• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
palemko dupek to prędzej ci ureguluje cykle. ja np. po nim miałam regularne @. ale ja się z nim źle czułam- w sumie to objawy ciążowe miałam jak nic, ale potem zmieniłam go na lutkę i już lepiej było

kurzaaaaaaaa melodiiiiiiiiiaaaaaaaaaaaaaa własnie zajrzałam w kalendarz, że jak będziemy w tych Bieszczadach, to będę mieć @ w połowie pobytu!!!!!!!! co za pech!!! chyba normalnie jedna walizka będzie cała w podpaskach i tamponach!!! buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...... będę też musiała wziąć tabletki. cóż, pomęczę się tam 2-3 dni z @ zanim się nie uspokoi,, bo pierwsze 2-3 dni właśnie, to ze mnie leciiiiiiiiiiiii jak z kranu. no ale dam radę. najwyżej oni sobie gdzies pójdą a ja zostanę z małą w domku, żeby siebie i ją regularnie przewijać

maggy no ja właśnie tez już przeszłam te chwile, że nic mi się nie chce w domu, sama siedziałam i tylko ryczeć mi się chciało. więc stwierdziłam że cos trzeba robić. no więc się bawię szydełkiem, igłami, robię kolczyki itp. bo inaczej to bym w deprechę wpadła. dziś chyba zacznę wyszywać obraz- serwetkę ostatnio zrobiłam (zapomniałam wkleić zdjęcie- wybaczcie) i dałam koleżance na nowy stolik ale sie ucieszyła, tym bardziej że chciała na urodziny ( w październiku) a dostała już. do tego czasu zrobię jej nową. a teraz będę obraz wyszywać, bo to taki z serii 4 pory roku- moja mama ma 3 wyhaftowane, oprócz wiosny i ja właśnie tą wiosnę jej wyszyję na urodzinki- ma w styczniu więc przede mną kupa czasu. jeszcze mam wzór na gwiaździstą noc van gogha dla przyjaciól na ślub, ale oni najprędziej za 1,5 roku się hajtną, bo kasę wolą na remont domu dać niż wesele. fakt- po co się spieszyć.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
bunia - powiadasz ciązowe objawy - he no to przynjamniej raz w zyciu bede wiedziła jak to jest czuc się w ciąży - hehe żarcik oczywiscie ....

dzięki dziewczyny ze w nas wierzycie ;-) ja narazie troche niej ale moze jak się już na ten dom ostro nakręcimy to bedzie łatwiej

witajcie żabki z którymi się jeszcze nie witałam :tak:

pa Aguś

bunia - fajnie, że w taki ciekawy sposób zorganizowałaś sobie czas :-) A Ty zbierasz zlecenia na te swoje serwetki? Sama wymyślasz wzory?
Wiem co to znaczy siedzieć długo w domu, przerabiałam to jak szukałam pracy, ma to swoje plusy, ale pod koniec miałam już dość tego wolnego czasu.

futrzakowa - witaj:-)

Padam na ryjek....
Zakupy zrobione...poprane...poprasowane...surówka zrobiona...karkówka dochodzi w piekarniku...kuchnia ogarnięta...została łazienka na dole i można korzystać z wolnego dnia!!!

Może kawkę, by wypił...:confused:

kalamandyna ja właśnie też szukam pracy dlatego w domu siedzię. no i trzeba się czymś zająć serwetki robię według wzorów z gazetek- najczęściej biorę od mamy takie, w których mi się coś podoba a potem dziergam. wzory na obrazy też z gazetek, albo na necie znajduję cos co mnie interesuje i przekonwertuje to w programie, który ze zdjęcia robi schemat na obraz.

wkroiłam ziemniaczki do zupki- a tak się wcześniej zastanawiałam, czego mi tam brakuje...
salon też odkurzony. fuuuuuuu- ciepłoooooooo narazie wiatraczka nie puszczam, bo później będzie cieplej i dopiero sie będę męczyć.

chociaż, może na chwilkę włącze...

wiecie co ten upał to daje popalić naprawdę człowiek ledwo żywy jest
a ja chciaąłm sie pochwalić ze od dwóch dni - odpukać - mam mniejsze mdłości praktycznie wcale takie juz koncówki mam nadzieje

reklama
sorbuś no to rewelka. niedługo wejdziesz w II trymestr, więc wogóle będziesz się mogła ciążą spokojnie cieszyć

acha- serwetek i obrazów raczej nie robię na zamówienie, bo nikt nie zamawia. po prostu zrobię co mi się podoba, potem to ktos widzi i jemu się podoba i mi to zabiera- taka kolej rzeczy, wszystko rozdane i rozkradzione. niektóre z własnej woli oddałam. mnie to cieszy, jak kogoś ucieszę

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry