ewelina28
Dum Spiro Spero...
Cześć
Ewelina frustrujące to takie nie? A ktos inny może to zrobić czy musi Twoje lekarka? Ja jakoś strasznie się boję tego badania(
Nie tylko Twoja ginka idzie na urlop w ważnym czasie... Mój też. Akurat jak będę 3 cykl z clo i pewnie już się wkońcu prawy jajnik zmobilizuje to ginek jest na uroplie... Nie chcę robić podglądu u nikogo innego bo już ze 3 razy próbowałam i trafiałam na jakichś dziwnych lekarzy... Chyba będę bez podglądu...
Witaj Monia :*
Kochana, ja zanim znalazłam tą ginkę, którą mam teraz, chodziłam chyba do 30 ginów i każdy mnie wnerwiał, a ta jest na wagę złota, więc innemu nie dam się dotknąć i cierpliwie poczekam, choć nie powiem, ze mnie wkurzyła ta sytuacja, tym bardziej, że już się nastawiłam na to badanie. Na dodatek naganiałam z robotą, by szef mi n9ie zarzucił, że nie wykonuję swoich obowiązków, siedziałam po godzinach, po nocy w domu, a tu teraz to....no ale cóż poradzę...
Czyli też szykujesz się na HSG? Nic sie nie bój, ponoc nie jest takie straszne to badanie, środki przeciwbólowe podają, więc luz....a jak sie panicznie boisz to zawsze możesz poprosić o narkozę, bądź znieczulenie, choć nie wiem czy to drugie jest u nas możliwe....