• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Sergeevna- a mozesz byc w innej agencji pracy? przeciez to sa jakies jaja.. w ogole nie rozumiem takiego postepowania.. a podpadlas tam komus? wiesz.. ludzie moga byc podli jak tylko nadarzy sia taka okazja

no i kochane wysylam kazdej z Was z osobna i wszystkim razem kolorowe fluidki ciazowe (tak jak Sol :D ):
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

na zdjeciu jest potwierdzenie, jak wygladalam jakies 10 dni temu... teraz jest o wiele wiecej :) i zaraz wstawie fotke

Załączniki

• DSCF1887.JPG
    DSCF1887.JPG
    21 KB · Wyświetleń: 43
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
MONISIA- no tego Ci zycze jak nie wiem co:tak::tak::tak::tak::tak:
MAGGY- dziekuje kochana-nalapalam:tak::-D:-D
AGNIESZKA- za jakies 30 min Tomi powinien wstawić fotki;-)

MAGGY- piekny brzusio-poglaszcz sie po nim ode mnie:):):):):))))

Ostatnia edycja:
KALAMANDYNA po to tu jesteśmy żeby się wspierać:tak::tak: i czasem pośmiać, popłakać i opieprzyć jeśli trzeba;-)

MAGGY, SOL dzięki!!!!!! Nałapałam:-D:-D

monisia - i ja trzymam kciuki &&& za tą wróżbę :-D

maggy - jak będziemy tak robić że tyle linijek co tygodni to w grudniu dziewczyny będą z 7-raczkami zachodzić pod ciężarem fluidków :-D

O jezu aż skurczy ze śmiechu dostałam :-D
A mam problem w domu bo Karola dostałą dwa tygodnie temu balonik z helem i wczoraj już opadł tak ze lata pół metra nad podłogą i Karola mi płacze że "mamo pomóż - balonik nie lata" Jutro idziemy do parku z balonikiem niech go pan napompuje bo ona innego nie chce tylko tego kotka :sorry:

No właśnie nikomu nie podpadłam, zawsze pracuje tam gdzie mnie wysyłają... :dry: :sad: Ręce opadają normalnie... :sad:

Mama nie dostałam żadnego MMS'a... Mój tel ma z tym problem, wyślę Ci na PW numer G. jego telefon odbiera normalnie...

No właśnie nikomu nie podpadłam, zawsze pracuje tam gdzie mnie wysyłają... :dry: :sad: Ręce opadają normalnie... :sad:
hmm... to ja bym sie zapytala o co chodzi.. albo najpierw lepiej poszukaj sobie innej agencji.. masz doswiadczenie wiec chyba nie bedzie problemU? nie wiem, ciezko mi cos doradzic bo nigdy nie pracowalam w UK..

maggy - jak będziemy tak robić że tyle linijek co tygodni to w grudniu dziewczyny będą z 7-raczkami zachodzić pod ciężarem fluidków :-D

O jezu aż skurczy ze śmiechu dostałam :-D
A mam problem w domu bo Karola dostałą dwa tygodnie temu balonik z helem i wczoraj już opadł tak ze lata pół metra nad podłogą i Karola mi płacze że "mamo pomóż - balonik nie lata" Jutro idziemy do parku z balonikiem niech go pan napompuje bo ona innego nie chce tylko tego kotka :sorry:
to fakt, ale te fluidki naprawde pomagaja :D
a z tym balonem to masz przezycia :D jeju.. ja sie juz nie moge doczekac tej malej istotki.. oby jutro bylo wszystko ok na usg....

Ide jesc obiad... a tu ostatnia fotka- i mi powiedzcie jak moge ukrywac dalej ciaze w pracy ? :)

Sol - wstawiaj swoj brzusio :D

Załączniki

• DSCF1891.JPG
    DSCF1891.JPG
    21,6 KB · Wyświetleń: 46
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama