• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
noooo, Kochana, nie ma szans na ukrycie takiego Skarbu:-D:tak:;-)
Sol - tez wstawiaj brzunio , jak się tak napatrzymy, napatrzymy, to na pewno nam się uda!!!!:tak:;-):-D
Słuchajcie, ta prawa noga, to aż mi drętwieje i promieniuje ból do krzyza:szok: ... ale to pewnie na tą zmianę pogody...boję się wkręcać, a poza tym chyba za wczesnie na takie objawy...

Ostatnia edycja:
reklama
witam Was popoludniowo :)

Hope
- ja juz od 2 tygodni chodze w ciuchach ciazowych...wiec sie z Toba nie zgodze, ze do 3 m-ca mozna nosic normalne ciuchy :)
poza tym spodnice sa za ciasne o jakies 10cm, nawet spodenki na gumke sa dla mnie za ciasne.. moze problem w tym, ze jestem raczej drobna osoba (raczej, bo moja waga 54kg, i 162 cm wzrostu, ale jestem z tych chudo-koscistych)
a wiec.. tak- moje wszystkie ubrania sa na mnie juz za male..

Zwracam honor :-) Jeszcze zależy co kto ma w szafie ;-) Kiedyś nosiłam dresy itp. i długo mogłam je zakładać, ale teraz, gdybym zaszła to coś czuję, że szybko przyjdzie mi wskoczyć na allegro w poszukiwaniu czegoś szerszego :-p

Gdzie można obejrzeć brzuszek Maggy?:-) Ja też chcę!:-D Straciłam już wątek:-(

hope- wracając jeszcze do tematu torbiela-napisałaś, że gin nie powinna mnie puszczać do domu z torbielą, dlaczego? okazuje się, że nie miałam chyba owulacji w tym miesiącu skoro nie pękło jajeczko.

Coś na dobry humorek... :tak:

1279542314_by_tadzik21_500.jpg

Załączniki

• pierś.jpg
    pierś.jpg
    30,9 KB · Wyświetleń: 35
Sadystki :-p Karola mi towarzyszyła na zdjęciach bo ona nie odpuści jak aparat działa :-D

Nakarmiłam dziecko i siebie więc teraz czekam aż się Karola zmęczy i idziemy spać :-D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry