• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
WOW!!!! przepieknie :D a ta chmurka to wyglada jak duuuuuuuuuuuuuuuuuzy fluidek :D czyzby to jakis znak ? :D
a ta fotka na dole to w salonie??? rewelacja!!!! sliczna podloga i sciana z tych kamieni, tak????? i flakon bomba!!!

sol- dobranoc!!!!! spijcie dobrze :)

ja już mam- brzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuch. tyle że pusty- no, chyba że po obiedzie
Bunia- Ty to mnie rozwalasz z tymi tesktami :D ahahahhahaha

a tu cos na poprawe nastroju w te upalne dni

Załączniki

• image001.jpg
    image001.jpg
    31,3 KB · Wyświetleń: 42
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
witam sie wieczornie kochane :):):)
właśnie sobie z fasolinką leżymy i słuchamy relaksującej muzyczki pojedzone a co tam u was??
Mamcia - salon po prostu rewelacja :)

Kala witaj:tak:

Bunia ja kiedys w Gliwicach bylam u Gina, bardzo przyjemny facet byl, a zeby bylo ciekawie to znalazlam Go na wpadka.pl;-)
Ale tez placilam 50zl + 30 badanie No ale to to jakies 4 lata temu bylo
Ja chodze u mnie do Zabrza a zeby bylo ciekawiej to mam takie rewelacyjne ubezpieczenie w pracy i zwracaja za wizyte prywatna:-D

SOL no to połóż Karolę spać - dobrej nocki dla Was:-):-)

MAMA salon super, pokoik dla dzidzi też ale ta chmurka to chyba nie Wasza robota:sorry2::-D a taras gdzie taras??????

ja już uciekam spadam pod prysznic, włosy muszę umyć (najpierw je wyczesać, a to będzie bolało) no i mam nadzieję, że jakies przytulanka zrobimy (o ile małżyk nie jest zbyt zmęczony, bo sie biedak narobił dziś). chyba że sama prędzej zasnę- mało prawdopodobne, bo ostatnio raczej nie sypiam.

trzeba męża dorwać co mnie wymęczy- wtedy na pewno zasnę

i doooopa zbita- G juz poszedł do łóżka. czyli nici z przytulasków, bo zanim ja wrócę z łazienki- a nie należę do tych, co długo siedzą, to on juz będzie spał. co za.... bebok i tyle.

nie, to nie!

no to dobranoc dziewczyny do jutra

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry