B
bunia87
Gość
palemko dupek to prędzej ci ureguluje cykle. ja np. po nim miałam regularne @. ale ja się z nim źle czułam- w sumie to objawy ciążowe miałam jak nic, ale potem zmieniłam go na lutkę i już lepiej było 
kurzaaaaaaaa melodiiiiiiiiiaaaaaaaaaaaaaa
własnie zajrzałam w kalendarz, że jak będziemy w tych Bieszczadach, to będę mieć @ w połowie pobytu!!!!!!!! co za pech!!! chyba normalnie jedna walizka będzie cała w podpaskach i tamponach!!! buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu......
będę też musiała wziąć tabletki. cóż, pomęczę się tam 2-3 dni z @ zanim się nie uspokoi,, bo pierwsze 2-3 dni właśnie, to ze mnie leciiiiiiiiiiiii jak z kranu. no ale dam radę. najwyżej oni sobie gdzies pójdą a ja zostanę z małą w domku, żeby siebie i ją regularnie przewijać 
maggy no ja właśnie tez już przeszłam te chwile, że nic mi się nie chce w domu, sama siedziałam i tylko ryczeć mi się chciało. więc stwierdziłam że cos trzeba robić. no więc się bawię szydełkiem, igłami, robię kolczyki itp. bo inaczej to bym w deprechę wpadła. dziś chyba zacznę wyszywać obraz- serwetkę ostatnio zrobiłam (zapomniałam wkleić zdjęcie- wybaczcie) i dałam koleżance na nowy stolik
ale sie ucieszyła, tym bardziej że chciała na urodziny ( w październiku) a dostała już. do tego czasu zrobię jej nową. a teraz będę obraz wyszywać, bo to taki z serii 4 pory roku- moja mama ma 3 wyhaftowane, oprócz wiosny i ja właśnie tą wiosnę jej wyszyję na urodzinki- ma w styczniu więc przede mną kupa czasu. jeszcze mam wzór na gwiaździstą noc van gogha dla przyjaciól na ślub, ale oni najprędziej za 1,5 roku się hajtną, bo kasę wolą na remont domu dać niż wesele. fakt- po co się spieszyć.
kurzaaaaaaaa melodiiiiiiiiiaaaaaaaaaaaaaa
maggy no ja właśnie tez już przeszłam te chwile, że nic mi się nie chce w domu, sama siedziałam i tylko ryczeć mi się chciało. więc stwierdziłam że cos trzeba robić. no więc się bawię szydełkiem, igłami, robię kolczyki itp. bo inaczej to bym w deprechę wpadła. dziś chyba zacznę wyszywać obraz- serwetkę ostatnio zrobiłam (zapomniałam wkleić zdjęcie- wybaczcie) i dałam koleżance na nowy stolik
Ostatnio edytowane przez moderatora: