• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
hej kochane melduje sie tylko że jestem :) i ide dalej sprzątać puźniej zajrze:) bardzo dziś prosze o trzymanie kciuków za utarg bo przy takiej gorączce nie jest łatwo to wywalczyć

ja też wierze że każdej z was sie uda i nie ma co do tego dyskusji :tak::tak::tak:

Co do planow z budową - wymyśliliśmy sobie to tak - wersja optymistyczna :-D - uzbieranie na działkę + sprzedaż mieszkania + mały kredycik max 50-70 tys na 10 lat
jak nam oszczędzanie ciężko pójdzie to albo damy sobie spokój albo zastanowimy sie nad większym kredytem ale tego bym nie chciała.
Spokojnie byśmy oszczędzili gdyby nie niania która nam dojdzie za rok no ale cóz najwyżej sie odwlecze w czasie

hej kochane melduje sie tylko że jestem :) i ide dalej sprzątać puźniej zajrze:) bardzo dziś prosze o trzymanie kciuków za utarg bo przy takiej gorączce nie jest łatwo to wywalczyć

Mówisz i masz - &&&&&&&&&&&& za mega utarg ;-)

Sorbuś, plan dobry - życzę spełnienia go w całej okazałości ;-)

Hey!
A wy jak zwykle nabazgrałyście.:-D
nagapalma ja wciąż jestem zdania ,że test ciążowy nie zaszkodzi.
ewelinka,agnieszka no jak nie jak tak musi się udać i już.
Mi zostało do 19.07.2010r już nie wiele ,ale z dnia na dzień stres większy bo nawet jak się ma kreseczki nie można już czuć się ,że jest ok bo raz się tak pięknie zawiodłam w ten sposób.
Upał z samego rana i również czekam na paczuszkę :-D
jsorbek,marylka witajcie laski :-)

mama
pół sklepu budowlanego obrobi ;-)

Sorbuś życzę aby udało się zaoszczędzić i wybudować swoje gniazdko jak najszybciej:)
marylka trzymam &&& za utarg:)

...a teraz spadam już...:)

Hey!
A wy jak zwykle nabazgrałyście.:-D
nagapalma ja wciąż jestem zdania ,że test ciążowy nie zaszkodzi.
ewelinka,agnieszka no jak nie jak tak musi się udać i już.
Mi zostało do 19.07.2010r już nie wiele ,ale z dnia na dzień stres większy bo nawet jak się ma kreseczki nie można już czuć się ,że jest ok bo raz się tak pięknie zawiodłam w ten sposób.
Upał z samego rana i również czekam na paczuszkę :-D
jsorbek,marylka witajcie laski :-)

mama
pół sklepu budowlanego obrobi ;-)

Witaj :*
Uda się..uda...
Nie stresuj się bardzo, nie wskazane nerwy dla dzidzi....:tak:

Hejka Laseczki;-)
Marylka
kciukasy za utarg zacisniete &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Mama
jeszcze troszke i znowu zabawy w pokojowki i policjantow;-)

Wpadlam sie przywitac i ide ogarniac poki nie ma jeszcze tak goraco..
Dzisiaj na 14 do pracy wiec moge z ranca cosik porobic...
Przed praca jeszcze wroce
Buziaki

ewelina to chyba moja przezorność ,ale nadzieję ma się zawsze.
Zresztą z każdym dniem czuje tą burzę hormonów mdłości to standard czasem i poprzytulam się z ralfem jak mdłości kończą się wielkim bleeeee;-)
A moje piersi dziś to przesada jak by mi kamienie się w środku robiły i to swędzenie.
Więcej nie doszukuje się i mogę nawet rzygać co dzień byle dzidzia zechciała zostać w moim brzuchu.

reklama
ewelina to chyba moja przezorność ,ale nadzieję ma się zawsze.
Zresztą z każdym dniem czuje tą burzę hormonów mdłości to standard czasem i poprzytulam się z ralfem jak mdłości kończą się wielkim bleeeee;-)
A moje piersi dziś to przesada jak by mi kamienie się w środku robiły i to swędzenie.
Więcej nie doszukuje się i mogę nawet rzygać co dzień byle dzidzia zechciała zostać w moim brzuchu.

Więc ciesz się, że objawy masz...bardzo dobrze, teraz już będzie tylko dobrze :tak:;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry