałatki i paprykę. A pomidorkowe przeciery zawsze robiła moja mama a teraz tato nie sadzi w szklarni.
I bardzo dobrze-od małych kroczków trzeba zacząć ;-)Agatek witaj. Wróciłam żeby się wdrożyc do zycia w realu. Takie kroczki... Obora mówisz a może to mleczko albo smietanka a jak nie to może to zmielone krowie kupki zamiast kawy ci sprzedali??????

Jak sie uda, to zakupy robie u Ciebie!!!!!