• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Cześć:)
Ewelina frustrujące to takie nie? A ktos inny może to zrobić czy musi Twoje lekarka? Ja jakoś strasznie się boję tego badania:((
Nie tylko Twoja ginka idzie na urlop w ważnym czasie... Mój też. Akurat jak będę 3 cykl z clo i pewnie już się wkońcu prawy jajnik zmobilizuje to ginek jest na uroplie... Nie chcę robić podglądu u nikogo innego bo już ze 3 razy próbowałam i trafiałam na jakichś dziwnych lekarzy... Chyba będę bez podglądu...

Witaj Monia :*
Kochana, ja zanim znalazłam tą ginkę, którą mam teraz, chodziłam chyba do 30 ginów i każdy mnie wnerwiał, a ta jest na wagę złota, więc innemu nie dam się dotknąć i cierpliwie poczekam, choć nie powiem, ze mnie wkurzyła ta sytuacja, tym bardziej, że już się nastawiłam na to badanie. Na dodatek naganiałam z robotą, by szef mi n9ie zarzucił, że nie wykonuję swoich obowiązków, siedziałam po godzinach, po nocy w domu, a tu teraz to....no ale cóż poradzę...
Czyli też szykujesz się na HSG? Nic sie nie bój, ponoc nie jest takie straszne to badanie, środki przeciwbólowe podają, więc luz....a jak sie panicznie boisz to zawsze możesz poprosić o narkozę, bądź znieczulenie, choć nie wiem czy to drugie jest u nas możliwe....

reklama
hejże hola !
Wróciłam ze spacerku z koleznaką, która ma przesłodką roczną niuńkę, taką małą śmieszkę, jest superrrr .... Od jutra biore ten dufaston, wiec ze staranek w tym miesiącu jak zwykle nici ... standard ...hehe . Nic nie czuje , nic mnie nie boli, nadal mam brazowe upławy czy wydzieline czy nie wiem co, a swędzenie juz ustało, ale wezme ten pimafucin

ja też jak bylam w ciązy z majcią smarowałam sie pumafucinem bo mialam jakieś swedzenia ale elegancko pomogło

jestem na chwilke bo wlasnie zjedlismy obiadek:tak:

SORBUŚ- Dziekuje Ci za CLO -wlaśnie dostalam przesylke:tak:;-)i ogromne podziekowania za tyyyyyyyyyyyyyyyle fluidków-aż mi sie cieplo na sercu zrobilo:tak::-D:-Ddziękuje Ci slonko!!!

nie ma za co kochana - teraz trzymam mocno &&&&&&&&&&& zeby pomogły

a tak w ogóle to witam się z wami żabki - mam nadzieje ze dzis częściej uda mi sie zajrzeć

Sorbuś witaj :*

Pranko wstawione, kapustka poszatkowana...nasolona na surówkę...karkówka natarta przyprawkami...zabieram się za prasowanie....

Ostatnia edycja:
Mój ginek powiedział że jaki się jeszcze troche nie uda to zrobimy... Bo u mnie narazie to kwestia trafienia owulki z właściwego jajnika... podczas laparoskopii sprawdzili mi ten zostawiony jajowód i podobno wsi ok... A mój pierwszy gin kazal od HSG zacząć...
I ja już sama nie wiem, bo naczytałam się dużo o tym, że wcale ono tak dużo nie daje... tzn nawet jak jajowody sa drożne to może byc milion innych przyczyn cp...
Narazie odwlekam jak moge... Jak przez kilka cykli z owulką z prawego nie wyjdzie to pomyslimy o tym..

cześć Sorbuś:)

Mój ginek powiedział że jaki się jeszcze troche nie uda to zrobimy... Bo u mnie narazie to kwestia trafienia owulki z właściwego jajnika... podczas laparoskopii sprawdzili mi ten zostawiony jajowód i podobno wsi ok... A mój pierwszy gin kazal od HSG zacząć...
I ja już sama nie wiem, bo naczytałam się dużo o tym, że wcale ono tak dużo nie daje... tzn nawet jak jajowody sa drożne to może byc milion innych przyczyn cp...
Narazie odwlekam jak moge... Jak przez kilka cykli z owulką z prawego nie wyjdzie to pomyslimy o tym..

cześć Sorbuś:)

Wiesz, moja gin twierdzi, że badanie jak najbardziej wskazane, bo daje ładny obraz jamy macicy i jajowodów. Ale widzisz, co lekarz to opinia. Ja decyduję się na to badanie, bo chcę sie poddać IUI, więc muszę spr czy wsio drożne itp.itd.

ja sie ogolnie witalam na poprzedniej stronie
teraz przywitam sie z EWELINKĄ,MONIĄ i SORBUSIEM:tak::-D
EWELINA- potrzebujesz komus dac w m....de to pisz-pamietaj Tomi sluzy pomocą!!
nagapalma- no i prawidlowo!!!bierz jak daja:-D

brat wstal ,zostanie man z dziecmi a my jedziemy po zakupy remontowe:))
papatki -do pozniej!!

No dokąłdnie co lekarz to opinia:)
Wiesz ja chyba poprostu ze strachu bardziej słucham tych opinii ze to niepotrzebne:)
Ale do IUI to fakt lepiej posprawdzać:)
Też myślę że wkońcu się zdecyduję jak jeszcze przez trochę się nie uda...

ja sie ogolnie witalam na poprzedniej stronie
teraz przywitam sie z EWELINKĄ i SORBUSIEM:tak::-D
EWELINA- potrzebujesz komus dac w m....de to pisz-pamietaj Tomi sluzy pomocą!!
nagapalma- no i prawidlowo!!!bierz jak daja:-D

Cześć Mamulka moja najdroższa :* :-D
Powiem Ci tak.....wczoraj już miałam do Ciebie pisać esa, bo co prawda przywieźli mi sofy, eleganckie..mucha nie siada, tyle że okazało się, że jedna z nich nie ma funkcji spania, tak jak było w opisie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I gościu wziął jedną z powrotem..i czekam dzis na tą drugą....powiedz...jak tu sie nie denerwować??!!! Oczywiście nie omieszkałam i zadzwoniłam do meblowego, niech nie myśłi, że mnie to mozna w "wała" robić...;-):-D:-D:-D:-D

Monia, a Wy długo się staracie????

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry