• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej Dziewczyny...

Normalnie jestem załamana... Znowu agencja robi mnie w bambuko... Nie wiem, na złość, czy jak?... Najpierw zamieszanie rano, później wysłali mnie do innej firmy, gdzie mam chodzić do końca tygodnia... Sęk w tym, że po 3,5 godziny odesłali mnie do domu i ponoć cały tydzień ma taki być - albo 3,5 godziny, albo wcale... Ryczeć mi się chce normalnie... A pytali się mnie jeszcze dzisiaj o pracę i powiedziałam, że chcę taką z jak największą liczbą godzin do wypracowania... A oni wysyłają nowych ludzi do firmy w której pracowałam i znam się na wszystkim co trzeba, a mnie wysyłają "do diabła"...

No jak można być tak podłym... :sad: :sad: :sad:

reklama
SOL - skarbie - pewnie, że tak!!!!:-D Czekam i łapię wszystkie ciążowe fluidki!!!!!:-D
MAMUŚ - Kochana - &&&&&&&&&&&&&& też ŁAPIĘ OCZYWIŚCIE I DZIĘKUJĘ !!!!
SERGI - to wredne

Ostatnia edycja:
Hej Dziewczyny...

Normalnie jestem załamana... Znowu agencja robi mnie w bambuko... Nie wiem, na złość, czy jak?... Najpierw zamieszanie rano, później wysłali mnie do innej firmy, gdzie mam chodzić do końca tygodnia... Sęk w tym, że po 3,5 godziny odesłali mnie do domu i ponoć cały tydzień ma taki być - albo 3,5 godziny, albo wcale... Ryczeć mi się chce normalnie... A pytali się mnie jeszcze dzisiaj o pracę i powiedziałam, że chcę taką z jak największą liczbą godzin do wypracowania... A oni wysyłają nowych ludzi do firmy w której pracowałam i znam się na wszystkim co trzeba, a mnie wysyłają "do diabła"...

SERGEEVNA słonko witaj:-) Rzeczywiście nie do wiary jak tak można ludzi traktować:wściekła/y::wściekła/y: Nie smutaj się i głowa do góry... Życzę żebyś w końcu dostała pracę z której będziesz zadowolona:tak:

AGNIESZKA hej:-)

NIKA- no wlasnie-musimy nalapac tych ~~~~~~~~~~~~~bo nasz czas nadchodzi:tak::tak:

SERGEEVNA- slodziaku mój-wspolczuje!!!!nie smuc sie ...moze w okresie wakacyjnym tak bedzie a pozniej wszystko wroci do normy...dostalas ode mnie mms'a???

AGNIESZKA- cześć wieczorkiem urlopowiczko;-)

MAMA akurat cykle mam bardzo nieregularne choć 2 ostatnie równo co 31 dni heh masz racje głowa do góry i niebawem starań ciąg dalszy :-) a u Was coś się pozmieniało? Czy ktoś dołączył do grona zafasolkowanych pod moja nieobecność? :)

serg - współczuję sytuacji - ale to się nazywa skrajne chamstwo :wściekła/y: Ehh szkoda mi słów na takich ludzi jak u ciebie w agencji :no: Mam nadzieję że znajdziesz w końcu pracę z mniejszym stresem niż tu i z bardziej kompetentnymi ludźmi :tak:

nika, mama, monisia

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Za każdy tydzień ciąży :-D

Dziewczyny, bardzo, bardzo Wam dziękuje za słowa otuchy i za wsparcie:-) Nawet nie wiecie jak bardzo mi pomogłyście, myślałam że tylko ja mam taki problem...
Spanikowałam, bo nigdy tego świństwa nie miałam ale mam nadzieje, że ta moja torbiel to wersja torbiela znikającego. Życze tym co się z tym zmagają, żeby się tego pozbyły raz na zawsze, żeby te cholerstwa poznikały samoistnie.
Planowałam, że może we wrześniu będziemy mogli działać, ale widać nie wszystko można planować, bo życie nieraz pisze samo scenariusze.
Jeszcze raz wielkie dzięki i buziaki dla WAS ogroooomne!:-)

Hej Dziewczyny...

Sergevna przykro mi ale ludzie potrafią być na prawdę wredni niestety...głowa do góry słonko:)

Dziewczyny, bardzo, bardzo Wam dziękuje za słowa otuchy i za wsparcie:-) Nawet nie wiecie jak bardzo mi pomogłyście, myślałam że tylko ja mam taki problem...
Spanikowałam, bo nigdy tego świństwa nie miałam ale mam nadzieje, że ta moja torbiel to wersja torbiela znikającego. Życze tym co się z tym zmagają, żeby się tego pozbyły raz na zawsze, żeby te cholerstwa poznikały samoistnie.
Planowałam, że może we wrześniu będziemy mogli działać, ale widać nie wszystko można planować, bo życie nieraz pisze samo scenariusze.
Jeszcze raz wielkie dzięki i buziaki dla WAS ogroooomne!:-)

Doczytałam a Twoim torbielu...tulam mocno,mam nadzieję że szybko zniknie.

mama pokarz fotki,jestem ciekawa waszych wysiłków:)

Jak Ja się cieszę że urlop już się zaczął,jutro sobie pośpię :-D

KALAMANDYNA- nie ma sprawy-ciesze sie ,ze moglam troche pomóc razem z dziewczynami;-)od tego tu siebie mamy:tak:

SOL- dzieki-nalapalam ,az mi ciezko;-):-D:-D:-D
CZARNA- a w miedzyczasie zaszla Lovely i Mlodam,Krakowianka ,ale niestety stracily maluszki:-(zaszly tez szcześliwie Maggy,Marcepanek...ale dawno nie bylo "swierzej" cieżarówki wiec czekamy kto teraz -moze Monisia!!!!:tak:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry