• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Sol- Twoja mala to widze niezla Agentka... wszedzie sie wcisnie.. uwielbiam takie dzieciaki :D no i brzusio juz masz duuuuuuzy i piekny :D

krakowianka- na razie na usg widzialam tylko jedno.. wiec watpie, zeby byla dwojka ;) a faktycznie mnie sie tez zdaje cos, ze za szybko rosne..
no ale. jutro sie dowiem czegos wiecej mam nadzieje..

sergeevna- ale dalas czadu z ta fotka :D rozwalilas mnie na lopatki :D hahahaaha

monisia - nie dobijaj bo na serio się zastanawiam nad bliźniakami :-D Ale raczej nie możliwe więc ...

Karola to domowy śmieszek - nie mam chyba zdjęcia na którym by się nie uśmiechała :-D A jak fajnie niekiedy tuli się do brzuszka i mówi ze tam dzidzia i że ona siostrzyczka :-D

Ehh i pomyśleć że od kwietnia schudłam 4 kg a nic nie przytyłam w ciąży :-( Mogło by tak jeszcze z 10 uciec to bym była szczęśliwa :-D Podobno raz na milion się zdarza ze kobieta w ciąży nie tyje a właśnie chudnie :-D Z Karolą wymiotowałam bardzo długo a i tak przytyłam do 4 miesiąca 2 kg a teraz mam 4 na minusie chociaż wogóle nie wymiotowałam :-D Może cud się zdarzy :-D

Zwracam honor :-) Jeszcze zależy co kto ma w szafie ;-) Kiedyś nosiłam dresy itp. i długo mogłam je zakładać, ale teraz, gdybym zaszła to coś czuję, że szybko przyjdzie mi wskoczyć na allegro w poszukiwaniu czegoś szerszego :-p
hmm.. no wlasnie.. ja raczej w dresach nie za bardzo... zawsze dopasowane jeansy, spodnice tez... tylko na lato bardziej na luzie mialam rzeczy typu spodenki czy spodnice na gumce..ale one juz tez za male :(

hejka- ale się zawiesiłam na haftowaniu. coś tam już sobie porobiłam- ale jeszcze duuuuuuuuużo przede mną

sergi co za świniaki z tej agencji. to ty sie musisz nosić po nieznanych firmach, a oni nowych dają do tej, w której obeznana jesteś. dziwne to i nielogiczne. chyba, że wysyłają ciebie, bo wiedzą, że zawsze dasz radę

maggy,sol rany jakie brzuszki!!!!!!! cuuuuuuuuuuuuuudne!!!!! ale wam zazdroszczę, u mnie jakby co to i tak prędko nie będzie widać ale nie musi- byle by tam coś było

kalamandyna ja też miałam torbiela. jeden to nie taki wyrok. mój się wchłonął. nie wiem skąd on się wziął bo u mnie owu niet- pewnie jakiś pęcherzyk się kieeeeeeeeeeeeedyś zrobił i nie pękł.

reklama
Hej Laseczki;-)

Maggy,Jeawa ja pracuje na rozne godziny, czasem niestety tez sie wlasnie zdaza ze musze wstac o 3, generalnie kazdy dzien inaczej:tak:
Ale nie ma co podziwiac, popoludniami odsypiam potem bo w nocy to tylko drzemka 2 godzinna:-(
Monia, o matko:szok:
co tam u Ciebie sie dzieje
Wspolczuje i trzymam kciuki zeby wszystko dobrze sie skoncylo:tak:
Czarna pewnie dluzyl sie ten czas, ale dobrze ze juz wszystko dobrze, ze dzidzia rosnie i ze wrocilas:tak:
Mama ja to bym oprosila o foty Waszej pracy, pochwal sie;-)
Mary to w tym tygodniu sie bedziemy mijaly skoro Ty popoludniowki:-( Cos bardzo zadko sie trafiamy
Bunia o matko!!! 80zl za wizyte u gona + jeszcze usg??
Kotus Ty zmien miasto jesli o lekarza chodzi:tak:
Ja chodze do lekarza gdzie bierze 50zl za wizyte ( w tym usg) tyle ze jak robi badania , posiew, krew itp to placisz 30zl. No ale to i tak juz masz w cenie Twojej wizyty samej
Sergeevna a ktory to dc?? Moze jednak Fasolka:tak: &&&&&&&&&&&
Mlodam trzymaj sie Kochana....
Znowu sie poryczalam... e zycie jest takie popierdzielone:crazy:
Moj piesio jest kochany, jak tylko zaczynam plakac to przychodzi tulensko i buzi daje
Zenka witaj:tak:
Agusia duzo zdrowka:tak:
Maggy,Sol ja tez chce taki brzusio:rofl2::tak:
Rewelacyjne:tak:
Bunia nie moge z tego Twojego podpisu pod suwaczkami:rofl2:
Rozbraja mnie

No i w koncu jestem, na godzinke;-)
Witajcie moje Kochane
B;-)uziole

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki