• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
bunia ja przeszłam mase rozmów o prace i zaczełam ją dostawac w momencie jak juz miałam dosc i podeszłam do tego jak do zabawy. Czasem szłam z nastawieniem , ze to ja prowadze rozmowe czy chcę tu ewentualnie pracować i... przyszedł czas, ze na 15 cv dostałam 12 propozycji pracy i mogłam przebierać. Niech żaluja masz rację, głowa do góry.
ewelinka skasuj zanim faceci zobacza bo im się wymagania zwiekszą:-D

reklama

Ewelina ale ja tak nie dam rady

Bunia narazi sie nie lam...
Teraz lato, nie ma co zalowac ze pracy nie ma...
Sama sie znajdzie w najmniej oczekiwanym momencie, oczywiscie szczesciu trzeba pomoc to fakt. Ale nie ma co sie lamac, a nastawienie widze masz pierwsza klasa

Ostatnia edycja:
Was na chwilkę zostawić!!!!
Ale poczytałam:))

Buniuś podziel się trochę tą energią!! Chociaz ja przyznam że wczoraj zrobiłam trochę soku z malin i 11 słoinków korniszonków (no prawie dziś będe obgotowywać).
A z pracą cóż... Biuro to jest takie specyficzne miejsce, że nigdy do końca nie zganiesz czego chcą... Ja pracuję w biurze przy realizacji projektóz UE. I powiem że jest różnie... Ale przynajmniej się cżłowiek nie męćzy...
Będę trzymać kciuki:)
Bieszczady uwielbiam....I aż po cichu zazdroszcze:)

Marylka bidulko w takie upały musisz się ruszać...

Wisieńka dobrze że do nas wróciłaś:) Idź idź do ginka neich sprawdzi czy wszystko jest ok. Uspokoisz się przynajmniej fizycznie.

cześć dziewczynki moje-tesknie za Wami ,ale mamy tu tyle roboty ,ze hoho a przed wyjazdem do rodzicow chcemy skonczyc,dlatego tak zadko jestem i cierpie z tego powodu:tak::-(:sorry2:

Marylka napisala mi smska ,ze net Jej siada i ,ze bedzie z Wami pozniej.
ja niestety spadam dalej i zupelnie nie wiem co dzis u Was slychac:sorry2:

Wisieńka, to trzeba stanąć na wysokości zadania...i chociaż spróbować :-D:-D:-D

Malapralinka, trening czyni mistrza...nie poddawaj się! :-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
bunia - masz rację, niech żałują Ci co nie chcą Cie przyjąć do pracy:-) Najważniejsze to siebie cenić. do biurowej do prawie teraz każdy chce, nie wspomnę o budżetówce. Ja pracowałam kilka lat w Urzedzie, gdybym chciała powrócić mogę sobie tylko pomarzyć. Niestety tak jest, że jest full ludzi, zwłaszcza młodych po kierunkach humanistycznych szukających prace i pracodawców którzy robią sobie nieraz cyrki z rozmowy kwalifikacyjnej. Wybieraja, przebierają jak mogą, a wymagania to już jakaś przesada. Potwierdza sie nieraz teza, że praca to najszybciej i najlepiej po znajomości.

zgadzam się z tobą ja też po humanistycznym kierunku, no a teraz zaocznie jeszcze administrację robię, więc jakiś odrzut jest. no i w przyszłym roku idę na rachunkowość. a potem może bhp, albo projektowanie i gospodarowanie przestrzeni. taka jestem wszechstronna wszystko się może przydać, a jak szkoła zaoczna, w dodatku bezpłatna to czemu nie korzystać? jak znajdę pracę to też pewnie nie będzie kolidować. a uczyć się lubię, no i poznawać nowych ludzi, no i piffffkować po zajęciach, no i imprezować i wooooooooogóle

To dziewczynki pijemy kawkę!!!!!!!!!!

Zobacz załącznik 264829

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

00020468.gif
00020468.gif
00020468.gif
00020468.gif
już robię tak samo
00020468.gif
00020468.gif
00020468.gif
00020468.gif

marylka no taki tajfun ze mnie- gdzie wpadnę tam zrobię rozpierduchę

wisieńka- podzielam Twoje zdanie, w momecnie jak sobie odpuszczasz pracę praca przychodzi sama :-)
jeśli mogę spytać w jakim zawodzie pracujesz? to spory odzew:-)

bunia- ale Ty zdolniacha jesteś:-) A te bezpłatne kierunki to na Uczelni czy w Policelnym Studium?
Ja właśnie jestem po zagospodarowaniu przestrzeni zieleni, ale nie pracuję w swoim zawodzie

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry