• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MAGGY- trzymaj &&&&&&&&&&& od piatku-zaraz po powrocie z Pomorza jak dzieci pojdą spac dzialamy,a co:tak::-D:-D
SZCZESLIWA,MAGGY- ja dluuuugo wazlam 48 kg:sorry2:ale po przekroczeniu 25 lat zaczely sie kg trzymac tylka i tak sie zbieraly i zbieraly ze szok-teraz po 2 porodach i leczeniu hormonalnym mam 69,68kg......cieszcie sie poki macie 5 z przodu:tak::-):-)

Witaj w klubie!!!! Ja tez z 49 kg teraz mam 69 kurde bele:wściekła/y:aaa no i moc &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za działanka!!!!:-D:tak:

reklama
to w takim razie my zobaczymy m.in. ze Szczesliwa jaka waga nam zostanie po ciazy... :) pewnie bedzie 6 z przodu :)

dzieki Bogu ja na slodycze teraz warcze.. nie cierpie zapachu czekolady, a przed ciaza czekolada to byl moj najlepszy przyjaciel :D na dobre i zle dni :D
teraz nawet za ciastami sie nie ogladne :)

dziewczyny moglybyscie mi przypomniec jak to jest z temperaturka?ja mieze na dole noi ostatnio mam 37,2 kiedy spada kiedy nie???
oto co znalazlam w necie:
Zaobserwujesz, że po miesiączce temperatura będzie niska, aż do owulacji.
Kilka dni przed owulacją temperatura ma tendencję do maksymalnego obniżania się, ale nie zawsze. W czasie owulacji temperatura szczytuje. Różnica przed owulacją i w dniu owulacji powinna wynosić przynajmniej 2 kreski (0.2 st. C).
Od owulacji temperatura będzie wyższa, niż przed owulacją, co bardzo dokładnie pokaże wykres. Wysoka temperatura będzie się utrzymywać aż do miesiączki. Fazę od owulacji do pojawienia się miesiączki nazywamy fazą poowulacyjną. Zazwyczaj wynosi ona 14 dni.
a tu link;
http://www.vns.pl/_poznaj_swoje_cialo/fizjologia_objawy_plodnosci_glowne.htm

Ostatnio edytowane przez moderatora:
lampa.jpgMAGGY specjalnie dla Ciebie

dobranoc SZczesliwa i spij dobrze:)

mama- lampa jest przecudna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! moj lezy kolo mnie i mowi, ze chce taka sama.. :D Ciekawa jestem skad taka wytrzasniemy :D a gdzie ja kupilas? moze jak bedziemy w PL to kupimy a pozniej wyslemy z towarem na malte..

ja tez juz padam na twarz wiec uciekam do spania..

slodkich snow dziewczyny :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
AGNIESZKA- dziekuje:tak:;-)
MONISIA- dzieki za &&&&&&&&& przydadza sie !!!
MAGGY-Tobie tez dziekuje za &&&&&&&&&-i mam nadzieje ,ze zolnierzyki zrobą swoje-Tom mowi"ja strzelam ,ale tarcza jest ruchoma":-D:-D:-D:-D
MAGGY- ja mam te lampy 2 i sa suuper!! kupilam je w Ikei 60 zl za sztuke placilam!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry