kalamandyna
zaklimatyzowana ;-)
54kg? Wow, chciałabym tyle ważyć:-)
zmykam dziewczynki, jeszcze raz wielkie dzięki...wiecie za co;-)
do juterka!
zmykam dziewczynki, jeszcze raz wielkie dzięki...wiecie za co;-)
do juterka!

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Maggy - ty chudzielcu, jak można ważyć 54 kg z takim brzusiem????
KALAMANDYNA- dzieki!!a domek mamy pietrowy i poddasze jest ,ale nieuzywamy go.bunia - fajnie, że tak sobie haftujesz, może mnie nauczysz?;-)
mama- piękny salon, oryginalnie i ciekawie zrobiony. Bardzo mi się podoba:-) Marze o domku. Masz parterowy czy piętrowy z poddaszem?
WOW!!!! przepiekniea ta chmurka to wyglada jak duuuuuuuuuuuuuuuuuzy fluidek
czyzby to jakis znak ?
a ta fotka na dole to w salonie??? rewelacja!!!! sliczna podloga i sciana z tych kamieni, tak????? i flakon bomba!!!MAGGY- to nie flakon tylko lampa-kupilam a Ikea -mam takie 2 w saloniedają fajny klimat wieczorkiem
a na scianie jest ten kamien ozdobny-tak
a chmurak...no coz -Zuza przygiegla i mowi-mamo zobacz jakie duze piorko
no i faktycznie wygladala jak piórko to strzelilam fotke,ale moze tez być duuuuuuuuuuuuuzym fluidkiem
NIKA- taras jest pokazany na 4 -tym zdjeciuSOL no to połóż Karolę spać - dobrej nocki dla Was:-):-)
MAMA salon super, pokoik dla dzidzi też ale ta chmurka to chyba nie Wasza robotaa taras gdzie taras??????
pod oknem tarasowym sa 3 schody ,ktore musimy blozyc plytkami a dalej na plasko taras-na wysokości trawy-nie chcialam na podwyzeszeniu ze wzgledu na dzieci;-)
dziekuje wszystkim za mile slowa![]()
Kochana jesli to nie bliźniaki, to twoja fasolka będzie miała poprostu AQuaparkno przeciez mowie, ze jestem chudo- koscistai tu wlasnie pojawia sie moje pytanie.. jak to mozliwe, ze tak wczesnie a taki duzy brzuch? az sie boje jutrzejszej wizyty....
pralinka, kalamandyna- dobranoc i slodkich snow
Szczesliwa- ale po Tobie kochana w ogole nie widac tych 6kg, tak jak pisalam wczesniej - wygladasz przepieknie i w ogole sliczna z Ciebie kobietkawidac, ze ciaza Ci sluzy
mnie sie waga jeszcze nie zmienila.. zwykle tak wlasnie wazylam.. czasami waga mi spadala do 53, ale zwykle byla 54-55kg
teraz czuje sie jak balon.. taka nadmuchana![]()

eee tam naslodzilamMaggy - słoneczko ale żeś mi teraz posłodziła ...... dziekuje :*
a chodziło mi o to ze jestem w szoku bo ja na obecną chwile waże 55,5 i nigdy w życiu nie miałam takiej wagi hi hinioo siostra mi powiedziała ze chyba mój brzuszolek tyle waży bo właśnie nic po mnie nie widać ......
ale ten nadmuchany balon to cudowne uczuciebo wiesz ze w tym baloniku jest fasolinka
![]()

ale po przekroczeniu 25 lat zaczely sie kg trzymac tylka i tak sie zbieraly i zbieraly ze szok-teraz po 2 porodach i leczeniu hormonalnym mam 69,68kg......cieszcie sie poki macie 5 z przodu
:-):-)