• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama

Maggy - ty chudzielcu, jak można ważyć 54 kg z takim brzusiem????

no przeciez mowie, ze jestem chudo- koscista :) i tu wlasnie pojawia sie moje pytanie.. jak to mozliwe, ze tak wczesnie a taki duzy brzuch? az sie boje jutrzejszej wizyty....

pralinka, kalamandyna- dobranoc i slodkich snow :)

Szczesliwa- ale po Tobie kochana w ogole nie widac tych 6kg, tak jak pisalam wczesniej - wygladasz przepieknie i w ogole sliczna z Ciebie kobietka :) widac, ze ciaza Ci sluzy :)

mnie sie waga jeszcze nie zmienila.. zwykle tak wlasnie wazylam.. czasami waga mi spadala do 53, ale zwykle byla 54-55kg
teraz czuje sie jak balon.. taka nadmuchana :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
bunia - fajnie, że tak sobie haftujesz, może mnie nauczysz?;-)

mama- piękny salon, oryginalnie i ciekawie zrobiony. Bardzo mi się podoba:-) Marze o domku. Masz parterowy czy piętrowy z poddaszem?
KALAMANDYNA- dzieki!!a domek mamy pietrowy i poddasze jest ,ale nieuzywamy go.
WOW!!!! przepieknie :D a ta chmurka to wyglada jak duuuuuuuuuuuuuuuuuzy fluidek :D czyzby to jakis znak ? :D
a ta fotka na dole to w salonie??? rewelacja!!!! sliczna podloga i sciana z tych kamieni, tak????? i flakon bomba!!!
MAGGY- to nie flakon tylko lampa-kupilam a Ikea -mam takie 2 w salonie:tak:dają fajny klimat wieczorkiem:tak:a na scianie jest ten kamien ozdobny-tak:tak:a chmurak...no coz -Zuza przygiegla i mowi-mamo zobacz jakie duze piorko:-D:-D:-D:-Dno i faktycznie wygladala jak piórko to strzelilam fotke,ale moze tez być duuuuuuuuuuuuuzym fluidkiem:tak:

SOL no to połóż Karolę spać - dobrej nocki dla Was:-):-)

MAMA salon super, pokoik dla dzidzi też ale ta chmurka to chyba nie Wasza robota:sorry2::-D a taras gdzie taras??????
NIKA- taras jest pokazany na 4 -tym zdjeciu:tak:pod oknem tarasowym sa 3 schody ,ktore musimy blozyc plytkami a dalej na plasko taras-na wysokości trawy-nie chcialam na podwyzeszeniu ze wzgledu na dzieci;-)

dziekuje wszystkim za mile slowa:tak:

no przeciez mowie, ze jestem chudo- koscista :) i tu wlasnie pojawia sie moje pytanie.. jak to mozliwe, ze tak wczesnie a taki duzy brzuch? az sie boje jutrzejszej wizyty....

pralinka, kalamandyna- dobranoc i slodkich snow :)

Szczesliwa- ale po Tobie kochana w ogole nie widac tych 6kg, tak jak pisalam wczesniej - wygladasz przepieknie i w ogole sliczna z Ciebie kobietka :) widac, ze ciaza Ci sluzy :)

mnie sie waga jeszcze nie zmienila.. zwykle tak wlasnie wazylam.. czasami waga mi spadala do 53, ale zwykle byla 54-55kg
teraz czuje sie jak balon.. taka nadmuchana :)
Kochana jesli to nie bliźniaki, to twoja fasolka będzie miała poprostu AQuapark:-D
A u mnie to może faktycznie dzisiaj ta implantacja, bo rwie mnie w tej prawej pachwinie niemiłosiernie, az na nogę kuleje!!!:szok::zawstydzona/y:

Maggy - słoneczko ale żeś mi teraz posłodziła ...... dziekuje :*
a chodziło mi o to ze jestem w szoku bo ja na obecną chwile waże 55,5 i nigdy w życiu nie miałam takiej wagi hi hi :):):) nioo siostra mi powiedziała ze chyba mój brzuszolek tyle waży bo właśnie nic po mnie nie widać ......
ale ten nadmuchany balon to cudowne uczucie :) bo wiesz ze w tym baloniku jest fasolinka :):)

mama- lampa??? nie no to naprawde musi fajny klimacik robic.. rewelacja!

monisia- no wlasnie na pewno nie blizniaki. widzialam tylko jedno :) dalas czadu z tym aquaparkiem :d hahahah
no i trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za .. wiesz za co :) musi sie udac.... i niech rwie na max'a :D

Maggy - słoneczko ale żeś mi teraz posłodziła ...... dziekuje :*
a chodziło mi o to ze jestem w szoku bo ja na obecną chwile waże 55,5 i nigdy w życiu nie miałam takiej wagi hi hi :):):) nioo siostra mi powiedziała ze chyba mój brzuszolek tyle waży bo właśnie nic po mnie nie widać ......
ale ten nadmuchany balon to cudowne uczucie :) bo wiesz ze w tym baloniku jest fasolinka :):)
eee tam naslodzilam :) to cala prawda i tylko prawda :) a nadmuchany balon moze byc..to fakt :D byleby wszystko bylo ok.. ale sie troche stresuje jutrzejsza wizyta..
moze tez dlatego ze tutaj wszyscy wiedza- cala rodzina juz gratuluje a ja... coz.. na razie nic wiecej nie wiem co i jak wiec staram sie panowac nad soba...
zreszta, wiecie jak jest.. nie musze tlumaczyc... :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
MAGGY- trzymaj &&&&&&&&&&& od piatku-zaraz po powrocie z Pomorza jak dzieci pojdą spac dzialamy,a co:tak::-D:-D
SZCZESLIWA,MAGGY- ja dluuuugo wazlam 48 kg:sorry2:ale po przekroczeniu 25 lat zaczely sie kg trzymac tylka i tak sie zbieraly i zbieraly ze szok-teraz po 2 porodach i leczeniu hormonalnym mam 69,68kg......cieszcie sie poki macie 5 z przodu:tak::-):-)

Mamcia - ja tam sie ciesze jak nie powiem co :) bo zawsze wagę miałam maks 49 przy dobrych wiatrach :)
Maggy - ty po dupsku chcesz :P:P:P:P nie wolno sie stresować bedzie wszystko dobrze ( he he teraz mi sie fajnie pisze a sama tak miałam :P )

reklama
w oczekiwaniu na lampe... :D

mama- ja wazylam prawie 60 kg 15 lat temu, ale to przez ciocie ktora mnie dozywiala bo zle wygladalam i po 3 miesiacach wakacji u niej za granica wygladalam jakbym w ciazy byla..
problem w tym, ze jak ja tyje, to tylko w brzuch mi idzie.. no i przypuszczam, ze tak samo bedzie z ciaza... aha.. no i biust tez mi sie juz powiekszyl oczywiscie ;)
NO I TRZYMAM MOCNO &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& ZACISNIETE!!!!!!! zebys tez byla w bolach wkrotce tak jak my :D
niech te fluidki dotra do Ciebie i zolnierzyki zrobia to co w ich mocy :D

szczesliwa- tak tak.. wiem wiem :D nie stresowac sie :D juz to znam na pamiec i non stop sobie to powtarzam :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry